Tavsiye Whatsappda Bağlantı Kopma

Sponsorlu Bağlantılar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Whatsappda Bağlantı Kopma
Hayırlı Günler Arkadaşlar Bellede 505 Sürümünde Wifiye Bağlaniyorum Belirli Bir Süre Yazişmayınca Askıya Alıyor Cihaz Bağlantıyı Mobil Veride Sorun Yok Sadece Wifi Sizce Sorun Ne Olabilir? Modemde Güç Tasarrufu Filan Söz Konusu Değil Kapali Gerek Telefondan Gerek PCden Webe Bağlaniliyor Ama Şu Lanet Whatsapp dan Girilmiyor Askıya Alıyor.Up

asigsasi

asigsasi

Üye
hangi konudaki whatshapı yükledin yani modlu olanı mı yoksa orjinal olanımı yükledin

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi

TolgaTurkmen

Üye
aynen ya bendede oluyor :) bazen bi gidiyor mesajlar gelmiyor daha çözüm olarakda buldugum şey birinin resmine girin baglantı yok diyor çıkın birdaha girin bu sefer internet geliyor çok tuhaf bi durum :D haa bu arada internet kopmuyor internet var ..

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
aynen ya bendede oluyor :) bazen bi gidiyor mesajlar gelmiyor daha çözüm olarakda buldugum şey birinin resmine girin baglantı yok diyor çıkın birdaha girin bu sefer internet geliyor çok tuhaf bi durum :D haa bu arada internet kopmuyor internet var ..
Onun Yerine Sohbette İken Sağa Kaydır Favorileri Yenile Ama Bazen İşe Yaramiyor Komple Kapatip Açıyorum Düzeliyor.

TolgaTurkmen

Üye
Onun Yerine Sohbette İken Sağa Kaydır Favorileri Yenile Ama Bazen İşe Yaramiyor Komple Kapatip Açıyorum Düzeliyor.
Hm güzel fikir teşekürler denicem :) bu arada dua edelim whatsapp symbian sürümü çıkartmış sorunluda olsa olsun :D

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Hm güzel fikir teşekürler denicem :) bu arada dua edelim whatsapp symbian sürümü çıkartmış sorunluda olsa olsun :D
505de Kalkmiş Dediler Mailde Attim Ama Adam Bana CEvaben Mobil Veriden Gir Diyor Sanki Faturamı O Ödüyor :duvar2:

heathrow

heathrow

Üye
Whatsapp yeni surum yayınlanmış. Baglanti kopma hatasi giderilmis. Haber vardi.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Haberde sorunun duzeldigi yaziyordu. Ben haberin yalancısıyım.
Bugün Tekrar İndirdimde S40lara 505 Gelmiş O Sürümü Kullanıyorum S^3 Lere Gelmemiş Daha Biraz Daha Bekleyeyim Bakalım

ShadesOfBLUE

ShadesOfBLUE

Üye
Hayırlı Günler Arkadaşlar Bellede 505 Sürümünde Wifiye Bağlaniyorum Belirli Bir Süre Yazişmayınca Askıya Alıyor Cihaz Bağlantıyı Mobil Veride Sorun Yok Sadece Wifi Sizce Sorun Ne Olabilir? Modemde Güç Tasarrufu Filan Söz Konusu Değil Kapali Gerek Telefondan Gerek PCden Webe Bağlaniliyor Ama Şu Lanet Whatsapp dan Girilmiyor Askıya Alıyor.Up
Mobil veri gayet normal, wifideki takılmalar askıya almalar bağlantı hızıyla alakalı, bağlantı düşük olduğu an eğer başka işlem varsa whatsapp iptal ediyo kendi çalışmasını,web'de gezerken vs karşılaşabilirsin bu sorunla, favorileri yenilemen yada mesaj attığın birine yeni bi mesaj atman olayı çözer, sadece bağlantıyı rhatlatmak için diye biliyorum ben :)

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Mobil veri gayet normal, wifideki takılmalar askıya almalar bağlantı hızıyla alakalı, bağlantı düşük olduğu an eğer başka işlem varsa whatsapp iptal ediyo kendi çalışmasını,web'de gezerken vs karşılaşabilirsin bu sorunla, favorileri yenilemen yada mesaj attığın birine yeni bi mesaj atman olayı çözer, sadece bağlantıyı rhatlatmak için diye biliyorum ben :)
İnternet Zaten 10 Mbps Daha Napayım En Fazlada 10 Metre UzaklaşiyorumEvet Whatsapp Yetkililerine İsrarla Mail Attiğim Halde Bana Verdikleri Cevap Wp Kullanıcılari İçin Tekrar Yayınlanacak Filan Adamlara Nokia Belle Dİyorum Bana Wp Diyorlar :ah Sorun Hale Devam Ediyor 10 Dkde Bir Wifide Veri Akışı Olmaz İse Whatsappda Tabi Sorun Baş Gösteriyor Mesajlar Gelip Gitmiyor :destere:

Üst Alt