Haber Google'ın akıllı telefonu Silver, 64 bit Qualcomm Snapdragon 810 ile gelecek!

Sponsorlu Bağlantılar

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
Google'ın akıllı telefonu Silver, 64 bit Qualcomm Snapdragon 810 ile gelecek!

Google yüksek özellikli akıllı telefonları için yeni bir seri başlatmaya hazırlanıyor. Android Silver serisi olarak isimlendirecek olan cihazların gelecek yıl başlarında tanıtılması bekleniyor.

@evleaks’ın bu serinin ilk akıllı telefonuna ait bilgi içeren bir tweet geldi. Buna göre LG’nin üreteceği Androis Silver akıllı telefon, Qualcomm Snapdragon 810 işlemci ile gelecek olan ilk akıllı telefon olacak.

@Evleaks’ın attığı tweete göre LG tarafından üretilecek olan cihaz Qualcomm MSM8994 tarafından desteklenecek ve ABD operatörü Sprint için özel bir model olacak(BENCE 810 İLE GELİRSE DÜŞÜK FİYATLI OLACAĞINI SANMIYORUM)

xmustx

xmustx

Üye
Nexus 6 çıkmayacak denmişti

xmustx

xmustx

Üye
Nexus 6 yazmasalardı iyiydi :D alınırmı ?

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Htc M9 gelir silver geç bile kalır M9 5.2 inç fena birsey olur

mr.bell

Üye
Biz aldık seri bitti:(

xmustx

xmustx

Üye
Nexus 5 i sallamazlar mı diyosun ?

mr.bell

Üye
Sallar ama serinin final cihazı oldu.

xmustx

xmustx

Üye
Bunun olacağını bilseydin alırmıydın?

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Google yaparsa en iyisini yapar :) :D

{°≥°}

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Android Silver eskiden sadece özel işletim sistemi sürüm olarak sızmıştı. Yani Google büyük markaların belli başlı modelleri için anlaşma imzalayıp sadece bu özel modellere Android Silver isimli özel bir sürüm vericekti Kitkat falan olmayacaktı yani. Ancak anlaşılan o ki işletim sistemi değil yeni serinin adıymış Silver ve özellikleri de fazlasıyla iyi.

Invoke

Invoke

Üye

Ne fark eder? Nexus 5'in google desteğinin süresi belli zaten. Onu da etkilemez. Zaten değişen bir olay yok isim değişikliği sadece. Ha 6 ya silver. Böylesi daha havalı olmuş silver falan hoş. Zaten 6dan sonra 7 gelmesi gerekirdi zaten 7 var. Sıkıntı işte. Ondan dolayı böyle yapmışlardır. =P

---------

S810 ile gelince neden pahalı olsun arkadaşım? S800 ile gelince pahalı mı oldu?

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
BelaMonte

BelaMonte

Üye
S810 işlemciyle getirirler ama ekran çözünürlüğünü 2K yaparlar, ne anladım ben bu işlemciden. inşallah yapmazlar

xmustx

xmustx

Üye
akıllı telefon sektörü akla zarar hale gelmeye başladı.Biraz duraksamalı..

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Güncellemesi Gelirmiki Orasını Düşünüyorum

mr.bell

Üye
Alırdım sonuçta Silver Serisinin ilk cihazı test sürümü gibi olur hataları olabilir ama serinin son cihazı büyük ölçüde hatalarından ayrıştırılmış olur.Zaten yazılım olarak bir farklılık olursada bir şekilde bizim cihazlarada yüklenir.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Nexus 5 ile derdiniz ne anlamadım. Şu an piyasanın en iyilerinden bile daha fazla güncelleme alacağı gerçeği değişmez. ;)

xmustx

xmustx

Üye
Nexus 5 şu an benim gözdem ?

mr.bell

Üye
Ben bir şey demedim zaten,serinin bitmesine üzüldüm:(

fk555897

fk555897

Üye
Nexus çıkmayacak yani.

Üst Alt