savaş en son çare olarak görülmeli

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
Ediyoda noluyo yavsaklar burda kamplarda ekmeklere ayagini kicini siliyo copler ekmek dolu yemek dolu begenmiyolar nnkorler sizin bizim.paramiz onlar onlar yuzunden hepimizin faturasina bilmem.neyine yansityolar
Faturaya mı yansıyor? Siz ne içiyor sunuz kuzum acaba?

• Beğen
Tepkiler: ozakin70

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Dede birak Allah askina elektrik faturalarina dikkat et iyice arastir o luzumsuzlarin harcadgi elektrik turk insanina giriyor

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Sadece istanbulda bu elektrik faturlari yzuunden bunlar geldinden beri kac tane sikayet var haddi hesabi yok

messevim

messevim

Üye
Ediyoda noluyo yavsaklar burda kamplarda ekmeklere ayagini kicini siliyo copler ekmek dolu yemek dolu begenmiyolar nnkorler sizin bizim.paramiz onlar onlar yuzunden hepimizin faturasina bilmem.neyine yansityolar
Kamplarda tercüman olarak görev yapan biri olarak malesef durum sizin dediğiniz gibi. Nimete saygı 0... Ama beş parmağın beşi bir değil.. Rabbim ıslah etsin.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve The SLayeR
The SLayeR

The SLayeR

Üye
Kamplarda tercüman olarak görev yapan biri olarak malesef durum sizin dediğiniz gibi. Nimete saygı 0... Ama beş parmağın beşi bir değil.. Rabbim ıslah etsin.

Aynen ama insanin zruna gidiyor bizim insanimiz acliktan cami olmadgi icin sguktan öluyor..bunu gectim anamiz bacimiz karimiz var erkkleri gerckten terbiyesiz s.r.f.z.l.r.

messevim

messevim

Üye
Aynen ama insanin zruna gidiyor bizim insanimiz acliktan cami olmadgi icin sguktan öluyor..bunu gectim anamiz bacimiz karimiz var erkkleri gerckten terbiyesiz s.r.f.z.l.r.
En başta lütfen sözlerimizde dikkatli olalım. Onlara hakaret etmek bizim en son görevimiz olmalı. Ben kamplarda Türk bayrağını yakan suriyeliler de gördüm. Polise küfür edenleride gördüm. Bu yemekte neden et yok diye sitem edenleride gördüm. Çadırında ekmek olduğu halde taze ekmek geldiğinde taze ekmekten alıp evinde ki ekmeği bayat diye çöpe atanlarıda gördüm.... Ama tam aksine. Az ile yetinip kanaatkar olanları da gördüm. Bir an önce suriyede ki savaş dinsin ve Vatanımıza dönelim diyenleri de gördüm. Benim vatanım suriye orada doğdum orada öleceğim diyip sıcak çadırlarını bırakıp suriyeye dönenleri ve şehit olanları da gördüm.

Sözün özeti şudur azizim.. Tekrar diyorum.. beş parmağın beşi bir değil. Bir çuval incirin içinde ki bir bozuk incir tüm çuvalı bozmamalı. Birkaç kendini bilmez Suriyeli yüzünden tüm suriyelileri aynı kefeye koymamalıyız.. Her millette böyle sütü bozuklar çıkabilir... vesselam

• Beğen
Tepkiler: ozakin70 ve The SLayeR
Invoke

Invoke

Üye
Elektrik faturasının suriyelilerle ne alakası var la. Kaçak elektrik zaten çoktu. Onu da bize dayıyorlar bu yıllardır böyle.

The SLayeR

The SLayeR

Üye
1 di 2 oldu simdi giren daha cok griyor

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Inanin bilmedginiz bazi seyler var ankarada tanidik.cok akrabamiz var siyasi yonden onlar bile.bize geldginde binbirturlu seyler anltyor.bu knuda

• Beğen
Tepkiler: Dede
Invoke

Invoke

Üye
Hem neyin savaşından bahsediyorsunuz? Ne saçma konudur bu böyle. Zaten suriyeye girelim, yıkalım, dağıtalım diyen bir tayfa varsa akıllarından şüphe etmek gerek. Hatta şüpheye gerek yok direk emin olun akılları olmadığına.

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
The SLayeR

The SLayeR

Üye
Nyse bosverelim Allah gerckten kalbi temiz olana yardima muhtac olanlara yardim etsin ama yedigi ekmege nankor olana namussuzluga basvuranida islah etsin

• Beğen
Tepkiler: Invoke
No Name Dev

No Name Dev

Üye
Geecektrnde bencede yani 30dakka once kavga ettim :D AGIZ BURUN

KayraBey

KayraBey

Üye
Inanin bilmedginiz bazi seyler var ankarada tanidik.cok akrabamiz var siyasi yonden onlar bile.bize geldginde binbirturlu seyler anltyor.bu knuda
Müslümanım deyip puta tapan var bu ülkede rahat ol sen.

muhsin13

muhsin13

Üye
    Konu Sahibi
yemekleri beğenmediği doğru erkekleri pek değil ama kadınları savaşın içinden gelmiş her şey 4+4 lük olsun istiyorlar elbetteki ahlakları böyle diye ölmelerinede göz yumulamaz ama şunu söylim türkiye kadar güzel türk milleti kadar cömert dürüst bi millet daha görmez bu dünya

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, Dede ve The SLayeR
greenmile

greenmile

Üye
Ben olsam alayını sınır dışı ederim önce benim milletim gelir arkadaş hem ne demişler bana faydası olmayan kilisenin papazını seveyim.

• Beğen
Tepkiler: Invoke, Oğuzhan ve The SLayeR
zombaka

zombaka

Üye
yolla gitsin ülkelerine kadın ve çocukları alın erkekleri yollayın ülkelerine