Galaxy S3 Mini I8190 Root-unroot Yapimi Adim Adim (kendinden Unroot'lu) Jellybean 4.1.1 Ve 4.1.2

Sponsorlu Bağlantılar

ice_dream

Üye
Ap:I8190XXAMG4
Cp :I8190XXAMG4
Csc:I8190OXXAMH1

Hangisini kurmam gerek?

hacker-tr

hacker-tr

Üye
Ö.D başka bir sorunla karşılaşırsanız yardım etmeye çalışırım .
Ap:I8190XXAMG4
Cp :I8190XXAMG4
Csc:I8190OXXAMH1

Hangisini kurmam gerek?

KARDEŞİM BENİM YAZIMI OKURSAN ANA BANT SÜRÜMÜNÜN BİR İŞE YARAMADĞINI GÖRÜRSÜN SADECE ROOT DOSYASINI BULMAN GEREKİR İŞLETİM SİSTEMİNİ YAZ DOSYAYI YOLLİYİM SİZE İSTERSENİZ.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye

Hocam ben neyi indiricem?

sinyorahmet

Üye
benimki
AP: I8190XXAMG4
CP: I8190XXAMG4
CSC: I8190O2CAMH2
4.1.2 (OXX multi-csc, PDA: I8190XXAMA2, CSC: I8190OXXAMA2) bunu indirsem olurmu

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Bende unroot yaptim

hacker-tr

hacker-tr

Üye
peki kardeşim

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

sinyorahmet

Üye
kardeşim mega ya basıyorum dönüyo dönüyo girmiyotmm kardeş bi kç dk bekledim girdi sorun yok bunu indirince her hangi bi sorun çıkmaz dimi kardeşbide bu dosyayı rarlı dosya haline mi getiricem yoksa öle mi kalıcak kardeş

Siwaro63

Üye
X-Plore ile rootladim istetwn varsa video atayim :DX-Plore ile rootladim isteyen varsa video atayim :D

galaxy132

Üye
*#1234# yaptığımda ap: I8190XXAMA3 yazıyor csc:I18190OJVAMA2 yazıyor ben hangi root dosyasını indirmeliyim?

Hasiki

Hasiki

Üye
Arkadaslar telefonumun versiyonu
I8190XXAMA4
bu versiyona hangisini root dosyasını indirmem lazım. I8190XXAMA2 bunumu kurayım
lütfen bi yardım...

ebasalih

Üye
Rica ederim ... Ancak uygulamaları hafıza kartına taşıyabileceğin stabil bir yol şimdilik kendimde bulamadın diyebilirim
//at.specsoft.autoapp2sd.6.apk//
programı nı kur supersu yla izin verildikten sonra her şeyi taşıyabilirsin

ahmtshbz12345

Üye
Selam ustam benim telefon root atarken odin hata verdi fail diye sobra telefon coktu acilmiyor daha once sorunsuz yapmistim yanliz bu sefer 4.1.2 yi yapayim dedim olmadi telefonumun modeli
Ap:I8190XXALK6
Cp:I8190XXALK6
CSC:I8190XEFALK1 4.1. 2 nin hangisini indirmem gereki lutfen yardim 05434251540 lutfen

ykpknl

ykpknl

Üye
hocam şimdi bende cm 11 yüklü orjinal roma geçmek istisem hangisini indirecem tamamıyla rootsuz orjinal olacak ama ??
ayarlarda anabant sürümü I8190XXALL2 gözüküyo hangisini indirmem lazım ???

yavuz14

yavuz14

Üye
orjinale geçmek istiyorsan bu sitede oyalanma sammobile üye ol ordan tur koduyla direk indir benim konumu bul siteden root atmak istiyorsan kolayca root atabileceğin anlatım mevcuttur.

barbaros17

Üye
AP:I8190XXAMG4 CP:I8190XXAMG4 CSC:I8190OJVAMH1 hangi versiyonu indirmem lazım

İbrahimEsşiz44

İbrahimEsşiz44

Üye
arkadaşlar ben root yapmıştım unroot yapaCAKTIM ORJİNAL ROM DEENEDİM HATA VERDİ SONRA TELİ FORMATLAYIM TEKRARA AÇTIM S5 ROMU YÜKLÜYDÜ ÖNCEDENDE YÜKLÜYDÜ NEYSE FORMAT ATILDI HIZLI HIZLI GEÇTİM SONRA MENÜYE GİRDİM SUPERSU PROGRAMI YOK TELİN ROOTLU OLDUĞUNU NASIL ANLAYACAM BİDE PRJİNAL ROM VARMI

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye

islamic169

Üye
Dostlar uygulamaları directory bind ile karta atabilirsiniz... buda bendennnn

Üst Alt