Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Secret Light

Secret Light

Üye
Telefonumu kapattım geri açtıgımda sd kartta duzeltmeler falan dedi anlamadım soft format atmayı denedim atamadım ekranda elektrik işareti ve çark vardı korktum gene ses kısma ve guc tuşuna bastım eski haline geldi

Nokia Lumia 525 İle Gönderildi.

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
Telefonumu kapattım geri açtıgımda sd kartta duzeltmeler falan dedi anlamadım soft format atmayı denedim atamadım ekranda elektrik işareti ve çark vardı korktum gene ses kısma ve guc tuşuna bastım eski haline geldi

dostum fazla kurcalama istersen :D8.1 ön izlemesinde gün geçtikçe daha dandik sorunlar çıkmaya başladığını söylemeliyim küçük bir örnek verecek olursam kilit ekranında artık bildirim göstermiyor yani glance ekranda ve bazen saatide göstermiyor(şöyleki glance ve kilit ekranı birbirine karışabiliyor nasıl desem iç içe geçiyor şey gibi laptopun ekranına yumruk atarsın da veya herhangi bi darbeyle ekranın saçmalaması gibi). internet explorer da atmalar fazla ısınma sorunu da cabası, ayrıca bir tek bende midir bilmem ama sanki video çekim kalitesinde de düşüklük var.

ArMaGeDdOn_87

Üye
dostum fazla kurcalama istersen :D8.1 ön izlemesinde gün geçtikçe daha dandik sorunlar çıkmaya başladığını söylemeliyim küçük bir örnek verecek olursam kilit ekranında artık bildirim göstermiyor yani glance ekranda ve bazen saatide göstermiyor(şöyleki glance ve kilit ekranı birbirine karışabiliyor nasıl desem iç içe geçiyor şey gibi laptopun ekranına yumruk atarsın da veya herhangi bi darbeyle ekranın saçmalaması gibi). internet explorer da atmalar fazla ısınma sorunu da cabası, ayrıca bir tek bende midir bilmem ama sanki video çekim kalitesinde de düşüklük var.
bu tür sorunların olması gayet normal

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Herşey zamanla düzelir

Secret Light

Secret Light

Üye

Telefonu kullanmaya bile korkuyorum anladım dedigin olayı o değilde 525 de neden glance yok saçmalık neyse kararlı surum gelsede bari :)

ArMaGeDdOn_87

Üye
Telefondaki müzikler bile diğer klasorunde sd kartta sorun yok telefon blue screen vercek diye olup diriliyorum

yukarıdada yazdım fakat yine tekrarlayım senin yüklediğin sürüm şu anda test sürümü yazılımda çıkan bu tür sorunlar normal tam sürüm de mutlaka düzelecektir

Secret Light

Secret Light

Üye
yukarıdada yazdım fakat yine tekrarlayım senin yüklediğin sürüm şu anda test sürümü yazılımda çıkan bu tür sorunlar normal tam sürüm de mutlaka düzelecektir

Biliyorum kardeşim ama korkuyorum birşey olucak diye yeni telefon yani

kazakcı

Üye
Arkadaşlar ben denilen her şeyi yaptım ama bir değişiklik olmadı yardim futfen

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bazı arkadaşların dediği gibi 8.1 belli bir zaman sonra çeşitli sorunlar çıkartıyor.benim 920 de şimdi e postalar gelmemeye başladı.hesap ayarlarında herhangi bir sorun falan da yok, ama göndermeye çalışanlar bana mail atamıyor

alasulumurat

alasulumurat

Üye
göndermeye çalışanlar atamıyorsa. O 8.1 ile ilgili değildir bence hesap ayarları ile ilgilidir

Bay H

Bay H

Üye
Artık hangi telefondan oylandığı-yorumlandığı da görülüyor

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: emz, suyunsesi, Akhtoher ve 2 diğerleri
dakamon

dakamon

Üye
Artık hangi telefondan oylandığı-yorumlandığı da görülüyor

Çok iyi olmuş yapılan yorumları değerlendirirken çok yardımcı olacaktır

Tost Makinası ile gönderildi.

metinmb407

Üye
Arkadaşlar sizlere de güncelleme geldi mi? Bana güncelleme geldi 8.1 için çarklar dondu falan.

metinmb407

Üye
Arkadaşlar benim 8.1e güncelleme geldi çarklar dondu falan?

metinmb407

Üye
Heyecanlandırma insanları gelen güncelleme yok.

Neden heyecanlandırayım arkadaşım böyle bir olay başıma geldi soruyorum böyle bir durum yaşayan var mı diye. 8.1 i yüklemiştim bir buçuk aydır kullanıyorum. Dün nete bağlı iken birden bire güncelleme geldi yüklensin mi dedi kabul ettim telefon yeniden başladı çarklar döndü birşeyler oldu.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
whatsapp hala yok :bottom:

Üst Alt