Şarj iyi olmuş ya 920 de ilk defa betada 1.5 gün gördüm
Abi gece 100de bırakıyorum sabah 7-8 gibi bakıyorum 97 falan oluyor.. Bi sıfırlamayı denesen ?Ne.dalgamı geçiyorsun arkadaşım.
1,5 yıldır kullanıyorum şarzım 6 saate düştü.beklemede bile %20 gidiyor.tek bing hava ile time me title açık arka planda
Çırak ile gönderildi
mobil veriyi kapalı tutarsan çok daha iyi dayanıyor şarj. mobil veri veya wifi açıkken sömürüyor şarjı.Ne.dalgamı geçiyorsun arkadaşım.
1,5 yıldır kullanıyorum şarzım 6 saate düştü.beklemede bile %20 gidiyor.tek bing hava ile time me title açık arka planda
Çırak ile gönderildi
ulkemızde tonlarca var bkz. valı recep yazıcıoglunu bu yuzden yedıler....Uranyum her.yerde bulunsa.ve ucuz olsa olurdu
imzanı değiştir ceza alırsın.sarj ıcın cozum uranyum pıller sarja bıle gerek yok tel bozulur sarj hıc bıtmez... bır kıbrıt kutusu kadarı bıle bır ferrayı ff yı 5-6 yıl son hızda calıstırır
Ülkemizde sadece kömür çıkara bilme.iznimiz var.diye biliyorumulkemızde tonlarca var bkz. valı recep yazıcıoglunu bu yuzden yedıler....
1923 te ımzalanan belgelr nedenıyle 100 yıl boyunca somurgeyız haklısınÜlkemizde sadece kömür çıkara bilme.iznimiz var.diye biliyorum
bız sadece ALLAH tan korkarız....imzanı değiştir ceza alırsın.
Bende sadece ALLAH tan korkarım ama bi imza yazdım diye sildiler yani buranın adeti siyasete izin vermiyor sağolsun doğruyu söyleyemiyoruz her zaman @EroL @papakudioflu @Ozan doğruya doğru.1923 te ımzalanan belgelr nedenıyle 100 yıl boyunca somurgeyız haklısın
bız sadece ALLAH tan korkarız....
en fazla hesabımı kapatırlar.... bır hesap ıcın yalana dogru dersem ALLAH ın huzurunda hesap verememBende sadece ALLAH tan korkarım ama bi imza yazdım diye sildiler yani buranın adeti siyasete izin vermiyor sağolsun doğruyu söyleyemiyoruz her zaman @EroL @papakudioflu @Ozan doğruya doğru.
Tebrik ederim, gerçekten samimiyetimle söylüyorum.en fazla hesabımı kapatırlar.... bır hesap ıcın yalana dogru dersem ALLAH ın huzurunda hesap veremem