Ortagim eyv programi indirdim calistida ama bu cevrim ic dis olayini anlamadim en ustteki kirmizi olunca ne oluyor yesil plunca birde oyuna gunvelleme gelince fixlenmis herhal calismiyor. Altin degerleri girdim aramiyor bileKalp kiracak bir sey yok ortada ben durumu izah ettim zaten. Kiyaslamak gibi olmasin baska bir sitede yaptim ben aciklamayi adamlar tesekkur etmisler sagolsunlar burasi kadar aktif bir site bile degil ya neyse.
Hayirli cumalar..
Güncellemeyle calismiyoOrtagim eyv programi indirdim calistida ama bu cevrim ic dis olayini anlamadim en ustteki kirmizi olunca ne oluyor yesil plunca birde oyuna gunvelleme gelince fixlenmis herhal calismiyor. Altin degerleri girdim aramiyor bile

1 gun kullanabildik iyimi arkadas gelirmi programa guncellemeGüncellemeyle calismiyo![]()
Bilmem1 gun kullanabildik iyimi arkadas gelirmi programa guncelleme
yapamadim nereye bascazLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Benimde android ya iphone da tweaks varmış hala oluyor mu acabataş falan yapılıyor mu Jb de
Tweak dedikleri benim paylastigimin aynisi cydiada tweak seklinde yukleniyor sadece o da calismiyor ipadde acmaya calisiyorum oyun aciomiyor
geriye 10 taş kaldıDün bende tam dediğini yaotim :-D 3. İnsaatciyi aldimdaha önce kullanmadım bilemiyorum o yüzden hile ile güzel değil ama en azından bi kere 1000 taş olsa insaatci aliriz
gece 4 e kadar inat ettim 1256 kupa yaptım 450 taşı kaptimgeriye 10 taş kaldı