rtaymus07
Üye
Daha denemedim . Yarın yapıcam inş bu sefer olur@rtaymus07 son durum nedir
Daha denemedim . Yarın yapıcam inş bu sefer olur@rtaymus07 son durum nedir
Ben yazilimi yukleme anlaminda solemistimTwrp yüklemek için cwm gerekli cwm içinde odin gerekli
Denedigin programlarin 4.4.2 uyumlulugunda sorun olabilir mi?Yaw arkadaşlar bu programlarda ki durduruldu hatasını nasıl giderecegiz bilen var mı bugün Ditto 4.4.2 den fransa stock 4.4.2 ye geçtim yine aynı hatayı verdi vestel smart programı bi kaç tane daha var
Ilk kurduğum da çalıştı 2 hafta filan bi durma hatası verdi daha düzelmesi belki romdan dır 2 3 defa kurulum yaptım yine aynı çözemedim gittiBen yazilimi yukleme anlaminda solemistimTWRP de CWMde odinle yuklenebiliyor.
Denedigin programlarin 4.4.2 uyumlulugunda sorun olabilir mi?
4.3te sorun cikartiyor mu?Ilk kurduğum da çalıştı 2 hafta filan bi durma hatası verdi daha düzelmesi belki romdan dır 2 3 defa kurulum yaptım yine aynı çözemedim gitti
Cihazını Kies air ile ilk aldigin zamana geri dondur. Daha sonra odinle cwmyi yukle pesine cwmden twrpyi yukle ve sonra da Ditto 4.4.2 yi yukle bakalim ne olacak?Ewet çıkarıyor du 4.4 geçtim ama google play kod hatası vardı onu yaptım düzelmişti sonra yine hata vermeye başladı çözüm bulamadım
Daha yeni batarya yı çıkardım 5 dakka program açıldı 30 saniye sonra yine durdurlduCihazını Kies air ile ilk aldigin zamana geri dondur. Daha sonra odinle cwmyi yukle pesine cwmden twrpyi yukle ve sonra da Ditto 4.4.2 yi yukle bakalim ne olacak?
Cihazını Kies air ile ilk aldigin zamana geri dondur. Daha sonra odinle cwmyi yukle pesine cwmden twrpyi yukle ve sonra da Ditto 4.4.2 yi yukle bakalim ne olacak?
Dene de.. Ne zaman istersen deneDaha yeni batarya yı çıkardım 5 dakka program açıldı 30 saniye sonra yine durdurldu
Ancak haftaya seneye bilirim

s5 tamamını portlamışlar oyüzden olsa gerek note 4 cıkınça , benzer bi rom cıkarsa süper olurSanki wifi yavaş gibi ama genel olarak başarılı birde s5 olup bunda desteklemeyen parmak tarama özelliği ayarlarda olması gereksiz olmuş.

emin olmamakla birlikte odin aracılığı ile stock rom kurmak gerekiyor. En azından ben öyle yapmıştımÇOK ACİL YARDIM
ben 1.3 gb lık rom dosyasını tele atmadan hafızayı sıldım sımdı telı acamıyorum yedek almıstım ne yapmam lazımyokmu bu konudan anlayan halıhazırda bır kısı arkadaslar cwm den restore dıyorum yukluyor ama baslamıyor telefon acılısta kalıyor
zip dosyasının içinde .tar dosyası vardır çıkartıp yapman lazımyalnız stock rom zip olarak ınıyor bu yuzden odın le atamıyorum ne yapmam lazım
Hafiza karti varsa en kolayiArkadaşlar bu rom un systemUI.apk dosyasını paylaşırmısınız yedek almayı unutmuşumdasaatlerce ugrasmadan telefonu fırlatma noktasına geldıkten sonra aklıma bısey geldı ve cozdum , baska bır samsung telefon buldum arkadastan zıp dosyasını ona attım hafıza kartını kendı telefonuma takınca oradan yukleme yapabıldım çok şükür.
@bLnmz @cici60kardeş uygulamları yedekleyip yüklmeseydin sürüm farkından dolayı tek tek kurman gerkiyoYaw arkadaşlar bu programlarda ki durduruldu hatasını nasıl giderecegiz bilen var mı bugün Ditto 4.4.2 den fransa stock 4.4.2 ye geçtim yine aynı hatayı verdi vestel smart programı bi kaç tane daha var
Ben dedigin sekilde yaptim kismen duzeldi ama instgram surekli durduruldu hatasi veriyorkardeş uygulamları yedekleyip yüklmeseydin sürüm farkından dolayı tek tek kurman gerkiyo
Hafiza karti varsa en kolayiArkadaşlar bu rom un systemUI.apk dosyasını paylaşırmısınız yedek almayı unutmuşumda@bLnmz @cici60
stock kullanmadığım için bişey diyemicem temiz kurulum yap recoverden herşeyi sil belki düzelirBen dedigin sekilde yaptim kismen duzeldi ama instgram surekli durduruldu hatasi veriyor