N95 8Gb Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

emre_ozce

Üye
    Konu Sahibi
N95 8Gb Sorun
arkadaşlar 95 8gb kullanıyorum ve telefon bilmiyorum n oluyoo kapanıp açılıyo ardından bataryayı söküp bekliyorum açılıyoo ve bi iki saniye sonra kapanıyoacılıyoo ama ekran beyaz ışık var sonra bataryayı söküp bi süre bekleyince düzeliyoo acaba nedn kaynaklanıyo ne yapmam gerek.tel spot aldım

• Beğen
Tepkiler: AVCI_61_1

azomania

azomania

Üye
Birde hafıza kartını çıkart öle açmayı dene.Eğer sorunsuz açıyorsa hafıza kartına, olmadı mı hard format ile telefon hafızasına atmış olursun.

venusutarit

venusutarit

Üye
Hafıza kartı yokki bu telde
Birde hafıza kartını çıkart öle açmayı dene.Eğer sorunsuz açıyorsa hafıza kartına, olmadı mı hard format ile telefon hafızasına atmış olursun.

utkuacar

utkuacar

Üye
ozman hard format at oda olmassa servise ver.sana hard ve sft formatın nasıl yapıldını yazam

Soft Format : Telefon normal konumdayken *#7370# kodunu tuşluyoruz.
Karşınıza Tüm orjinal telefon ayarları yüklensinmi telefon açılıp kapanacak diye bir uyarı gelecek evet seçip güvenlik kodunuzu giriyorsunuz ve ardından 2 dakika süren format işlemi başlamış oluyor.

Soft format tüm SYMBİAN yüklü Nokia telefonlarda çalışmaktadır...

Hard Format :
Soft format atarak bir çözüme ulaşamadıysanız Hard format atarak %80 çözüme ulaşabilirsiniz...

Telefon KAPALI iken sırasıyla * 3 Yes ve Açma Kapama tuşuna 5 saniye süre ile basılı tutarak nokia yazısının gelmesi ile format işlemine başlayabilirsiniz...

Hard Format Nokia 6630,6600,6680,7610,3230,6260,6670,6620 N-70,N-90 modellerinda çalışmaktadır...

Önemli UYARI : Format işlemine başlamadan önce Pil Seviyesinin %80 olması gerekiyor... Format atmadan önce hafıza kartına şifre koyduysanız mutlaka kaldırın aksi takdirde hafıza kartınız kullanılamaz hale gelebilir..
aga ama n958gb olurmu bilmem!!!!

--------------- Ekleme ---------------

bumları da verim yazmayı unut musum

Telefonunuz sürekli sistem hataları vermeye başladıysa yüklediğiniz programlardan dolayı veya başka bir sebepten dolayı sistem dosyaları zarar görmüştür...

Telefona format atarak ilk günkü haline geri döndürebiliriz.

Format attığınız zaman adından da belli olduğu gibi (FORMAT) telefondaki
tüm bilgileriniz gidecektir. Mesajlar rehber görüntüler videolar v.s. v.s.

safakk

safakk

Üye
arkadaşlar 95 8gb kullanıyorum ve telefon bilmiyorum n oluyoo kapanıp açılıyo ardından bataryayı söküp bekliyorum açılıyoo ve bi iki saniye sonra kapanıyoacılıyoo ama ekran beyaz ışık var sonra bataryayı söküp bi süre bekleyince düzeliyoo acaba nedn kaynaklanıyo ne yapmam gerek.tel spot aldım
bence bir servise gitmeni öneririm yada aşağıda arkadaşın açıkladığı gibi format atmanı öneririm:oke:
ozman hard format at oda olmassa servise ver.sana hard ve sft formatın nasıl yapıldını yazam

Soft Format : Telefon normal konumdayken *#7370# kodunu tuşluyoruz.
Karşınıza Tüm orjinal telefon ayarları yüklensinmi telefon açılıp kapanacak diye bir uyarı gelecek evet seçip güvenlik kodunuzu giriyorsunuz ve ardından 2 dakika süren format işlemi başlamış oluyor.

Soft format tüm SYMBİAN yüklü Nokia telefonlarda çalışmaktadır...

Hard Format :
Soft format atarak bir çözüme ulaşamadıysanız Hard format atarak %80 çözüme ulaşabilirsiniz...

Telefon KAPALI iken sırasıyla * 3 Yes ve Açma Kapama tuşuna 5 saniye süre ile basılı tutarak nokia yazısının gelmesi ile format işlemine başlayabilirsiniz...

Hard Format Nokia 6630,6600,6680,7610,3230,6260,6670,6620 N-70,N-90 modellerinda çalışmaktadır...

Önemli UYARI : Format işlemine başlamadan önce Pil Seviyesinin %80 olması gerekiyor... Format atmadan önce hafıza kartına şifre koyduysanız mutlaka kaldırın aksi takdirde hafıza kartınız kullanılamaz hale gelebilir..
aga ama n958gb olurmu bilmem!!!!

bumları da verim yazmayı unut musum

Telefonunuz sürekli sistem hataları vermeye başladıysa yüklediğiniz programlardan dolayı veya başka bir sebepten dolayı sistem dosyaları zarar görmüştür...

Telefona format atarak ilk günkü haline geri döndürebiliriz.

Format attığınız zaman adından da belli olduğu gibi (FORMAT) telefondaki
tüm bilgileriniz gidecektir. Mesajlar rehber görüntüler videolar v.s. v.s.

By_GiTaRiST73

Üye
Selam arkadaslar benımde n95 8gb var ama cok buyuk bi sorun yasıorum.telefon kendi kendine kapanıyor..bide bir sorun daha var hafızası 8gb olacagına 132 mb olmus..yani 132 mb olarak gozukuyor..ne yapmam lazım....lutfen yardım edin..bekliyorum

kain061

Üye
bende de aynısı oldu durduk yere pc yığın hafızayı görmüyor...

1903mustafabjk

1903mustafabjk

Üye
ben n95 8gb telefonumu güncelledim ama hiç memnun kalmadım acaba bu şekilde format atarsam telefonu ilk aldığım versiyona döner mi??????

necatibaltacı

necatibaltacı

Üye
spotsa iş yaş arkadaşımm:S

QuntaQinte

QuntaQinte

Üye
Ben neden format atamıyorum telefonu dün dayımdan aldım format atmam lazım *-3-yes-on|off basılı tutuyorum tel kapalıyken olmuyor..*#7370# oda olmuyor neden olabilir...:@:@:@

saridag

Üye
arkadaslar cok tsk verdiginiz hard format cok isime yardi beni kurtardiniz tekrar cok tsk.

veysel_68

Üye
benimde finlandiya üretimli 8gb hafıza 240kb olarak gösteriyo yardım edin lütfen

yeni versiyon yüklesem düzelir mi

digelov

Üye
slm arkadaşlar bende yeni adım n95 8gb fakat içerisinde bayagı bi virüs var onları nasıl temizleyebilirim format atmadan veya format atmammı gerekir

LeqendKiLLer

LeqendKiLLer

Üye
(: :aha:

tunahan64

tunahan64

Üye
benim telefonum da açılınca yükleniyor diye bekliyor. yaklaşık 5 dk sürüyor. bunu önleyemez miyim. bilen birisi yardım lütfen.teşekkürler

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
benim telefonum da açılınca yükleniyor diye bekliyor. yaklaşık 5 dk sürüyor. bunu önleyemez miyim. bilen birisi yardım lütfen.teşekkürler

e: private / 10202dce klasörünü silin .

*turkish_axel*

*turkish_axel*

Üye
Benim de Nokia N95 8GB'ım var. Telefonu biçimlendirirken iptal ettim. o günden beri telefon bilgisayara bağlanmıyor. dosya yöneticisinde 2. sayfaya gelince yığın hafıza bozuk diyor. lütfen yardım edin ne yapcam:birak::birak::birak::vur:vur:off::off::dover::dover:

ugur2008

Üye
KarDeş BhenimDe n95 8gb telim Var.mesela oyun felan yüklüyorum internetten usb kablosuylada telefonun hafızasına atıyorum.sonra usb kablosunu çıkarıp telefondan dosya yöneticisinden hafıza kartı yerine giriyorum o yüklediğim oyuna basıyorum seçenekler çıkıyor.başlat yazmıyor sadece ilet kopyala felan yazıyor kardeş..Bide format atmak istiyorum *#7370# Yazıyorum direk şifre istiyor.ama ben şifreyi bilmiyorum o şifreyi nerden bulabiliriz.. ŞimdiDen saqoLun :ah:angry::ağlarım::off::nono:

hazein

Üye
KarDeş BhenimDe n95 8gb telim Var.mesela oyun felan yüklüyorum internetten usb kablosuylada telefonun hafızasına atıyorum.sonra usb kablosunu çıkarıp telefondan dosya yöneticisinden hafıza kartı yerine giriyorum o yüklediğim oyuna basıyorum seçenekler çıkıyor.başlat yazmıyor sadece ilet kopyala felan yazıyor kardeş..Bide format atmak istiyorum *#7370# Yazıyorum direk şifre istiyor.ama ben şifreyi bilmiyorum o şifreyi nerden bulabiliriz.. ŞimdiDen saqoLun :ah:angry::ağlarım::off::nono:

sorduğun şifre; 12345 tir muhtemelen....

Takipçi Satın Al

Üst Alt