Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Arkadaşlar;
Bilmem fark ettiniz mi ama WP8,1 pre. ile fotoğraf çekimlerinde çok fark oldu. fotoğraflar çok net çıkıyor.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, XstaylaX ve erhanercan

beats

beats

Üye
Bu hata web üzerinden izlemelerde oluyorsa, nasıl tam ekran olmuş o video ? Tam ekrana geçmeme gibi bir sorun var bilindiği üzere.
Maalesef bu hata ile hiç karşılaşmadım, tam ekran videoda da sıkıntı olmadı.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Şu güncelleme ve cyan tam olarak gelsin tamam da ben daha çok yeni çıkacak cihazlarda sınıf atlaması lazım apple ve samsungu yakalamalı yeni cihazları

ellimin kori

ellimin kori

Üye
beats

beats

Üye

Wifi'ye tıkla
Decode error
İkisinde de yükleme gecikmesinden başka bir durum olmadı, ileri geri aldım sıkıntı yok bende.

ellimin kori

ellimin kori

Üye
Başka hata alan var mı?

skynet

Üye
Bende denedim bir sorun çıkmadı

ellimin kori

ellimin kori

Üye
Fabrika ayarlarına mı sıfırlasam çözüm önerisi olanFabrika ayarlarına sıfırladım düzeldiTwittera girebiliyormusunuz

KenanK

KenanK

Üye
Fabrika ayarlarına mı sıfırlasam çözüm önerisi olanFabrika ayarlarına sıfırladım düzeldiTwittera girebiliyormusunuz

yarım saat önce falan sıkıntı vardı sanırım ttneten genel olarak. çoğu site açılmıyordu şuan sorun yok :)

serinaga

serinaga

Üye

Wifi'ye tıkla
Decode error

Kardeş bende her ikiside çalıştı, sorun olmadı, L820 WP 8.1

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

dakamon

dakamon

Üye
Twitter da sıkıntı varken beta programını kullanmaya başlamıştım betasında hiç sıkıntısı yoktu. Acaba kişiler hubıyla bir çakışma mı oluyor kodlarda. Çünkü beta da kişiler hub ıyla eş zamanlı çalışıyor offical da çalışmıyor.

PureFood

PureFood

Üye
Twitter'da sıkıntı vardı, halloldu.
İnternet bağlantındaki anlık yavaşlamadan olmasın sorunlar ? Bende de video açınca hata verdiği oldu, ya da açtıktan sonra sekmeye geri dönünce de oldu. Ancak hata metnini hatırlayamadım.

metinmb407

Üye
Arkadaşlar Lumia 820 ilk yüklediğim zaman belirtmiştim stabillik azaldı diye. Kamera uygulaması mesela telefonun kendi hafızasında açmak için 3-5 sn bekliyor. Hafıza kartına attığım uygulamaları da telefon uygulamaları da aynı şekilde. Tapatalk açıyorum sıkıntılı, WhatsApp açıyorum geç açılıyor. 8.1 güncellemesinden önce böyle değildi. Şarj ilk başlarda gayet iyiydi sonradan performansı düştü.

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar Lumia 820 ilk yüklediğim zaman belirtmiştim stabillik azaldı diye. Kamera uygulaması mesela telefonun kendi hafızasında açmak için 3-5 sn bekliyor. Hafıza kartına attığım uygulamaları da telefon uygulamaları da aynı şekilde. Tapatalk açıyorum sıkıntılı, WhatsApp açıyorum geç açılıyor. 8.1 güncellemesinden önce böyle değildi. Şarj ilk başlarda gayet iyiydi sonradan performansı düştü.

Bunların olabilmesi çok normal şu an beta durumunda. Geliştirici on izleme surumu bu. Adı üzerinde geliştiriciler 8.1 için uygulama yazıp nasıl çalıştığına telefonları uzerinden baksınlar diye verildi bu güncelleme. Tam performans beklemeden yenilikleri deneyim etme şansına erişebiliyoruz şu durumda. Bu yönüyle bakmak en doğrusu. Daha nokianın yapacağı düzenlemeler var ama onlar son nihai surumle birlikte haziranda gelecek o zamana kadar sorunlar yaşamanız normal fakat nihai sürümden sonra sıkıntılar yaşamanız anormal olur.

Tost Makinası ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: metinmb407, ArMaGeDdOn_87 ve erhanercan

metinmb407

Üye
Umarım dediğiniz gibi olur.

dakamon

dakamon

Üye
Umarım dediğiniz gibi olur.
Şimdiye kadar öyle oldu amberda da aynısı olmuştu sonra tam sürümde sıkıntıları gitmişti black te de bunu gördük. Umarım olmaz bir skıntı Cyan da da

Üst Alt