savaş en son çare olarak görülmeli

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
Yaw he he dede isi gucu dine baglamisssin once kendi insanini dusun yanlis anlasilmasin her gun salavatimi getiririm ama sen gercekten sabit fikirlisin burda bos konusp gidecek varsa sensin bence ha ayrica ben rahatsiz oldgum icin degil birbirimizin kalbini kircaz die demek istedim ama senin gbi insanlar bunu baska anlar
Dede avatarindaki insan gorunumlu bos varlik fuhustan iceri girmisti herkes biliyo :)
Hocama laf etme canımı ye. Benim ban sebebim olma lütfen.

muhsin13

muhsin13

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Dede
The SLayeR

The SLayeR

Üye
Bilemem ama bu goreceli kavram gercegi solemem ayipmi oldu ?

KayraBey

KayraBey

Üye
peki sen benim o boş dediğin adam sayesinde müslüman olduğumu biliyormuydun?
Sus. Allah bir gün ona da nasip etsin ve bu sözleri için pişman olsun. Boşver. Hocamızı biz biliyoruz başkalarının ne düşündüğünü boşver.

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Hocama laf etme canımı ye. Benim ban sebebim olma lütfen.

Tamm dede bu sahsi fikirdir ama lutfen goreceli konular yuzunden birbirimize saygimizi yitirmeyelim cubbeli hocayi bicok kez saatlerce otrup dinlerim o an sinirle dedim ama gercegi soledim nyse surcu lisan ettiysek affola

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Sus. Allah bir gün ona da nasip etsin ve bu sözleri için pişman olsun. Boşver. Hocamızı biz biliyoruz başkalarının ne düşündüğünü boşver.

Oha dede ya hemen gavur ettin bizi elhamdulullah muslumanim ama kimse kimseyi buyuk gormek sevmek zorunda degil

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Kimler nelerden içeri giriyor. Yalandır, doğrudur bilmiyorum. Sizin de bildiğinizi sanmıyorum. Bilmediğiniz hakkında da konuşmayın.

• Beğen
muhsin13

muhsin13

Üye
    Konu Sahibi
Bilemem ama bu goreceli kavram gercegi solemem ayipmi oldu ?

gerçek değilki hızlı yükselişini durdurmak istediler önce kaset uydurması sonra iki kadın tutup suçu hocanın üzerine attılar zaten 2012 aralık ayında kadınlar hocanın suçu olmadığını komplo olduğunu söylediler tahliye oldu komployu bugünkü parelel yapının yaptığını düşünüyorum

KayraBey

KayraBey

Üye
Oha dede ya hemen gavur ettin bizi elhamdulullah muslumanim ama kimse kimseyi buyuk gormek sevmek zorunda degil
Nasip etsin derken iman nasip etsin demek istemedim :D

Hocamın gerçek kişiliğini, dini bilgisini. Çok değil. 1-2 sohbetini dinlesen bana hak verirsin.

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Nasip etsin derken iman nasip etsin demek istemedim :D

Hocamın gerçek kişiliğini, dini bilgisini. Çok değil. 1-2 sohbetini dinlesen bana hak verirsin.

Ne bilim yanlis anlamisim :) nyse diyorumyha o olaylardan snra biraz sgudum cunku sasrmistim dinlemedim degil inanin otrup dinlerim saatlerce ama o olaylardi falan insan ister istemz guven kaybediyor yanlis laf dedysek affola

• Beğen
The SLayeR

The SLayeR

Üye
gerçek değilki hızlı yükselişini durdurmak istediler önce kaset uydurması sonra iki kadın tutup suçu hocanın üzerine attılar zaten 2012 aralık ayında kadınlar hocanın suçu olmadığını komplo olduğunu söylediler tahliye oldu komployu bugünkü parelel yapının yaptığını düşünüyorum

Aydinlatman icin tesekr ederim kardesim

KayraBey

KayraBey

Üye
Ne bilim yanlis anlamisim :) nyse diyorumyha o olaylardan snra biraz sgudum cunku sasrmistim dinlemedim degil inanin otrup dinlerim saatlerce ama o olaylardi falan insan ister istemz guven kaybediyor yanlis laf dedysek affola
Vallahi ben o haberleri hiç dinlemedim. Resim, ses, video hiç birine bakmadım/dinlemedim.zerre şüphe etmedim. Malum cemaat hocamızı sevmez. Çünkü diyalog karşıtıydı :D

Hocam hastayım sana. Adamsın!!! :)

• Beğen
Tepkiler: The SLayeR
greenmile

greenmile

Üye
O değilde 2 bira içip kendimize gelelim beyler

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan ve The SLayeR
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Aptal, cahil fikirlerinizle muslumanligi ne hale getirmissiniz bravo valla.
İslam'i tanimlarlen humanizmden bahsederiz ama masallah musluman olmayan herkes icin butun kin ve ofke kusulmus burada.
İki tutam sakali olanin her sozune inanmayin. Buyrun ulkemizde kutuphane bol. Arada bir ziyaret edin.

• Beğen
Tepkiler: Invoke, Dede ve The SLayeR
KayraBey

KayraBey

Üye
Aptal, cahil fikirlerinizle muslumanligi ne hale getirmissiniz bravo valla.
İslam'i tanimlarlen humanizmden bahsederiz ama masallah musluman olmayan herkes icin butun kin ve ofke kusulmus burada.
İki tutam sakali olanin her sozune inanmayin. Buyrun ulkemizde kutuphane bol. Arada bir ziyaret edin.
Aileden öğrenilecek şeyler mi dini bilgiler? Allah'ın onlar benim düşmanım dediklerini nasıl sevmemi beklersin?