[4.4.2KİTKAT] DN3 v5.5 04-09-2014 NOTE 2 [S5 Tema s5 Uygulamaları Note 3 özelliği] [360DPI]

Sponsorlu Bağlantılar

frterk

frterk

Üye

stock kullanmadığım için bişey diyemicem temiz kurulum yap recoverden herşeyi sil belki düzelir
Eyw son bi kez daha denicem artik napalım ;)

eyetkin

eyetkin

Üye
kardeş uygulamları yedekleyip yüklmeseydin sürüm farkından dolayı tek tek kurman gerkiyo
Hepsini silip Tek tek kuruyorum ama yine aynı Kies air .Sıfırlayıp baştan kUracam.b.ir defa yapmıştım oldu.

frterk

frterk

Üye
Arkadaşlar DN3 v5 buyrun

@cici60

Fakat dikkat s5 uygulamaları fixi bunun üstüne olmamakta rc2 v4 için olduğundan :)
onuda şöyle bir ufak araştırma sonucunda v5 için olanı yoldaymış ;)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: cici60
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar DN3 v5 buyrun

@cici60

Fakat dikkat s5 uygulamaları fixi bunun üstüne olmamakta rc2 v4 için olduğundan :)
onuda şöyle bir ufak araştırma sonucunda v5 için olanı yoldaymış ;)
eyvallah en kısa sürede konuya eklicem farkı neymiş acaba :)

frterk

frterk

Üye
eyvallah en kısa sürede konuya eklicem farkı neymiş acaba :)
Biraz daha eklememende fayda var dun denedim rehber filan degismis yeni kilit ekrani efectleri falan var ama buglarida var arama ekraninda karai taraf acmasa bile yesil

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Biraz daha eklememende fayda var dun denedim rehber filan degismis yeni kilit ekrani efectleri falan var ama buglarida var arama ekraninda karai taraf acmasa bile yesil
konuya ekledim yenikleri ney kardeşim foto atabilirsen güzel olur

frterk

frterk

Üye
konuya ekledim yenikleri ney kardeşim foto atabilirsen güzel olur
Kardeş dediğm gibi v4 üstüne sadece kilit açma efekti eklenmiş 1 tane birde rehber yazılar filan büyümüş okadar benim farkettiğim v4 ün fix olmadanki halindeki buglar var. Yeni bir fix yoldaymış onun için ben pek beğenmedim :) sabah tekrar eskisine döndüm :/

edit : burda birkaç tane ekran görüntüsü var ama

Son düzenleme:
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş dediğm gibi v4 üstüne sadece kilit açma efekti eklenmiş 1 tane birde rehber yazılar filan büyümüş okadar benim farkettiğim v4 ün fix olmadanki halindeki buglar var. Yeni bir fix yoldaymış onun için ben pek beğenmedim :) sabah tekrar eskisine döndüm :/

edit : burda birkaç tane ekran görüntüsü var ama
saolsın kardeş deniycem de pek foto göremedim :)

popkiss

Üye
iyi günler,
bende 4.1.2 yüklü dün yayınlanan v5 i 4.1.2 nin üzerine direk kurmak mümkünmü?
v5 i yükledikten sonra rc2 yamasını yapmama gerek var mı teşekkürler.

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
iyi günler,
bende 4.1.2 yüklü dün yayınlanan v5 i 4.1.2 nin üzerine direk kurmak mümkünmü?
v5 i yükledikten sonra rc2 yamasını yapmama gerek var mı teşekkürler.
v5 i önermem fixleri çıkmadı daha s5 uygumaların tamamı v4 yamasında mevcut ben onu kullanıyorum

popkiss

Üye
v5 i önermem fixleri çıkmadı daha s5 uygumaların tamamı v4 yamasında mevcut ben onu kullanıyorum

teşekkür ederim peki v4 ü yükledikten sonra yama yapmama gerek var mı?
Fazla anladığım konular olmadığı için biraz fazla oldu sorularım.
birde bende 4.1.2 yüklü 4.1.2 ye kurmak için cwm+root gerekli demişsiniz. bu işlemleri yapabileceğim bir konu anlatımı var mı?

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim peki v4 ü yükledikten sonra yama yapmama gerek var mı?
Fazla anladığım konular olmadığı için biraz fazla oldu sorularım.
birde bende 4.1.2 yüklü 4.1.2 ye kurmak için cwm+root gerekli demişsiniz. bu işlemleri yapabileceğim bir konu anlatımı var mı?
(kendi tercihim kurulum sıralaması: RC2 ROM+RC2 v1.4 yama+360dpi launcher+RC2 s5 icon tema) sorun olursa burdaym :nargile:

popkiss

Üye
(kendi tercihim kurulum sıralaması: RC2 ROM+RC2 v1.4 yama+360dpi launcher+RC2 s5 icon tema) sorun olursa burdaym :nargile:

Teşekkür ederim. Son sorum :)
Sd karta atın demişsiniz telefonunda ayrıca sd kartım yok telefon hafızası müsait. Kendi hafızasindan yapmam mümkün mü?

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim. Son sorum :)
Sd karta atın demişsiniz telefonunda ayrıca sd kartım yok telefon hafızası müsait. Kendi hafızasindan yapmam mümkün mü?
en az 2gb bi hafıza kartın olmalı romu atabilmen için sonra trwp kurduktan sonra sistem hafızasındaki herşey silinmeli temiz kurulum yapmazsın yoksa (bug) yani saçma sapan hatalara sebebiyyet verebilir :)

popkiss

Üye
v4 kurulumu için tüm dosyaları indirdim(RC2 ROM+RC2 v1.4 yama+360dpi launcher+RC2 s5 icon tema) . 4.1.2 yüklü su an telefonumda . Daha önce bu root işlemi yapmadım.
4.1.2 üzerinde de direk kurulabilmesi için cwm + root gereklidir denmiş. cwm +root işlemini 4.1.2 için nasıl yapacağım aydınlatabilecek olan varmı?

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
v4 kurulumu için tüm dosyaları indirdim(RC2 ROM+RC2 v1.4 yama+360dpi launcher+RC2 s5 icon tema) . 4.1.2 yüklü su an telefonumda . Daha önce bu root işlemi yapmadım.
4.1.2 üzerinde de direk kurulabilmesi için cwm + root gereklidir denmiş. cwm +root işlemini 4.1.2 için nasıl yapacağım aydınlatabilecek olan varmı?
cwm + root(kurulum videoda) youtube sitesi açılmayıson için dnsyi yaz 208.67.222.222 ve 208.67.220.220
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

root

cwm

rc2 rom karta at acmadan at kur

rc2 v4 yama karta at acmadan at kur

360dpi menü için karta at acmadan at kur

simgeler karta at acmadan at kur

hat giderse karta at acmadan at kur

hepisinin kurulumu bu şekilde sıralı olacak hepsini hafıza kartına atman lazım kesinlikle açma sonra teli kapat twrp yi kurduktan sonra telefonun hafızasını sildikten sonra anlatımdaki şekilde kurluma geç ve bitti.
hatalar için

v5 fix konuya eklenmiştir

eklendi

• Beğen
Tepkiler: frterk

Üst Alt