Haber Windows Phone 8.1 Dev Preview İçin Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
mevzunun üzerinden baya saat geçti bu saatte bu yorumu yapıp hiç alevlendirme bence boşver.

Yeni gördüm,kanaatimi bildirmek istedim.hadi hayırlı sabahlar

Çırak ile gönderildi

No Name Dev

No Name Dev

Üye

Adamı kovma hakkını size kim verdi @papakuduioflu @EroL @ihtiyar007 @bulutsuzgece @Ozan

Akhtoher

Akhtoher

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Serhan ve skynet
suyunsesi

suyunsesi

Üye
En güzel cevaplar bazen hiç takmamak hiç kaale almamak ve cevap vermemektir. :) Bunu yapın sadece konuya odaklanın arkadaşlar. İçlerinde kuruntu, eziklik, yarası olanlar sinir olup dursunlar kendi kendilerine kudursunlar. Siz sadece yararlı olanı düşünüp konu hakkında bilgi vermeye devam edin. :)
Not: Bakalım kim neyi üstüne alınıyor.

kahraman333333

kahraman333333

Üye
Sonici arkadaş kışın bile denize girdiği için baya suya önem veriyor demek ki...

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Evet beyler bu güncelleme ile gelen inanılmaz yenilikleri keşfettim. Öncelikle normalde survival craft oyununda asla kasmazdı, bir gram. Oyunu açtım ve fark ettim ki inanılmaz kasmaya başladı. Her şeyi denedim ve aşırı kasıyor. Bu güncellemeden sonra gelen bir yenilik. Diğer bir yenilik ise, telefon cebimde hiç kullanmadığım halde yanıyor, Bi bakıyorum kendi kendine aşırı ısınmış. Şuan mesela elim yanarak yazı yazıyorum. Kapatıp açınca düzeliyor diye düşündüm ama hayır. Bazen düzeliyor. Bi bakıyorum batarya telefonu hiç kullanmadığım halde kendiliğinden %10 düşmüş. Ben telefonun (lumia 1320) istesemde bir günde bataryasını bitiremezken, şimdi bir gün yetmiyor. İnanabiliyor musunuz? Yetmiyor. Yenilikler bunlar. Ben dayanamıyorum, eski sürümüne dönsem mi diye..

Son düzenleme:
dakamon

dakamon

Üye
Evet beyle bu güncelleme ile gelen inanılmaz yenilikleri keşfettim. Öncelikle normalde survival craft oyununda asla kasmazdı, bir gram. Oyunu açtım ve fark ettim ki inanılmaz kalmaya başladı. Her şeyi denedim ve aşırı kasıyor. Bu güncellemeden sonra gelen bir yenilik. Diğer bir yenilik ise, telefon cebimde hiç kullanmadığım halde yanıyor, Bi bakıyorum kendi kendine aşırı ısınmış. Şuan mesela elim yanarak yası yazıyorum. Kapatıp açınca düzeliyor diye düşündüm ama hayır. Bazen düzeliyor. Bi bakıyorum batarya telefonu hiç kullanmadığım halde kendiliğinden %10 düşmüş. Ben telefonun (lumia 1320) istesemde bir günde bataryasını bitiremezken, şimdi bir gün yetmiyor. İnanabiliyor musunuz? Yetmiyor. Yenilikler bunlar. Ben dayanamıyorum, eski sürümüne dönsem mi diye..

Ben dediklerini insider uygulamasında yaşamıştım. Bu sistemden değil uygulama kaynaklı bir sorun. Arka planda çalışan uygulamalarının hepsini kapat ve belli aralıklarla mesela 30 dk da bir eskiden arka planda çalışan uygulamalarını sırayla arka planda çalışmalarına izin ver ve izle sorunlu olan uygulamaya geldiğinde o aralıkta telefonun ısındığını fark edeceksin işte o zaman o uygulamayı sil yada durdur. Sorun çozulecektir. Uygulamaların bazıları 8.1 ile uyumsuz olduğu için bu tarz sorunlar çıkabiliyor. Ypkp arkadaşımıza da aynısı oldu uygulamanın birini kaldırınca sorunu duzelmişti

Tost Makinası ile gönderildi.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Ben dediklerini insider uygulamasında yaşamıştım. Bu sistemden değil uygulama kaynaklı bir sorun. Arka planda çalışan uygulamalarının hepsini kapat ve belli aralıklarla mesela 30 dk da bir eskiden arka planda çalışan uygulamalarını sırayla arka planda çalışmalarına izin ver ve izle sorunlu olan uygulamaya geldiğinde o aralıkta telefonun ısındığını fark edeceksin işte o zaman o uygulamayı sil yada durdur. Sorun çozulecektir. Uygulamaların bazıları 8.1 ile uyumsuz olduğu için bu tarz sorunlar çıkabiliyor. Ypkp arkadaşımıza da aynısı oldu uygulamanın birini kaldırınca sorunu duzelmişti

Zaten bütün arka plan görevleri kapalı kardeşim, hepsi..

dakamon

dakamon

Üye
Zaten bütün arka plan görevleri kapalı kardeşim, hepsi..

Ali kemal abinin bir makalesi vardı Windows Phone arka plan çalışma prensibi hakkında. Aslında biz arka planda çalışmasını kapatsak ta uygulamaların onlar belli periyotlarda yine çalışıyordu. Fakat 8.1 de bu değişti mi bilmiyorum değiştiyse sorun 8.1 de denebilir ama değişmediyse yinese uygulamadan olma ihtimali var. Birde ali kemal abinin fikrini almak lazım. Ama tabiki surum beta olduğu için sorun çıkması normal. Cihaz optimizasyonu yok şu an. NRST ile 8.0 balck e dönebilirsiniz.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Ali kemal abinin bir makalesi vardı Windows Phone arka plan çalışma prensibi hakkında. Aslında biz arka planda çalışmasını kapatsak ta uygulamaların onlar belli periyotlarda yine çalışıyordu. Fakat 8.1 de bu değişti mi bilmiyorum değiştiyse sorun 8.1 de denebilir ama değişmediyse yinese uygulamadan olma ihtimali var. Birde ali kemal abinin fikrini almak lazım. Ama tabiki surum beta olduğu için sorun çıkması normal. Cihaz optimizasyonu yok şu an. NRST ile 8.0 balck e dönebilirsiniz.

Ben kendimce karar aldım. Bu güncellemeden sonra telefonun bataryası 2 gün değil bir buçuk gün gidiyor. Bu yüzden de diğer gün beni yarı yolda bırakıyor. Bende artık telefonun bataryasını bir günde bitireceğim, yani bitmese bile zorla oyun oynayacağım. Bunun bataryaya zararı olur mu? Yani telefonun aşırı ısınması, 3,400 mAh lik telefonun bataryasını zorla bitirmek. Gerçek güncelleme gelene kadar böyle yapacağım. Ömür kısalır mı bataryanın?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
bakalım üç paneli seri paralel bağlayacağım.herbir panel 3v üretiyor.amper değerini ölçmedim daha henüz.
hafta içi bi aksilik çıkmazsa çalışmaya başlayacağım.eğer olursa bide nfc kiti bulup onunla uyarlıyacağım
Seri bağlantı voltajı yükseltir (3+3+3=9 volt yapar), amperi yükseltmek için paralel bağlantı yapmanız lazım.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Şimdi birşey diyecemde bende kalsın :D

Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

Hacı etiketlemediği bir tek Kanuni Sultan Süleyman kalmış resmen kahveden adam toplamış bu ne :D

• Beğen
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Hacı etiketlemediği bir tek Kanuni Sultan Süleyman kalmış resmen kahveden adam toplamış bu ne :D

Ne diyim şimdi ben :D benden buyuksede yaptığı resmen çocukluk :D neyse konuyu kirletmeyelim

• Beğen
Tepkiler: Serhan
dakamon

dakamon

Üye
Ben kendimce karar aldım. Bu güncellemeden sonra telefonun bataryası 2 gün değil bir buçuk gün gidiyor. Bu yüzden de diğer gün beni yarı yolda bırakıyor. Bende artık telefonun bataryasını bir günde bitireceğim, yani bitmese bile zorla oyun oynayacağım. Bunun bataryaya zararı olur mu? Yani telefonun aşırı ısınması, 3,400 mAh lik telefonun bataryasını zorla bitirmek. Gerçek güncelleme gelene kadar böyle yapacağım. Ömür kısalır mı bataryanın?

Yani her an zaten kısalıyor bataryaların omru her doldur boşaltta kısalıyor. Bu durum daha hızlandırır ama öyle onemsenecek derecede değil :) sıkıntı olmaz bence. Bide batarya kullanımına bir gir bakalım hangi uygulama ne kadar batarya harcamış arka planda oradan da fikir edinebilirsin

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bence normal kullanın telefonunuzu. Şarjı azsa takın şarja dolsun. Her telefonun pili biter elbet o kadar en ince detayına kadar girip kendinizi yormayın boşa

dakamon

dakamon

Üye
Bence normal kullanın telefonunuzu. Şarjı azsa takın şarja dolsun. Her telefonun pili biter elbet o kadar en ince detayına kadar girip kendinizi yormayın boşa

Telefonumu ilk aldığımda bende çok dikkat ederdim piline boşalmadan takmazdım falan ama şimdi hiç sallamıyorum yüzde bir dolması için bile takıyorum çıkarıyorum :D

• Beğen
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Telefonumu ilk aldığımda bende çok dikkat ederdim piline boşalmadan takmazdım falan ama şimdi hiç sallamıyorum yüzde bir dolması için bile takıyorum çıkarıyorum :D

Şarjdan alıyorum %86 içeri gidiyorum geliyorum %85 geri geliyorum takıyorum :D

dakamon

dakamon

Üye
  • Beğen

Üst Alt