2.1.Maxicep En Güzel Fotograf Yarışması ( Yorumlar & Düşünceler)

Sponsorlu Bağlantılar

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
2.1.Maxicep En Güzel Fotograf Yarışması ( Yorumlar & Düşünceler)
1.MAXİCEP EN GÜZEL FOTOGRAF ALBÜMÜ YARIŞMASI (YORUMLAR &DÜŞÜNCELER)

Yarışmadaki Katılımlar,Puanlama,Sonuçlar için yorumlarınız düşüncelerniz,fikirlerinizi burada paylaşıp sohbet edebilirsiniz..

VE LÜTFEN DİGER YARIŞMA KONULARINA YORUM KATMAYINIZ..

Kısa Linkler
1.Maxicep En Güzel Fotograf Yarışması (Katılımlar & Albümler )

saygılarmLa ouSahin

DÜZENLEYENLER

Nazy - ouSahin - dreamboys69

canturgay

canturgay

Üye
güzel bi yarışma olacağa benziyor..güzel şehrimden,güzel manzaralar kategorisinde yarışmaya girmeyi düşünüyorumm.. bakalım artık hayırlısıı..:oke:

ycg35

ycg35

Üye
uzun zamandan beri bu anı bekliyordum hemen katılıyorum :)

ycg35

ycg35

Üye
çekilme sende katıl fazla katılım olmazsa yarışma iptal olabilir :oke:

lodos04075

lodos04075

Üye
katılımcılara başarılar

ycg35

ycg35

Üye
lodos04075 ikimizden başka katılan olmamış arkadaşlar katılım çok olsun yoksa yarışma iptal olabilir graffiti yarışması gibi koyun 5 tane resim işte ya herkesin telinde kamera var artık bi resim çekmek zor değildir dimi :islik

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Korktugum Başıma Geliyor İşte

Herkez bekliyoruz Yarışmayı Yarışmayı Başlatıyoruz Kimse yok meydanda :@:@:@:@

ycg35

ycg35

Üye
bn varımmm bide lodos var ama iki kişide olmaz ki off ya o resimleri çekmek içn kaç saat soğukta bekledim hele karşıyaka resimlerimde o gün kar yapmıştı dağlara hava buz gibiydi ellerim çatladı be :ss

mservank

mservank

Üye
Oğuz acele etme 3 hafta millet güzel kare yakalamya çalışıyor.:)
Yuck fotolar mükemmel vay sen de fotoğrafçılık ruhu var .Güzel kareler yakalamışsın.

ycg35

ycg35

Üye
her türlü :D elimde telefon olsun yeter ama malesef şu an serviste :(

ersoy

ersoy

Üye
bende varım arkadaşlar işte üzülmeyin:)

ycg35

ycg35

Üye
ersoy baktım fotolarına bnm rakibimsin helal olsun walla senden önce katılan bi arkadaş var o fotoları onun çektiğini düşünmüyorum sadece 1-2 sini kendisi çekmiş olabilir çünkü fotoların çözünürlüğünden bile belli kimisi küçük kimisi büyük bi garip yani ama snn fotolar harbiden güzelmiş beyaz büyü...

ersoy

ersoy

Üye
YuCk

ben de senin fotoları inceliyordum şimdi,kareler oldukça iyi,
fakat cihazdan kaynaklanan noıse oldukça fazla,bazı yerlerde ışık patlaması olmuş,
ama kompozisyon gayet başarılı,:oke:

yorumlarım dan dolayı kırılmadın inşaallah,ben her fotoya yorum yapmam,beni dh den bilen bilir,
soylu olarak...:)

lodos04075

lodos04075

Üye
Iyi Katılımcı Sayısında Artış Var Bu Arada Ben Yeniden Döndüm :)

ycg35

ycg35

Üye
YuCk

ben de senin fotoları inceliyordum şimdi,kareler oldukça iyi,
fakat cihazdan kaynaklanan noıse oldukça fazla,bazı yerlerde ışık patlaması olmuş,
ama kompozisyon gayet başarılı,:oke:

yorumlarım dan dolayı kırılmadın inşaallah,ben her fotoya yorum yapmam,beni dh den bilen bilir,
soylu olarak...:)

dh de daha önce görmüştüm seni yorumların içn saol telefon fotoğraf çekme konusundan biraz geri mesela symbianlı teller şipşak foto çekiyor bu telefonlar yani s40 lar biraz bekletiyor bn bekliyorum ama şu noise sorunu oluyor malesef ama symbianlı telefonlar hem hızlı çekiyor hemde böyle sorunlar yok nokia sağolsun bişey diyemiyorum yani :)

canturgay

canturgay

Üye
evet sonunda ekledim fotoları..:)

ersoy

ersoy

Üye
bazı fotoların exif bilgileri yok,hangi cep telefonu ile çekilmiş,şüpheli:bilmem:

ycg35

ycg35

Üye
arkadaşlar fotoğraflar cep telefonu ile çekilmiş olacak bi arkadaşımızın fotoğrafları beni şüphelendirdi çünkü çözünürlükleri çok yüksek acaba o kalitede fotoğraf çeken bir cep telefonu varmı??? konuya bir gözatın...

Üst Alt