Xurmirac
Üye
Evet yalniz dediklerim dogru bi gidgad değil![]()
Şahsen bende kullandıkça kasma falan olmuyor
Ayrıca colorla niye kıyaslıyon biri aosp biri görsel 
Evet yalniz dediklerim dogru bi gidgad değil![]()
Ayrıca colorla niye kıyaslıyon biri aosp biri görsel 
Şahsen bende kullandıkça kasma falan olmuyorAyrıca colorla niye kıyaslıyon biri aosp biri görsel
![]()
bugra ile aramizda bi durum latife yani.pittech de cwm yuklenemeyen telefonlar konusundaki recovery i mobile uncle tools dan yukleBenim Arkadaşta Discovery Var CWM Yükleyemedik Discovery Customizer Ve MobiUncle Tools İle Denedim Ne Yapmalıyız
Benim Arkadaşta Discovery Var CWM Yükleyemedik Discovery Customizer Ve MobiUncle Tools İle Denedim Ne Yapmalıyız
böyle diyor siteye girerken giremiyorum "Required reason to access site for review (100Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızincele.
denedim uncle tools u olmadıpittech de cwm yuklenemeyen telefonlar konusundaki recovery i mobile uncle tools dan yukle
böyle diyor siteye girerken giremiyorum "Required reason to access site for review (100
characters max):"
denedim uncle tools u olmadı
bunun ile cozuyor senin gibi arkadaslartamam ben indireyim yarin denerim ama ben recovery.img denedim olmadı hem de kaç kere
sizde cwm nin dedigim surumunde sikinti olmuyor.bi de gmd sorunlaritamam o zaman yarın onu denerim ama discovery customizer başkalarında olup bizde neden olmuyor acaba![]()

Senin Verdiğini Denedim Olmadı pittech tekini denedim oldubunun ile cozuyor senin gibi arkadaslar

benım verdıgımde pıttechdekının aynısıydıSenin Verdiğini Denedim Olmadı pittech tekini denedim oldu![]()

ikisini de indirdim ama bilmiyorum seninkini eksik indirmis olabilir arada kesiliyor internetbenım verdıgımde pıttechdekının aynısıydı![]()