frterk
Üye
Eyw son bi kez daha denicem artik napalımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
stock kullanmadığım için bişey diyemicem temiz kurulum yap recoverden herşeyi sil belki düzelir
Eyw son bi kez daha denicem artik napalımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
stock kullanmadığım için bişey diyemicem temiz kurulum yap recoverden herşeyi sil belki düzelir
dn3 bence güzel niye stock kuruyosn kiEyw son bi kez daha denicem artik napalım![]()

Yok zaten sorunu dn3 de aliyorum stock kurdugumda bir sorun yokdn3 bence güzel niye stock kuruyosn ki![]()
Hepsini silip Tek tek kuruyorum ama yine aynı Kies air .Sıfırlayıp baştan kUracam.b.ir defa yapmıştım oldu.kardeş uygulamları yedekleyip yüklmeseydin sürüm farkından dolayı tek tek kurman gerkiyo
eyvallah en kısa sürede konuya eklicem farkı neymiş acabaArkadaşlar DN3 v5 buyrun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@cici60
Fakat dikkat s5 uygulamaları fixi bunun üstüne olmamakta rc2 v4 için olduğundan
onuda şöyle bir ufak araştırma sonucunda v5 için olanı yoldaymış![]()

Biraz daha eklememende fayda var dun denedim rehber filan degismis yeni kilit ekrani efectleri falan var ama buglarida var arama ekraninda karai taraf acmasa bile yesileyvallah en kısa sürede konuya eklicem farkı neymiş acaba![]()
konuya ekledim yenikleri ney kardeşim foto atabilirsen güzel olurBiraz daha eklememende fayda var dun denedim rehber filan degismis yeni kilit ekrani efectleri falan var ama buglarida var arama ekraninda karai taraf acmasa bile yesil
Kardeş dediğm gibi v4 üstüne sadece kilit açma efekti eklenmiş 1 tane birde rehber yazılar filan büyümüş okadar benim farkettiğim v4 ün fix olmadanki halindeki buglar var. Yeni bir fix yoldaymış onun için ben pek beğenmedimkonuya ekledim yenikleri ney kardeşim foto atabilirsen güzel olur
sabah tekrar eskisine döndüm :/saolsın kardeş deniycem de pek foto göremedimKardeş dediğm gibi v4 üstüne sadece kilit açma efekti eklenmiş 1 tane birde rehber yazılar filan büyümüş okadar benim farkettiğim v4 ün fix olmadanki halindeki buglar var. Yeni bir fix yoldaymış onun için ben pek beğenmedimsabah tekrar eskisine döndüm :/
edit : burda birkaç tane ekran görüntüsü var ama
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sayfanin biraz daha altlarinda var yorum olarak atilmissaolsın kardeş deniycem de pek foto göremedim![]()
eyvllahSayfanin biraz daha altlarinda var yorum olarak atilmis![]()

v5 i önermem fixleri çıkmadı daha s5 uygumaların tamamı v4 yamasında mevcut ben onu kullanıyorumiyi günler,
bende 4.1.2 yüklü dün yayınlanan v5 i 4.1.2 nin üzerine direk kurmak mümkünmü?
v5 i yükledikten sonra rc2 yamasını yapmama gerek var mı teşekkürler.
v5 i önermem fixleri çıkmadı daha s5 uygumaların tamamı v4 yamasında mevcut ben onu kullanıyorum
(kendi tercihim kurulum sıralaması: RC2 ROM+RC2 v1.4 yama+360dpi launcher+RC2 s5 icon tema) sorun olursa burdaymteşekkür ederim peki v4 ü yükledikten sonra yama yapmama gerek var mı?
Fazla anladığım konular olmadığı için biraz fazla oldu sorularım.
birde bende 4.1.2 yüklü 4.1.2 ye kurmak için cwm+root gerekli demişsiniz. bu işlemleri yapabileceğim bir konu anlatımı var mı?

(kendi tercihim kurulum sıralaması: RC2 ROM+RC2 v1.4 yama+360dpi launcher+RC2 s5 icon tema) sorun olursa burdaym![]()

en az 2gb bi hafıza kartın olmalı romu atabilmen için sonra trwp kurduktan sonra sistem hafızasındaki herşey silinmeli temiz kurulum yapmazsın yoksa (bug) yani saçma sapan hatalara sebebiyyet verebilirTeşekkür ederim. Son sorum
Sd karta atın demişsiniz telefonunda ayrıca sd kartım yok telefon hafızası müsait. Kendi hafızasindan yapmam mümkün mü?

cwm + root(kurulum videoda) youtube sitesi açılmayıson için dnsyi yaz 208.67.222.222 ve 208.67.220.220v4 kurulumu için tüm dosyaları indirdim(RC2 ROM+RC2 v1.4 yama+360dpi launcher+RC2 s5 icon tema) . 4.1.2 yüklü su an telefonumda . Daha önce bu root işlemi yapmadım.
4.1.2 üzerinde de direk kurulabilmesi için cwm + root gereklidir denmiş. cwm +root işlemini 4.1.2 için nasıl yapacağım aydınlatabilecek olan varmı?