Resmi Açıklama: Galaxy S III ve Galaxy S III mini, Android 4.4 KitKat Güncellemesi Dışında Bırakıldı

Sponsorlu Bağlantılar

smh60

smh60

Üye
Diskavriciden size haber kit-kat gelecek kesin :)

harmless07

harmless07

Üye
ne yaptıkları belli değil

TurboCall

TurboCall

Üye
S3 türkiye modelleri destek almıyacak karar belli

Turbonuz İle Yollandı :D

apex2121

apex2121

Üye
Bir samsung galaxy s3 kullanıcısı olarak iphone a geçtim bir dahada samsunga geçeceğimi sanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: apache61
Anil-D

Anil-D

Üye
samsungun protokolu iste

fk555897

fk555897

Üye
S3 güncelleme alacakmış sanırım.

No Name Dev

No Name Dev

Üye
Samsung alınmaz 1 kere aldım bidaha almam fkka

mustafa038

Üye
Bence düşük ramli çoğu Samsung cihazı kitkatı alır.İşte Samsung kurnazlığı yeni cihazları sattırmak amacı.Dubai ve kore telefonlarında bile KitKat gördüm yani ramı düşük olduğu halde :D

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Bence düşük ramli çoğu Samsung cihazı kitkatı alır.İşte Samsung kurnazlığı yeni cihazları sattırmak amacı.Dubai ve kore telefonlarında bile KitKat gördüm yani ramı düşük olduğu halde :D
Sorun Ram degil ki. Sorun samsung ve touchwiz arayuzu

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Sonra millet lumialarla dalga geçiyor :D 512 mb cihazlar 2017'ye kadar destek alacak. Şuan destek 2.5 sene oldu

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

The Shadow

The Shadow

Üye
Sonra millet lumialarla dalga geçiyor :D 512 mb cihazlar 2017'ye kadar destek alacak. Şuan destek 2.5 sene oldu

Sen yine de cok emin olma bence yasadigimiz su donemde nerdeyse her firma yaptigi resmi aciklamalari yalanliyor pek guvenmemek lazim.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye

iPhone 4'te de 512 mb ram var ama hala guncelleme aliyor. Windows Phone'un tukettigi ram miktari Android'in calisma planiyla bir degil

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

Üst Alt