dostum fazla kurcalama istersenTelefonumu kapattım geri açtıgımda sd kartta duzeltmeler falan dedi anlamadım soft format atmayı denedim atamadım ekranda elektrik işareti ve çark vardı korktum gene ses kısma ve guc tuşuna bastım eski haline geldi
Nokia Lumia 525 İle Gönderildi.
8.1 ön izlemesinde gün geçtikçe daha dandik sorunlar çıkmaya başladığını söylemeliyim küçük bir örnek verecek olursam kilit ekranında artık bildirim göstermiyor yani glance ekranda ve bazen saatide göstermiyor(şöyleki glance ve kilit ekranı birbirine karışabiliyor nasıl desem iç içe geçiyor şey gibi laptopun ekranına yumruk atarsın da veya herhangi bi darbeyle ekranın saçmalaması gibi). internet explorer da atmalar fazla ısınma sorunu da cabası, ayrıca bir tek bende midir bilmem ama sanki video çekim kalitesinde de düşüklük var.bu tür sorunların olması gayet normaldostum fazla kurcalama istersen8.1 ön izlemesinde gün geçtikçe daha dandik sorunlar çıkmaya başladığını söylemeliyim küçük bir örnek verecek olursam kilit ekranında artık bildirim göstermiyor yani glance ekranda ve bazen saatide göstermiyor(şöyleki glance ve kilit ekranı birbirine karışabiliyor nasıl desem iç içe geçiyor şey gibi laptopun ekranına yumruk atarsın da veya herhangi bi darbeyle ekranın saçmalaması gibi). internet explorer da atmalar fazla ısınma sorunu da cabası, ayrıca bir tek bende midir bilmem ama sanki video çekim kalitesinde de düşüklük var.
dostum fazla kurcalama istersen8.1 ön izlemesinde gün geçtikçe daha dandik sorunlar çıkmaya başladığını söylemeliyim küçük bir örnek verecek olursam kilit ekranında artık bildirim göstermiyor yani glance ekranda ve bazen saatide göstermiyor(şöyleki glance ve kilit ekranı birbirine karışabiliyor nasıl desem iç içe geçiyor şey gibi laptopun ekranına yumruk atarsın da veya herhangi bi darbeyle ekranın saçmalaması gibi). internet explorer da atmalar fazla ısınma sorunu da cabası, ayrıca bir tek bende midir bilmem ama sanki video çekim kalitesinde de düşüklük var.
bu tür sorunların olması gayet normal
yukarıdada yazdım fakat yine tekrarlayım senin yüklediğin sürüm şu anda test sürümü yazılımda çıkan bu tür sorunlar normal tam sürüm de mutlaka düzelecektirTelefondaki müzikler bile diğer klasorunde sd kartta sorun yok telefon blue screen vercek diye olup diriliyorum
Nokia Lumia 525 İle Gönderildi.
yukarıdada yazdım fakat yine tekrarlayım senin yüklediğin sürüm şu anda test sürümü yazılımda çıkan bu tür sorunlar normal tam sürüm de mutlaka düzelecektir
8.1 betayı yeni yükledim 3G açıyorum ama internete bağlanamıyorum 3 gündür nasıl düzeltebilirim
Artık hangi telefondan oylandığı-yorumlandığı da görülüyor
Heyecanlandırma insanları gelen güncelleme yok.Arkadaşlar benim 8.1e güncelleme geldi çarklar dondu falan?
Heyecanlandırma insanları gelen güncelleme yok.
Bu güzel olmuşArtık hangi telefondan oylandığı-yorumlandığı da görülüyor