Haber Windows Phone 8.1 Dev Preview İçin Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
wp ye gecmelımıyım

erhanercan

erhanercan

Üye
arama diye birşey var

fraps34

Üye
görünen o ki tam sürümdede hiçbir değişiklik olmayacak şuan ki sistemin aynısı gelecek . İnsan kısayolları artırır mobil veri vs koyar . Tam sürümün bu sürümle hiçbir farkının olmayacağını düşünüyorum. ARtık 8.2 yi beklemeye başlayalım.

zbahadir

Üye
görünen o ki tam sürümdede hiçbir değişiklik olmayacak şuan ki sistemin aynısı gelecek . İnsan kısayolları artırır mobil veri vs koyar . Tam sürümün bu sürümle hiçbir farkının olmayacağını düşünüyorum. ARtık 8.2 yi beklemeye başlayalım.

Bu teme sistem final sürümü de aynı olacak muhtemelen ama Nokia'nın telefon modeline özgü yapacağı Cyan kod adlı güncelleme sistemi biraz daha farklı yapabilir.

erdincpolat

erdincpolat

Üye
Bu güncelleme herkese gelmedi sanırım. Kaç gundur bakıyorum Birşey yok sebebi ne olabilir ki

hakimnokta

hakimnokta

Üye
Benim telefon hızlanıp coşdu

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Benim bataryayı öldürdü 1 günde %70 e inen şarj bu güncellemeden sonra %50 ye indi

Tuğla ile gönderildi.

luckysleven

luckysleven

Üye
Guncellemeden sonra beyaz temada sarj tuketimi azaldi amoled olmasina ragmen.. Aferin adamlara iyi is cikariyorlar.

a.emre

Üye
Şarj konusu bir hafta içinde düzelir,yani her güncellemeden sonra böyle oluyor.İlginçtir 2 gündür bozuk olan Adobe Reader hiçbir şey yapmadan düzeldi.

• Beğen
Tepkiler: emz
gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
Hayır geçme sakın 2015de geçmeni öneririm :)
yorumlara baktımda sıkayetcı cok.... haklısınız
Kullanım amacınız, istekleriniz ve beklentileriniz yazarsan daha çok yardımcı olabiliriz.
oyunla işim olmaz.. oyunu pc de oynarım arada oyle denerım... daha cok ınternet. vıdeo. muzık... stabılıtede onemlı.. androıd gıbı arka planda cok uygulama calıstırıyomu... pc m de win 8.1 var cok harıka bır ısletım sıstemı... telefonlarındada aynı stabılıteyı saglıyomu?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
İşletim sistemi olarak şu an olağanüstü olmasada,geleceğin işletim sistemi diyebilirim.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
yorumlara baktımda sıkayetcı cok.... haklısınız
oyunla işim olmaz.. oyunu pc de oynarım arada oyle denerım... daha cok ınternet. vıdeo. muzık... stabılıtede onemlı.. androıd gıbı arka planda cok uygulama calıstırıyomu... pc m de win 8.1 var cok harıka bır ısletım sıstemı... telefonlarındada aynı stabılıteyı saglıyomu?

O zaman hiç düşünmeden geçin derim.
İnternet için internet Explorer kullanıyor ve aşırı derecede kullanışlı. Müzik için yeterli derecede ses kalitesi var. Videolar içinde kendi kodekleri yeterli geliyor. Hatta player alternatifi olarak moliplayer kullanın tüm isteklerinizi çok daha fazlasıyla karşılar.
Bütçeyi belirtirseniz ona göre tavsiye yapalım.

Son düzenleme:
gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
O zaman hiç düşünmeden geçin derim. Bütçeyi belirtirseniz ona göre tavsiye yapalım.
butce belırlıyerek elektronık cıhaz alınmaz... 2 gun sonra donanım yetersız dıye pısman olmanın anlamı yok... parayı verınce degmelı...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
butce belırlıyerek elektronık cıhaz alınmaz... 2 gun sonra donanım yetersız dıye pısman olmanın anlamı yok... parayı verınce degmelı...

Elindeki bütçeyle en yüksek randımanı alacağı cihaz belirlenir. İlla sıfır olmak zorunda değil yani;) Sıfır düşük donanımlı 600 tl cihaz yerine yüksek donanımlı ikinci el cihazları tercih ederim şahsen.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Elindeki bütçeyle en yüksek randımanı alacağı cihaz belirlenir. İlla sıfır olmak zorunda değil yani;) Sıfır düşük donanımlı 600 tl cihaz yerine yüksek donanımlı ikinci el cihazları tercih ederim şahsen.

Lumia 1520 satılır :)

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
2. el cıhaz elde patlıyo bı kez agzım yandı.. demek ıstedıgım su parayı bırkez verıyım pısman olmuyum...

Üst Alt