Resmi Açıklama: Galaxy S III ve Galaxy S III mini, Android 4.4 KitKat Güncellemesi Dışında Bırakıldı

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
Kardeşim S3 on numara telefon. Her türlü çalışır bunu herkes biliyor. Samsung'un S3'ü bir şekilde tek başına bırakması gerekiyor. Üzerine 2 amiral çıkardı. Onları kime satacak? Bana mı?

Boşuna nefes tüketmeyin. Cm11 kurun keyfinize bakın. İddia ediyorum (cm kurmamış olanlar için) telefonu yeniden seveceksiniz.

Ya ben bu ace ile ne yapayım :D
E lg g2 ile Not 3 yazıyor bilgilerin de :s
s3 e nasıl ram yetmeyecek acaba çok merak ettim bende nexus7 var bundada 1 gb ram var gayette hızlı tıkır tıkır çalışıyo bide biz ilk alanlardandık hata falan bile olabilir bizde
Nexus 7 saf android ile çalışıyor. Arayüzü vs yok

• Beğen
Tepkiler: Dede ve MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mehsevim ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Onlar benim hayalimdeki telefonlar :D

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve heathrow
harmless07

harmless07

Üye
s3 almayı düşünüyordum...

ciwano0114

Üye
Umarim haber yalan çıkar da alırız şu kitkatı ya!!!!!!!! Nereye mail atacağız. Hakkımız olan güncellemeyi almalıyız

blackcat67

blackcat67

Üye
Umarim haber yalan çıkar da alırız şu kitkatı ya!!!!!!!! Nereye mail atacağız. Hakkımız olan güncellemeyi almalıyız

Note 2 romu s3e portlandı ram kullanımı çok az herşey çalışıyor samsung yalan konuşuyor dünyayı ayağa kaldırmassam ne olayım görüşcez samsung

heathrow

heathrow

Üye
Eğer Discovery 4.4.2 guncellemesi alırsa...

Forumdaki GM'ciler Discovery, S3'ten üstün demeye başlarlar :D

ciwano0114

Üye
Note 2 romu s3e portlandı ram kullanımı çok az herşey çalışıyor samsung yalan konuşuyor dünyayı ayağa kaldırmassam ne olayım görüşcez samsung
Linkte ki nedir şimdi. Rom mu

ciwano0114

Üye
Bende bu rom sa bu isyan niye diyordum:) açılmadı bende. Bırakma bu işin peşini. Seninle yiz:)Video da ki note 2 mi

turkishield

turkishield

Üye
gençler güncelleme mi istiyorsunuz sizi şöyle nexusa alalım :cigara:

ciwano0114

Üye
gençler güncelleme mi istiyorsunuz sizi şöyle nexusa alalım :cigara:
İmkan vardı da biz mi almadık:)

S3 ü sakat bıraktılar. Şimdi küfür edecem ha.
Arkadaşlar şikayeti hangi mail e atacaM

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
O degil de S3 mini sahipleri cok sessiz birakin kitkati adamlar surum guncellemesi alamadilar :D

• Beğen
Tepkiler: Kontrol, The Shadow ve mesut0114
The Shadow

The Shadow

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Portagas ve Kontrol
blackcat67

blackcat67

Üye
Bende bu rom sa bu isyan niye diyordum:) açılmadı bende. Bırakma bu işin peşini. Seninle yiz:)Video da ki note 2 mi

S3 kerneli portlayamadım :( forumda arkadaşın biri yaptı bayağı yorucu iş daha sonra tekrar uğraşıcam

• Beğen
Tepkiler: mesut0114
besim.farhan

besim.farhan

Üye
Android ve samsung bidaha asla. Uygun bir zamanda NOKIA ya alacağım. Samsung a bu şekilde tepki vermeli...

• Beğen
Tepkiler: mesut0114
blackcat67

blackcat67

Üye
Note 2 rom working i9300 s3 Ram usage very low and smooth

Bütün samsung mobile twitter sayfalarına ve facebook sayfalarına aynısını yazın ses getircek bu video lütfen beyler kitkat istiyorsanız dediğimi yapın.

• Beğen
Tepkiler: mesut0114 ve Kontrol

ciwano0114

Üye
Evet arkadaşlar herkes elinden geldiği şekilde tepkisini göstersin. Samsung mobile, Türkiye samsung a tepki mi ilettim!!!!!

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Evet arkadaşlar herkes elinden geldiği şekilde tepkisini göstersin. Samsung mobile, Türkiye samsung a tepki mi ilettim!!!!!
Onlarin diyecegi de su: Guncelleme ve son ozelliklerden faydalanmak istiyorsaniz bir S5 alin. Madem cok meraklisiniz kitkata bi dunya cm romu var onlardan birini yukleyiverin :D

Üst Alt