Invoke
Üye
z1 1500 lira nexus5 1200 lira okadar abartı bi fark yok aralarında
Paralel ithalat mı?
z1 1500 lira nexus5 1200 lira okadar abartı bi fark yok aralarında
Paralel ithalat mı?
paralel ithalat olması neyi farkettirir onlarında garnatisi oluyo + zaten fabrika çıkışlı hatalı ürünleri değiştiriyolarParalel ithalat mı?
paralel ithalat olması neyi farkettirir onlarında garnatisi oluyo + zaten fabrika çıkışlı hatalı ürünleri değiştiriyolar
Paralel ithalat dediğiniz orjinal olmayanlar oluyor di misakin paralel ithalat almayin rezil birsey rezillik cekerim
arkadaş sakın paralel ithalat almayın diyor. o ne demekHayır, orijinal cihaz.
Yurt dışı cihazı. Garantisini ithal eden firma sağlıyor.

güle güle kullan yarın ilk işin jelatin taktırıp heryerini kaplayan bi slikon kılıf yada spigen kılıf almak olsunSonunda almış bulunmaktayım G2 miJelatin taktırayım mı sizce
Seffaf olandan tak ekrani optimusa gore buyuk oldugundan tam oturmuyo jelatin iyi bilen birine taktir 1 milim kadar bosluk kaliyo ama bilgin olsunSonunda almış bulunmaktayım G2 miJelatin taktırayım mı sizce
5 liraya yaptirdim benimkini guzel telefon gule gule kullan5-10 liraya yaparlar mı ? Ortalama fiyat ne kadardır
Bende note 2 var sıvı jelatin var ekranda20 liraya yaptırdım 5 ay omru var falçatayı sürt ekrana bir şey olmuyor5-10 liraya yaparlar mı ? Ortalama fiyat ne kadardır
Peki ekranin goruntusunu etkiliyo mu dostum bulanik felan oluyomu yada dokunmatik hassasiyetini rtkiler.niBende note 2 var sıvı jelatin var ekranda20 liraya yaptırdım 5 ay omru var falçatayı sürt ekrana bir şey olmuyor