Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Püf Noktasıyeni Xperia Z! aldım root edemiyorum
Sponsorlu Bağlantılar
slcr
Üye
Konu Sahibi
yeni Xperia Z! aldım root edemiyorum
Beni aydınlatın lütfen keşke konsollar dan anladigim kadar su telefonlardan anlasaydım neyse 10.4.1.B.0.101 serisi ve versiyonu ise 4.3 brick şansını yazarsanız sevinirim gerçekten ikinci root işlemim olucak çok heyecanlıyım...
Invoke
Üye
link çok eski. Z'yi rootlamaz bu yöntem.
Evet, yanlış yaparsan brick ihtimali var. Yanlış link vererek bu ihtimali bayağı arttırıyorsunuz.
hizan
Üye
arkadaşım burada konusu var istersen kitkat yükle öyle rootla forumda kitkat yazılım linki verdim root için yardımcı olabilirim.
Beni aydınlatın lütfen keşke konsollar dan anladigim kadar su telefonlardan anlasaydım neyse 10.4.1.B.0.101 serisi ve versiyonu ise 4.3 brick şansını yazarsanız sevinirim gerçekten ikinci root işlemim olucak çok heyecanlıyım...
brick olsa bile en geç 3 gün içerisinde tamir oluyor sony yaparken herşeyi denemiş yapmış ayrıca 'xda xperia z root' diye arama motorlarından ararsan kolayca root edersin ingilizcen yoksa yardımcı oluyum