HP Ekranda siyah noktalar

Sponsorlu Bağlantılar

alperenel

alperenel

Üye
    Konu Sahibi
HP Ekranda siyah noktalar

Böle bi sorunum var (ekranda kendıılıgınden bu sıyah nokltar ckmaya basladı gıderek artıo yaklasık 1.5 sned ıcınde oldu bu artıyor surekli. bu dsorundan baska bı sorun bulunamamkta pc de. ) arkadaslar pc HP COMPAQ 4 senelık fln o yuzden garanti falan yok kendim yapicam nerden ne parca almak lazım ve sorun ne sizce.

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
çok kötü bir olay ekranında iç çatlak var el ile çok fazla dokunmuşsun sıkmışsın vb içini kıracak bir hareket yapmışsın çözümü yok sadece yeni lcd alırsın ve değiştirirsinayrıca lcd alacaksan orjinal ve o pcnin lcdsini al yoksa ekran kalitesi çok düşer

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
ekranın içi çatlamış ilk başta ölü piksel diyecektim ama hiç benzemiyor.

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Evet lcd çatlamış oyun oynarken sinirlenip yumruk mu attın :D
Geçmiş olsun :)

Symbianizer

Symbianizer

Üye
yok yere koymuştum ufak çocuk üstüne bastı :D :bottom: yaptım bnde :D
Evde küçük çocuk olunca telefon hariç herşeyimi kaldırıyorum :D
Küçük çocuklar 8 yaşına kadar tehlikeli :D Ne yapacakları belli olmuyor sopa: :)

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Evde küçük çocuk olunca telefon hariç herşeyimi kaldırıyorum :D
Küçük çocuklar 8 yaşına kadar tehlikeli :D Ne yapacakları belli olmuyor sopa: :)
aynn :D birde zıplıyo üstünde ne kadar mutlu bir görsen :D :Dbn tamamen bozuldu dedim de sade ekran sorun yaptı :D

Symbianizer

Symbianizer

Üye
İyi sabrın varmış gözümün önünde zıplasa üstünde :D
Tam gülerken ağzına terlikle :d:

• Beğen
Tepkiler: SoulsEagle
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
aynn :D birde zıplıyo üstünde ne kadar mutlu bir görsen :D :Dbn tamamen bozuldu dedim de sade ekran sorun yaptı :D
Benim kardeşim 2buçuk yaşında ben bittim demektir :Dsenin bilgisayarın ne model @SoulsEagle54

• Beğen
Tepkiler: CaptainPrice. ve SoulsEagle
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
dell e6400
dell d500 iyiki d500 ü kırdı boşta duruyodu zaten :Dbirde masaüstü varbekle resmini çekeyim de son halini gör :D :D
bu konudaki hiçbirşey

• Beğen
Tepkiler: CaptainPrice.
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
dell e6400
dell d500 iyiki d500 ü kırdı boşta duruyodu zaten :Dbirde masaüstü varbekle resmini çekeyim de son halini gör :D :D
bu konudaki hiçbirşey

• Beğen
Tepkiler: SoulsEagle
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
çocukla pcyi baş başa bırakmanın sonucu :Dbu arada konuyu açanın da yavaş yavaş boyle olacak

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
ne almayı planlıyorusun çok ısınan birşey alma bnce bir yerden sonra onlarda film bile izlerken kastığını gördüm
Kaç aydır araştırıyorum soruşturuyorum en sonunda lenovo z510a karar verdim.