üniversiteyi bıraktım şimdi napıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
üniversiteyi bıraktım şimdi napıyım?
Evet soru gayet açık iki senelik üniversite okuyordum ilk senem bilgisayar bölümü arkadaşlarımla gelmiştim ondan yüzünden bıraktım kavga ettik. Vs. Bugün memlekete gidiyom daha ailemin haberi yok napicam ben sınavlar bitti diye yalan mı söylesem yoksa bıraktım diye açıklama yapsam mı? Asıl soracak olduğum şimdi napıyım ben bi akıl verin ya. Seneye tekrar sinava mı hazırlansam. Yoksa açıktan kamu falan mı okusam yoksa uzman Çavuşluk sınavlarına mi girsem napsam bi yardım edin. Neye gitsem

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Bravo yani... Böyle boş bir sebepten dolayı üniversite bırakanı ilk kez görüyorum.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve andezitt
andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
Bravo yani... Böyle boş bir sebepten dolayı üniversite bırakanı ilk kez görüyorum.
Tek sebeb bu değil fena dayak yedim buranin hatri sayılır abisinden tehdit etti okulu bırak Yarın hemen git diye vs vs. Okuduğum şehirde Bölüm de sevmiyorum zaten

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Okulu dondur. Onlar gidince sen de devam edersin okula.

andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
Okulu dondur. Onlar gidince sen de devam edersin okula.
Okuduğum bölüm çok iç açıcı bir bölüm değil ki olsa öyle yaparım ama Değil iki senelik sınavsız geçiş yaptığım bi Bölüm.

szqn55

szqn55

Üye
sanayide iş bak şimdiden :D

• Beğen
Tepkiler: andezitt
szqn55

szqn55

Üye
yok meslek sahibiyim fotografçıyım biraz şaka yaptk

• Beğen
hançer

hançer

Üye
seneye sınavlara gır master yapıyorum dersin :d

• Beğen
andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
yok meslek sahibiyim fotografçıyım biraz şaka yaptk
usta o ara çok gergindim özür dilerim kalbini kırdıysam affola :) seneye ygsye girelimde bi hayırlısıyla bakalım artık nasip

szqn55

szqn55

Üye
özr dlencek bşe yok kardeş sanada bol şanslar bizden iyisin açıkca biz liseyi bıraktık
usta o ara çok gergindim özür dilerim kalbini kırdıysam affola :) seneye ygsye girelimde bi hayırlısıyla bakalım artık nasip

• Beğen
andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
özr dlencek bşe yok kardeş sanada bol şanslar bizden iyisin açıkca biz liseyi bıraktık

elimde sağlam güveneceğim bi işim olsa inan okumam be abi :) gittim gördüm geldim üniversite hayatını hiç sevmedim

szqn55

szqn55

Üye
ortaokuldan çıkışnda işe başladm dükkanda ustalık yapıyorum bide evliyim yetmezmi

• Beğen
andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
ortaokuldan çıkışnda işe başladm dükkanda ustalık yapıyorum bide evliyim yetmezmi
çok iyi yapmışsın be abim okumakta iş yok kendi dükkanında vardır senin en iyisi

• Beğen
Tepkiler: szqn55

Üst Alt