Yardım LG G3 - Telefonum Açıldıktan Hemen Sonra Kapanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Satherion

Satherion

Üye
    Konu Sahibi
LG G3 - Telefonum Açıldıktan Hemen Sonra Kapanıyor
Öncelikle herkese merhaba, ben telefonumu 3 yıla yakındır kullanıyorum, bu zamana kadar en büyük sorunu bataryalar yarattı bana, onu da 3 kez yeniledim, bu en son kullandığım bataryayı değiştireli 2 hafta falan oluyor aşağı yukarı. Dün telefonla normal bi şekilde ilgilenirken, whatsapp ve youtube harici herhangi bir uygulama açık değilken (sistem dosyaları, ekran, arkaplan uygulamalarını saymıyorum) telefonum birden kendini dondurdu daha sonra motor sesine benzer bir ses çıkardı, ben de kapatmaya uğraştım ama algılamadı daha sonra kendi kendine kapandı zaten. Dünden beri açmaya çalışıyordum ara ara logoya kadar açılıyor daha sonra açılmıyordu. Bu sabah tekrar denediğimde herşey açıldı, menüm arkaplanım herşeyim dahil çalışıyordu, telefonum düzeldi sandım bataryayı da %65 kadar doldurmuştum onu da açılınca fark ettim zaten fakat hemen ardından kapandı. Daha sonra birkaç defa daha açıldı bekleyince bi süre sonra böyle kısa bi ömürle açılıyor ama hemen ardından kendini kapatıyor yani kullanım için bana verdiği süre 10 ya da 15 saniye. Donanımsal mı yazılımsal mı bilemediğimden yazılıma açtım konuyu da. Eğer biri aldırış eder de yardım ederse memnun olur teşekkür ederim arkadaşlar.
 


Cadillac34

Üye
İşlemciden ya da Ram'den kaynaklı olabilir
 
Satherion

Satherion

Üye
    Konu Sahibi
Sorun ramde olsa güvenilir moddayken kendini kapatmazdı diye tahmin ediyorum, işlemcide ise bilmiyorum, işlemci hasarında da telefon açılır mı ki? Kurtarmam gereken dosyalar var en önemlisi o, donanımdan herhangi bir parça değiştirirmek zorunda kalırsam dosyalarım silinir mi?
 

Cadillac34

Üye
Bu işi ancak teknik servis çözer. Bizim söylediklerimiz sadece birkaç ihtimal. Veriler silinebilir. Çok önemliyse yedek yaptırtabilirsin.
 
Satherion

Satherion

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl yedek yaptırabilirim peki bir bilgin var mı?
Ve ben sorunun neyden kaynaklandığına dair ihtimal de olsa bilgi almak istiyorum belki kendim de çözerim
 

Cadillac34

Üye
Dedim ya; bu işin teknik servis çözer. Orda anlatırsın söylersin ona göre yedek yaparlar.
 
Satherion

Satherion

Üye
    Konu Sahibi
Sana teşekkürler bilgi paylaşımı için
 
  • Beğen
Tepkiler: Cadillac34
denizci35

denizci35

Üye
Bende ise %70 lerde kapaniyor
 

Benzer Konular



Üst Alt