Temadan kaynaklanıyor başka tema kullanarak denermisin.Usta eline sağlık romu kurdum ama çevirici hatası alıyorum sebebi nedir acaba?
O sıkıntı bende yok başka kimsede de yok sanırım o zaman sorun romda değildir kardeşim.durum çubuğunda büyük sıkıntı var, haliyle kilit ekranında da aynı sorun kasım kasım kasıyor @lafactorial
Evet DarkCM ye henüz dahil edilmedi ileriki sürümlerde ben kendim eklemeye çalışırım.sd kart dahili hafıza yapılamıyor
Pin kilidinden kastınız nedir? Kilit ekrenı için pin ise ben kendim siz söyledikten sonra denedim önce sim pin kodunu girdim dediğiniz gibi daha sonra gelen ekranda kilit pini girilmiyor fakat telefonun kilitlenmesini bekledim ve daha sonra açınca pin girebiliyorsun. Türkçe yapma konusunda bir arkadaşımız bana ulaştı onun çevirisinden sonra yeni bir sürüm yayınlarım muhtemelen.Pin kilidi yaptıysa kesinlikle teli açamazsınız istediğiniz kadar bekleyin,
bu arada rom stabil ve hızlı tasviye ediyorum herkese
hocam Tr yapmayı düşünmüyormusnuz
Uçuş moduna aldım, bekledimde pin yazılmasına musade etmiyor isteyen deneyebilir)
Dövseydin kardeşim bu nasıl bir tavır azarlar gibi. Her neyse rom düzenleme değil tamamen kaynaktan derlenmiş bir rom.darkcm nin son sürümünü düzenlemiş olsaydın sd card değişimi vardı
özür dilerim amacım azarlamak değildi sd kart değişimli versiyonunu sabırsızlıkla bekliyorumPin kilidinden kastınız nedir? Kilit ekrenı için pin ise ben kendim siz söyledikten sonra denedim önce sim pin kodunu girdim dediğiniz gibi daha sonra gelen ekranda kilit pini girilmiyor fakat telefonun kilitlenmesini bekledim ve daha sonra açınca pin girebiliyorsun. Türkçe yapma konusunda bir arkadaşımız bana ulaştı onun çevirisinden sonra yeni bir sürüm yayınlarım muhtemelen.
Dövseydin kardeşim bu nasıl bir tavır azarlar gibi. Her neyse rom düzenleme değil tamamen kaynaktan derlenmiş bir rom.

Çeviri hatası alan arkadaş system app içindeki dialar.apk dosyası manuel açın kapatın çeviri hatası gidecektir bende o şekilde olmuştur ama saf cm11'deTemadan kaynaklanıyor başka tema kullanarak denermisin.
O sıkıntı bende yok başka kimsede de yok sanırım o zaman sorun romda değildir kardeşim.
Evet DarkCM ye henüz dahil edilmedi ileriki sürümlerde ben kendim eklemeye çalışırım.
Denedim defalarca her seferinde açıldı. Benim dediğim gibi yap bekle ekran kararsın telefon kilitlensin sonra aç o zaman giriliyor pin.Çeviri hatası alan arkadaş system app içindeki dialar.apk dosyası manuel açın kapatın çeviri hatası gidecektir bende o şekilde olmuştur ama saf cm11'de
Ustam pin kodundan kastım ekran güvenliğini pin kodu yap telefonu kapat aç bakalım açabilecek misin? Usta deneme ama bence tekrar flashlaman gerekecek uçak modu vs işe yaramıyor..
Türkçe olursa süper olur en kısa zamanda çevirmeniz dileğiyle rom stabil ve özgürce değişim yapabiliyoruz her alanına
Tşklr
Pil konusunda şunu söyleyebilirim; değerlendirme yapmak için 2-3 kez şarj ettikten sonra karar verin arkadaşlar. He yine çok yüksek bir performans beklemeyin telefonun kapasitesi bu, bu kadar oluyor yani.Pek çok ekstra özellik var dolayısıyla tel daha çok enerji tüketiyor...İng olursa daha iyi ama yinede fena degil tek sikinti sarzi su gibi icmesi pilden diyecem bu romu dun yukledim ondan onceki romlar bu kadar pil tuketmiyordu3.4.91 362 kerneli kurdum yine ayni sarza cozum bulunmasi gerekiyor