Anket S5 mi Note 3 mü? (Anket)

Sponsorlu Bağlantılar

Genel Özellikler Bakımından S5 mi Note3 mü? Tercihiniz Hangisi Olur?

• Kullanılan toplam oy
    11
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
S5 mi Note 3 mü? (Anket)
Arkadaşlar bu 2 telefondan birini alacağım. Önceden de konuyu açmıştım fakat şimdi anket üzerinde görmek istedim. Özellikleri genele vurduğumuzda hangisini daha uzun ömürlü kullanırım. Hangisi daha az donar/yavaşlar atıyorum pili hangisinin daha uzun gider? Gibi soruları genel olarak tercihiniz hangisi olur?
Note3'ün ekranı çok mu büyük kullanımı veya taşıması zor mudur? Şimdiden teşekkürler,anketi oylayın yeter.

Önemli Not:Telefon Almanya'dan alınacaktır. Yani Note3 Snapdragon'lu olacak.

Hasand.

Hasand.

Üye
Bence note 3 al derim cunku s5 fazla onemlı ozellık yok secım senın

fk555897

fk555897

Üye
Note 3 daha stabil çalışıyor. Kesinlikle Note 3. Hem S5'i Hem de Note 3'ü denedim.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Saolun arkadaşlar anketi de oylayalım. :)

heathrow

heathrow

Üye
Şu anda hangi telefonu kullanıyorsun? Mobilden bağlandığım icin goremiyorum.

Invoke

Invoke

Üye
Note 3. Son kararım, eminim. Ben olsam N9005 kaçırmazdım. S5'in tipi kayık. Rami düşük. Note 3'ün şekli yeter. Kullanışlılığı da var tabi.

berkoto38

berkoto38

Üye
z2 al

• Beğen
Tepkiler: Invoke

MaxipmaN

Üye
Note3 un n9005 oldugunu unuttum s5e verdim oyu note 3 al

• Beğen
Tepkiler: heathrow
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Ben note 3 ü tercih ettim gayet te memnunum tavsiye ederim

Invoke

Invoke

Üye
Neden Z2? Niye tercihiniz iki telefon arasından değil?

Z2 daş gibi cihaz. :D Bunlar dışından söyleyebiliyorsak ben de Z2 derim. :D Tabi cihazı daha görmedim ama görürsem daha çekingen değil daha baskın olarak Z2 söylerim, diye düşünüyorum. :D

heathrow

heathrow

Üye
Lumia 920
Kızma hocam ya sadece ankette görmek için açtım :)

bence telefonun gayet guzel ve yeterli. kamerası iyi, ekran kalitesi iyi, sosyal ağlar ve mesajlaşma konusunda basarili. stabil bir isletim sistemi var. market her gecen gun daha iyiye gidiyor.

yine de sen bilirsin.

şu dunyada kusursuz telefon yok.

920'nin kusurları gözüne batıyorsa artik, android'de kusur bulacaksin.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Z2 daş gibi cihaz. :D Bunlar dışından söyleyebiliyorsak ben de Z2 derim. :D Tabi cihazı daha görmedim ama görürsem daha çekingen değil daha baskın olarak Z2 söylerim, diye düşünüyorum. :D
Hani bunlar dışında alternatifler düşünmüyordum ama herkes Sony Xperia Z2 öneriyor nedenini öğrenmek istedim. Bu cihazlara göre artıları neler bilmek isterim tabiki. Örneğin daha mı stabil?
bence telefonun gayet guzel ve yeterli. kamerası iyi, ekran kalitesi iyi, sosyal ağlar ve mesajlaşma konusunda basarili. stabil bir isletim sistemi var. market her gecen gun daha iyiye gidiyor.

yine de sen bilirsin.

şu dunyada kusursuz telefon yok.

920'nin kusurları gözüne batıyorsa artik, android'de kusur bulacaksin.
Hocam doğru yeterli fakat farklı platform denemek istiyorum. Onu da geçtim normalde bu cihazı daha 1.5 sene kullanırım fakat cihaz sorunlu 5 kez servise yolladım düzeltmiyorlar yapmıyorlar elimden çıkarmak istiyorum cihazı.

heathrow

heathrow

Üye
ben de senin gibiyim. butun platformlari denedim. symbian, blackberry os, ios(apple), android ve windows phone.

satarken zarar edeceksin yalnız. ozellikle 920'yi sıfır aldıysan.

degistirmeye kesin karar verdiysen, bu konuyu acmakla dogru bir tercih yapmışsın. iyi düşün taşın belki aradığın şey android'de degildir, belki de cok seveceksin ve uzun süre kullanacaksin. hayırlısı olsun :)

Invoke

Invoke

Üye
Yoo, genel olarak stabillik çok da farklı olmaz ama yine de arayüz daha hafif.

Daha kaliteli kasa, daha hoş tasarım. Yarabandına benzemiyor(kişisel tabi, beğenen beğenir S5 alır. :D). 3GB Ram(S5 2GB/Note 3, 3GB). Arayüz daha hafif. M7 ve M8 gibi stereo hoparlöre sahip Z2'de. Sesi bayağı arttırmış ve gayette temiz bir ses veriyor yine de M8'e göre daha az ses(bir iki tık) veriyor. Çünkü yine hoparlör içeriye doğru gömülmüş durumda, suya karşı dayanıklılık zımbırtısı nedeniyle ama iyi bence. karşılaştırmalara bakabilirsin. Ayrıca S5'in IP57 sertifikası, Z2'nin IP58 sertifikası var. Kamera olarak hangisi önde bilmiyorum, hepsinin yeterince iyidir ama illaki birileri diğerinden bir iki adım öndedir ama dediğim gibi ben olsam Z2 almasam da bu ikisi arasından Note 3 alırdım. +1GB Ram, daha büyük ekran, daha güzel tasarım ve s-pen.

Son düzenleme:
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
ben de senin gibiyim. butun platformlari denedim. symbian, blackberry os, ios(apple), android ve windows phone.

satarken zarar edeceksin yalnız. ozellikle 920'yi sıfır aldıysan.

degistirmeye kesin karar verdiysen, bu konuyu acmakla dogru bir tercih yapmışsın. iyi düşün taşın belki aradığın şey android'de degildir, belki de cok seveceksin ve uzun süre kullanacaksin. hayırlısı olsun :)
Saolasın.
Yoo, genel olarak stabillik çok da farklı olmaz ama yine de arayüz daha hafif.

Daha kaliteli kasa, daha hoş tasarım. Yarabandına benzemiyor(kişisel tabi, beğenen beğenir S5 alır. :D). 3GB Ram(S5 2GB/Note 3, 3GB). Arayüz daha hafif. M7 ve M8 gibi stereo hoparlöre sahip Z2'de. Sesi bayağı arttırmış ve gayette temiz bir ses veriyor yine de M8'e göre daha az ses(bir iki tık) veriyor. Çünkü yine hoparlör içeriye doğru gömülmüş durumda, suya karşı dayanıklılık zımbırtısı nedeniyle ama iyi bence. karşılaştırmalara bakabilirsin. Ayrıca S5'in IP57 sertifikası, Z2'nin IP58 sertifikası var. Kamera olarak hangisi önde bilmiyorum, hepsinin yeterince iyidir ama illaki birileri diğerinden bir iki adım öndedir ama dediğim gibi ben olsam Z2 almasam da bu ikisi arasından Note 3 alırdım. +1GB Ram, daha büyük ekran, daha güzel tasarım ve s-pen.
O artı özellikleri var tabiki fakat bilmiyorum tasarımı değişik geliyor. Ha tabi Note3'ün tasarımı çok mu güzel tabiki değil hiçbir değişiklik yok tasarım konusunda Nokia'lar çok iyi fakat biraz işletim sisteminin gelişmeye ihtiyacı var. Bende bu arada bir değişiklik yapıp Androide geçeyim dedim. Z2ye tabiki bakacağım fakat arayüzü beğenmiyorum.Tercih meselesi tabiki. O yüzden büyük olasılıkla note3 alırım. Desteğiniz ve yardımlarınız için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Beğenmiyorsan hiç kasma Note 3'ünü al, pişman olacağını hiç sanmam. :]

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
Takipçi Satın Al

Üst Alt