[4.4.2KİTKAT] DN3 v5.5 04-09-2014 NOTE 2 [S5 Tema s5 Uygulamaları Note 3 özelliği] [360DPI]

Sponsorlu Bağlantılar

eyetkin

eyetkin

Üye
Yaw arkadaşlar bu programlarda ki durduruldu hatasını nasıl giderecegiz bilen var mı bugün Ditto 4.4.2 den fransa stock 4.4.2 ye geçtim yine aynı hatayı verdi vestel smart programı bi kaç tane daha var

bLnmz

bLnmz

Üye
Twrp yüklemek için cwm gerekli cwm içinde odin gerekli
Ben yazilimi yukleme anlaminda solemistim ;) TWRP de CWMde odinle yuklenebiliyor.
Yaw arkadaşlar bu programlarda ki durduruldu hatasını nasıl giderecegiz bilen var mı bugün Ditto 4.4.2 den fransa stock 4.4.2 ye geçtim yine aynı hatayı verdi vestel smart programı bi kaç tane daha var
Denedigin programlarin 4.4.2 uyumlulugunda sorun olabilir mi?

eyetkin

eyetkin

Üye
Ben yazilimi yukleme anlaminda solemistim ;) TWRP de CWMde odinle yuklenebiliyor.
Denedigin programlarin 4.4.2 uyumlulugunda sorun olabilir mi?
Ilk kurduğum da çalıştı 2 hafta filan bi durma hatası verdi daha düzelmesi belki romdan dır 2 3 defa kurulum yaptım yine aynı çözemedim gitti

bLnmz

bLnmz

Üye
eyetkin

eyetkin

Üye
Ewet çıkarıyor du 4.4 geçtim ama google play kod hatası vardı onu yaptım düzelmişti sonra yine hata vermeye başladı çözüm bulamadım

bLnmz

bLnmz

Üye
Ewet çıkarıyor du 4.4 geçtim ama google play kod hatası vardı onu yaptım düzelmişti sonra yine hata vermeye başladı çözüm bulamadım
Cihazını Kies air ile ilk aldigin zamana geri dondur. Daha sonra odinle cwmyi yukle pesine cwmden twrpyi yukle ve sonra da Ditto 4.4.2 yi yukle bakalim ne olacak?

eyetkin

eyetkin

Üye
Cihazını Kies air ile ilk aldigin zamana geri dondur. Daha sonra odinle cwmyi yukle pesine cwmden twrpyi yukle ve sonra da Ditto 4.4.2 yi yukle bakalim ne olacak?
Daha yeni batarya yı çıkardım 5 dakka program açıldı 30 saniye sonra yine durdurldu

Ancak haftaya deneye bilirim

Son düzenleme:

martech2

Üye
Sanki wifi yavaş gibi ama genel olarak başarılı birde s5 olup bunda desteklemeyen parmak tarama özelliği ayarlarda olması gereksiz olmuş.

• Beğen
Tepkiler: cici60
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Sanki wifi yavaş gibi ama genel olarak başarılı birde s5 olup bunda desteklemeyen parmak tarama özelliği ayarlarda olması gereksiz olmuş.
s5 tamamını portlamışlar oyüzden olsa gerek note 4 cıkınça , benzer bi rom cıkarsa süper olur :)

ozi44

Üye
ÇOK ACİL YARDIM
ben 1.3 gb lık rom dosyasını tele atmadan hafızayı sıldım sımdı telı acamıyorum yedek almıstım ne yapmam lazımyokmu bu konudan anlayan halıhazırda bır kısı arkadaslar cwm den restore dıyorum yukluyor ama baslamıyor telefon acılısta kalıyor

frterk

frterk

Üye
ÇOK ACİL YARDIM
ben 1.3 gb lık rom dosyasını tele atmadan hafızayı sıldım sımdı telı acamıyorum yedek almıstım ne yapmam lazımyokmu bu konudan anlayan halıhazırda bır kısı arkadaslar cwm den restore dıyorum yukluyor ama baslamıyor telefon acılısta kalıyor
emin olmamakla birlikte odin aracılığı ile stock rom kurmak gerekiyor. En azından ben öyle yapmıştım ;)

stock romu kurduktan sonra dosyayı tekrar at fakat sd kartın yoksa wipe yaparken internali işaretleme

ozi44

Üye
yalnız stock rom zip olarak ınıyor bu yuzden odın le atamıyorum ne yapmam lazım

ozi44

Üye
saatlerce ugrasmadan telefonu fırlatma noktasına geldıkten sonra aklıma bısey geldı ve cozdum , baska bır samsung telefon buldum arkadastan zıp dosyasını ona attım hafıza kartını kendı telefonuma takınca oradan yukleme yapabıldım çok şükür.

• Beğen
Tepkiler: cici60 ve eyetkin
frterk

frterk

Üye
saatlerce ugrasmadan telefonu fırlatma noktasına geldıkten sonra aklıma bısey geldı ve cozdum , baska bır samsung telefon buldum arkadastan zıp dosyasını ona attım hafıza kartını kendı telefonuma takınca oradan yukleme yapabıldım çok şükür.
Hafiza karti varsa en kolayiArkadaşlar bu rom un systemUI.apk dosyasını paylaşırmısınız yedek almayı unutmuşumda :vur @bLnmz @cici60

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
kardeş uygulamları yedekleyip yüklmeseydin sürüm farkından dolayı tek tek kurman gerkiyo

frterk

frterk

Üye
kardeş uygulamları yedekleyip yüklmeseydin sürüm farkından dolayı tek tek kurman gerkiyo
Ben dedigin sekilde yaptim kismen duzeldi ama instgram surekli durduruldu hatasi veriyor

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Hafiza karti varsa en kolayiArkadaşlar bu rom un systemUI.apk dosyasını paylaşırmısınız yedek almayı unutmuşumda :vur @bLnmz @cici60
Ben dedigin sekilde yaptim kismen duzeldi ama instgram surekli durduruldu hatasi veriyor
stock kullanmadığım için bişey diyemicem temiz kurulum yap recoverden herşeyi sil belki düzelir

Üst Alt