Oyun clash of clans mücevher ?

Sponsorlu Bağlantılar

Eray1910

Üye
Hesapları birbirine bağlayıp oynayabilirsin :)

Kontrol

Kontrol

Üye
Peki ios da gem yükseltir androidde kullanabilir misin ?

Eray1910

Üye
Biraz sonra konu açacağım.

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Tek iphonedemi oluyo bu ?

Eray1910

Üye
Hayir biraz once buldum androidde de oluyor root olmasi yeterli

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Ne ise yariyomus denene firsatim olmadi ?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Ne ise yariyomus denene firsatim olmadi ?
Mesela altın ve iksire 100000 giriyosun 100 binin altındaki köylere dalmıyo göstermiyo

Hani bi köye dalmak için saatlerce ararsin ya ganimeti o işi kolaylastiriyo

Eray1910

Üye
Hani bi köye dalmak için saatlerce ararsin ya ganimeti o işi kolaylastiriyo

Aynen o şekilde. apk dosyasını yüklüyor ve çince yazılı uygulamadan girip oyunu açıyoruz oradan yapıyoruz zaten biraz araştırırsanız bulabilirsiniz. Ben komple resimli açıklama yaptım fakat kimse oralı bile olmadığı en azından bir teşekkür edilirdi o bile yapılmadığı için sildim.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Aynen o şekilde. apk dosyasını yüklüyor ve çince yazılı uygulamadan girip oyunu açıyoruz oradan yapıyoruz zaten biraz araştırırsanız bulabilirsiniz. Ben komple resimli açıklama yaptım fakat kimse oralı bile olmadığı en azından bir teşekkür edilirdi o bile yapılmadığı için sildim.
Nerde yaptın ?
Ne zaman yaptın ?
Yapsan bi görürdük
Konu onaylanmaamıştır biraz bekleseydin

Eray1910

Üye
3-4 gün öncedir maksimum, bu sitede yaptım, 30-40 kişi görmesine rağmen teşekkürü esirgediler ben de sildim.
Forum kullanmayı biliyorum 2005-2006 yıllarından bu yana çok forumda aktif olarak üyeliğim vardır onlarca forumda yöneticilik yaptım ayrıca yine onlarca forumda çeşitli görevlerde uğraştım konu onaylı forumları biliyorum :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
3-4 gün öncedir maksimum, bu sitede yaptım, 30-40 kişi görmesine rağmen teşekkürü esirgediler ben de sildim.
Forum kullanmayı biliyorum 2005-2006 yıllarından bu yana çok forumda aktif olarak üyeliğim vardır onlarca forumda yöneticilik yaptım ayrıca yine onlarca forumda çeşitli görevlerde uğraştım konu onaylı forumları biliyorum :)
Yinede ben :tşk: :-D