Öneri video convert programı hk

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
video convert programı hk
Arkadaşlar merhabalar
daha önce konu açıldımı bulamadım ama telefona video kopyalarken .avi uzantılı kopyalamadan önce convert edeyimmi yoksa olduğu gibimi atayım tarzında bir soru soruyor yha direk kopyala dediğimde moli playerdan izleyemiyorum convert et dediğimde 2 saat yazıyor nasıl yapayaım anlayamadım.convert edebileceğim bir program varmıdır ?

Bay H

Bay H

Üye
Total Video Converter ile videolarınızı istediğiniz format türüne çevirebilirsiniz

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
deneyeceğim tşkler ama şoyle bir durum var .avi formatını destekliyor cihaz neden tekrar convert ihtiyacı duyuyoruz o kısım bende net değil açıkcası

skynet

Üye
Aynen bazı avi dosyalarını açıyor ama bazılarını da çevireyim mi diye soruyor :hmmm
Bu arada ben direk kopyala dediğimde moli sorunsuzca açıyor :)

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
Aynen bazı avi dosyalarını açıyor ama bazılarını da çevireyim mi diye soruyor :hmmm
Bu arada ben direk kopyala dediğimde moli sorunsuzca açıyor :)
moli bende açmıyor birde uygulamayı satın aldım freede değil yani :)

skynet

Üye
moli bende açmıyor birde uygulamayı satın aldım freede değil yani :)
Valla bendeki de full sürüm ama bende sorun yok :)
Videoyu görüyor damı açmıyor yoksa hiçmi görmüyor ?

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
hiç görmüyor sıkıntı orda

skynet

Üye
Valla ben pc'den direk kopyala dediğimde sd karttaki video klasörüne yolluyor ve oradan da moli görüyor,hiç sorun çıkarmadı.

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
bende birde 16 gb class 10 sd kart var onuda 2 gb goruyor telefondan biçimlendirme yaptım yine 2 gb goruyor çözemedim

sefaturut

Üye
Usb kablo ile yapmak işkencedir. Sen direk hafıza kartını telefonundan çıkarıp pc ye tak öyle işini gör hiç sıkıntın kalmaz.

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
oylede bir deneyeyim

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Allok Video Joiner programını tavsiye ediyorum. En iyilerinden biri diyebilirim..

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar tekrar merhabalar
kocaman bir telefonum olmasına rağmen Flim izlemek için türlü taklayı atmama rağmen beceremedim
  • Total vide converter programı 1.3 Gb lık 720 p bir filmi convert 4 saat bilgisi verdi çok uzun bir süre iptal ettim.
  • filmi direk cihaza atarken neden olduğu formattan atmıyorde illa convert edeyim mi diye soruyor çözemedim ? ( Androdid de de bu şekildemi )
  • Bu olayın daha kısa bir yolu yok mu ? Arkadaşlar :)

Rainesto

Rainesto

Üye
kocaman bir telefonum olmasına rağmen Flim izlemek için türlü taklayı atmama rağmen beceremedim
  • Total vide converter programı 1.3 Gb lık 720 p bir filmi convert 4 saat bilgisi verdi çok uzun bir süre iptal ettim.
  • filmi direk cihaza atarken neden olduğu formattan atmıyorde illa convert edeyim mi diye soruyor çözemedim ? ( Androdid de de bu şekildemi )
smt-210 var ondada soruyor çevireyim mi diye

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Webden direkt video indirip hafıza kartındaki Videos klasörüne atıyorum.( Moli player full sürümünü satın aldım.) Hiç convert etmeden takır takır izliyorum. Sende ki sorun tuhaf geldi bana. (32 gb hafıza kartımın yarısından fazlası video)

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
Webden direkt video indirip hafıza kartındaki Videos klasörüne atıyorum.( Moli player fu ll sürümünü satın aldım.) Hiç convert etmeden takır takır izliyorum. Sende ki sorun tuhaf geldi bana. (32 gb hafıza kartımın yarısından fazlası video)
sd karta atarken sd kartı telefondan çıkarıp mı atıyorsun ?
yoksa direk telefonu usbden pcye bağlayıp o şekildemi atıyorsun ?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
sd karta atarken sd kartı telefondan çıkarıp mı atıyorsun ?
yoksa direk telefonu usbden pcye bağlayıp o şekildemi atıyorsun ?
Usb kablo ile atıyorum. Kart reader yok bende

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
bnde usbden atıyorım ama convert edeyim mi diye soruyor.

TurboCall

TurboCall

Üye
Zaten şoyle bişey var windows phone herhangi bir cihaza aktarım veya alım suresi aynı guçte cihaza gore 5 kat daha yavaş atıyor telefon

Doğruyu söylemek anlaşılmıyor ile gönderildi.

Üst Alt