wp ye gecmelımıyım

kullanıcı yorumları onemlı ?Bu soruyu sorduğun yer Windows Phone bölümü alacağın cevap belli![]()
görünen o ki tam sürümdede hiçbir değişiklik olmayacak şuan ki sistemin aynısı gelecek . İnsan kısayolları artırır mobil veri vs koyar . Tam sürümün bu sürümle hiçbir farkının olmayacağını düşünüyorum. ARtık 8.2 yi beklemeye başlayalım.
wp ye gecmelımıyım

Kullanım amacınız, istekleriniz ve beklentileriniz yazarsan daha çok yardımcı olabiliriz.wp ye gecmelımıyım
yorumlara baktımda sıkayetcı cok.... haklısınızHayır geçme sakın 2015de geçmeni öneririm![]()
oyunla işim olmaz.. oyunu pc de oynarım arada oyle denerım... daha cok ınternet. vıdeo. muzık... stabılıtede onemlı.. androıd gıbı arka planda cok uygulama calıstırıyomu... pc m de win 8.1 var cok harıka bır ısletım sıstemı... telefonlarındada aynı stabılıteyı saglıyomu?Kullanım amacınız, istekleriniz ve beklentileriniz yazarsan daha çok yardımcı olabiliriz.
yorumlara baktımda sıkayetcı cok.... haklısınız
oyunla işim olmaz.. oyunu pc de oynarım arada oyle denerım... daha cok ınternet. vıdeo. muzık... stabılıtede onemlı.. androıd gıbı arka planda cok uygulama calıstırıyomu... pc m de win 8.1 var cok harıka bır ısletım sıstemı... telefonlarındada aynı stabılıteyı saglıyomu?
butce belırlıyerek elektronık cıhaz alınmaz... 2 gun sonra donanım yetersız dıye pısman olmanın anlamı yok... parayı verınce degmelı...O zaman hiç düşünmeden geçin derim. Bütçeyi belirtirseniz ona göre tavsiye yapalım.
butce belırlıyerek elektronık cıhaz alınmaz... 2 gun sonra donanım yetersız dıye pısman olmanın anlamı yok... parayı verınce degmelı...
Elindeki bütçeyle en yüksek randımanı alacağı cihaz belirlenir. İlla sıfır olmak zorunda değil yaniSıfır düşük donanımlı 600 tl cihaz yerine yüksek donanımlı ikinci el cihazları tercih ederim şahsen.

2. el cıhaz elde patlıyo bı kez agzım yandı.. demek ıstedıgım su parayı bırkez verıyım pısman olmuyum...Elindeki bütçeyle en yüksek randımanı alacağı cihaz belirlenir. İlla sıfır olmak zorunda değil yaniSıfır düşük donanımlı 600 tl cihaz yerine yüksek donanımlı ikinci el cihazları tercih ederim şahsen.