Tavsiye galaxy s2'den Lumia 820'ye geçmek...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kahraman333333

kahraman333333

Üye
Tam anlamıyla olmasa da baya bir yol katettiğini düşünüyorum 920 yi tr ye geldikten 2 hafta sonra almıştım o zamanki wp ile şimdikine bakıyorum da dağlar kadar fark var :)
Bende 2012 kasım gibi almıştım geldiği ilk hafta hatırlıyorum ekran döndurme kilidi bile yoktu

PureFood

PureFood

Üye
yorumların hepsini okumadım sadece göz gezdirdim.
o fiyata alınacak htc ve sony den hayır gelmez demiş. htc windows phone 8s kullanıyorum 520 liraya aldım (indirimle :cool) gayet memnunum bi kötülüğünü görmedim bi kaç defa kullanıcı hatasından vs. sıkıntı çıktı o kadar :) htc 8s candır :)
edit: söylemeyi unuttum bencede geçmelisin :D htc şuan nokia kadar telefonun üstüne düşmüyor.
Ben demiştim o fiyata alınacak Htc ve Sony'den hayır gelmez diye, ancak onu Android'i baz alarak yazdım :)

• Beğen
Tepkiler: ykd96
dakamon

dakamon

Üye
Ben demiştim o fiyata alınacak Htc ve Sony'den hayır gelmez diye, ancak onu Android'i baz alarak yazdım :)
Android te 1000 lira üstünü bi geçecen adam gibi bir şey istiyosan :) Ama wp de 520 gayet stabil çalışır :)Galaxy s3 mini 600-700 civarında 520 500 tl yan yana koy kamerayı aç açılış sürelerine bak sonra rehber açılma sürelerine bak. :) bunlar yeter. :)

NEXUS

NEXUS

Üye
Android te 1000 lira üstünü bi geçecen adam gibi bir şey istiyosan :) Ama wp de 520 gayet stabil çalışır :)Galaxy s3 mini 600-700 civarında 520 500 tl yan yana koy kamerayı aç açılış sürelerine bak sonra rehber açılma sürelerine bak. :) bunlar yeter. :)
gm discovery ;)

NEXUS

NEXUS

Üye
Nokia ile General Mobile'yi kalite isteyen adam bir tutmaz.
ad önemli değil , samsung'ta ünlü bir marka ama telefonlarını görüyoruz :) , ada değil kaliteye bakılacak bu işler :) , general mobile hızlı bir telefon yani kötü değil :)

osmanmert94

osmanmert94

Üye
ad önemli değil , samsung'ta ünlü bir marka ama telefonlarını görüyoruz :) , ada değil kaliteye bakılacak bu işler :) , general mobile hızlı bir telefon yani kötü değil :)
Ben hız değil kaliteden bahsediyorum. Samsung telefonlar konusunda sana katılıyorum. Plastik oyuncak gibiler. Ama mesela şimdi Nokia gibi malzeme kalitesi büyük ölçüde kanıtlanmış bir firma. Teknoloji mağazasına gir. Eline önce al bir GMD sonra da L820'yi al. İşte o zaman anlarsın ;)

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
Ben hız değil kaliteden bahsediyorum. Samsung telefonlar konusunda sana katılıyorum. Plastik oyuncak gibiler. Ama mesela şimdi Nokia gibi malzeme kalitesi büyük ölçüde kanıtlanmış bir firma. Teknoloji mağazasına gir. Eline önce al bir GMD sonra da L820'yi al. İşte o zaman anlarsın ;)
ben burada nokia'yı kötülemedim ki evet kaliteli ben sadece gm'ninde kötü bir telefon olmadığını söyledim :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Tavsiye konuları, tadında güzeldir.
Arkadaşımız az çok kararını verdiğine göre burada noktalayalım :tebessüm:

:locked2:

• Beğen
Tepkiler: dakamon, ThunderblastX ve .NeXuS.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt