Püf Noktası yeni Xperia Z! aldım root edemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

slcr

slcr

Üye
    Konu Sahibi
yeni Xperia Z! aldım root edemiyorum
Beni aydınlatın lütfen keşke konsollar dan anladigim kadar su telefonlardan anlasaydım neyse 10.4.1.B.0.101 serisi ve versiyonu ise 4.3 brick şansını yazarsanız sevinirim gerçekten ikinci root işlemim olucak çok heyecanlıyım...

Invoke

Invoke

Üye
link çok eski. Z'yi rootlamaz bu yöntem.

Evet, yanlış yaparsan brick ihtimali var. Yanlış link vererek bu ihtimali bayağı arttırıyorsunuz.

slcr

slcr

Üye
    Konu Sahibi
Ha bide problem su ki telefonum 4.4 olmuyor ne alaka derseniz Update Center da en güncel sürüm olarak görünüyor

hizan

hizan

Üye
Ha bide problem su ki telefonum 4.4 olmuyor ne alaka derseniz Update Center da en güncel sürüm olarak görünüyor
4.4 türkiyeye gelmediği için olmaz verdiğim linkten indirp flashtool ile yükleyeceksin.

slcr

slcr

Üye
    Konu Sahibi
4.4 türkiyeye gelmediği için olmaz verdiğim linkten indirp flashtool ile yükleyeceksin.
Tamam birinden bilgisayar çarpıp başlayayım ise Son durumdan haberdar ederim :D

ishak388

ishak388

Üye
Beni aydınlatın lütfen keşke konsollar dan anladigim kadar su telefonlardan anlasaydım neyse 10.4.1.B.0.101 serisi ve versiyonu ise 4.3 brick şansını yazarsanız sevinirim gerçekten ikinci root işlemim olucak çok heyecanlıyım...
brick olsa bile en geç 3 gün içerisinde tamir oluyor sony yaparken herşeyi denemiş yapmış ayrıca 'xda xperia z root' diye arama motorlarından ararsan kolayca root edersin ingilizcen yoksa yardımcı oluyum

Üst Alt