Telefon Tavsiyesi Yeni telefon tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

sacid589

sacid589

Üye
nedir bu nexus5 takıntısı anlamıyom illa son sürüm mü kullanılıyo telefon zaten android kullanıcıların çoğu rootluyor telefonunu güncellik 2.planda olması lazım bence ön planda teknik özellikler yer almalı
% 1500 haklısın aynı gorusteyim

• Beğen
Tepkiler: 3onur5

mc3823

Üye
Htc M8 tavsiye ederim...
Bundan once galaxyS3 kullaniyordumm , galaxy e gore htc M8 SUPER

sasua42

sasua42

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ugurkartal09
kemiksesi

kemiksesi

Üye
dostlar g2 iyidir tavsiye ederim g3 u bekle diyolar ama o da en az 2.500 felan olur fiyati teknik ozellikleri gayet ueterli bi telefon guncellemeyi bosver 4 sene kullan al g2 yi

Invoke

Invoke

Üye
nedir bu nexus5 takıntısı anlamıyom illa son sürüm mü kullanılıyo telefon zaten android kullanıcıların çoğu rootluyor telefonunu güncellik 2.planda olması lazım bence ön planda teknik özellikler yer almalı

Yalnız o rootlarım rom yüklerim olayı her cihaza aynı değil, her cihaza aynı destek yok xda'de. Ayrıca teknik özellik açısından nexus 5'in nesi eksik?

Invoke

Invoke

Üye
Yorumlara bakıyorum da 2 seneden sonra sorun gibisinden yorumlar var. Hangi android telefon 2 yıldan fazla kullanılabilir ki? Ben 6-7 ay zor sabrettim. Yeni model çıkınca eskisine güncelleme verilmiyor. Verilse bile çok geç veriliyor. 2 yılda bir telefon değiştirmek ideal bence.

Benim tercihime gelirsek ben android tavsiye etmiyorum. 2013 Mart ayından beridir iPhone kullanıyorum. Bıraksak 2 yıl daha götürür beni. Yeni model çıkınca alma gereği pek olmuyor. Yazılım güncellenmeleri her zaman geliyor. iPhone 5 telefonum. Üst modelinden tek eksiği touchid kullanış olarak. Gerisi aynı yani. Android kullandığım zamanlar (galaxy s2). Her gün yazılım derdindeydim. Hiç bir zaman istenilen hızı veremiyorlar. S4 de öyle. Galaxy note 3 de. Ha fiyatlarının aniden düşmesi de şaka gibi. 1400 e mi ne almıştım 3 ay sonra 600 veriyorlardı.

Benim 2011 Xperia 2.yılı bitireli 2 ay oluyor. Şuan kardeşim kullanıyor. Cihazda sorun yok yani, kullanan kullanır. Xda'de hala desteği var.

sasua42

sasua42

Üye
Benim 2011 Xperia 2.yılı bitireli 2 ay oluyor. Şuan kardeşim kullanıyor. Cihazda sorun yok yani, kullanan kullanır. Xda'de hala desteği var.
Lg g2 'nin de var emin ol her cihaz demiyor zaten arkadaş yanlış anlamışsin

sasua42

sasua42

Üye
G2 ye bir şey mi dedik kardeş? Sizin bu fanlığınız beni öldürecek.
Asıl sen fansin bu 1
Yorumları baştan okusaydin anlardın arkadaşın dediği nexus 5 in güncelleme olarak onde olsa ne olur çoğumuz telefonumuza root ve rom atıyoruz ve güncellemeyi kendimiz yapıyoruz dedi ve sen nexus5 in neresi kötü havasına girdin
Lg fani değilim başlıkta lg g2 ile nexus 5 i karsilastirdiklari için lg g2 'nin var emin ol dedim

Invoke

Invoke

Üye
Cevabının böyle olacağını da biliyordum. Ben de fansam bu forumda... Artık diyecek bir şey yok.

Konuyu okudum, cevabımı da ona göre yazdım. Teknik özellik açısından eksiği nedir dedim, :zzz:

Türe

Türe

Üye
Nexus 5 al bana kalırsa.

sasua42

sasua42

Üye
Cevabının böyle olacağını da biliyordum. Ben de fansam bu forumda... Artık diyecek bir şey yok.

Konuyu okudum, cevabımı da ona göre yazdım. Teknik özellik açısından eksiği nedir dedim, :zzz:
O mesajı atan arkadaş nexus kötü ve ya teknik eksik filan demedi guncelleme önceliği nexus olsa ne olacak dedi herkez root ve rom atıyor dedi yani demek istediği güncelleme önemli değil kendin romlarsin
Nexusun temel kötülükleri kamera ve şarj lg g2 ye göre çok geride

• Beğen
Tepkiler: 3onur5
Invoke

Invoke

Üye
En sevmediğim şeylerden biri, ben de böyle dedim diye cevap yazmak. Sonra sen ben de böyle dedim diyeceksin. Tamam... Denileni okuduk zaten.

Mesele G2 değil. Genel konuşuyorum, her cihazın desteği aynı değil, diyorum.

sasua42

sasua42

Üye
En sevmediğim şeylerden biri, ben de böyle dedim diye cevap yazmak. Sonra sen ben de böyle dedim diyeceksin. Tamam... Denileni okuduk zaten.

Mesele G2 değil. Genel konuşuyorum, her cihazın desteği aynı değil, diyorum.
Ok konuyu kapat? Tartışmayalim

3onur5

3onur5

Üye
Yalnız o rootlarım rom yüklerim olayı her cihaza aynı değil, her cihaza aynı destek yok xda'de. Ayrıca teknik özellik açısından nexus 5'in nesi eksik?

kardeş nexusun neyi eksik diyosun git bi bakıver ya z1 g2 ile kıyasla hadi s4 ü geçtimde aralarındaki tek fark s4 ile işlemci farkı çok eksiği var bence bu 3 telefona göre bunu söylemen saçma

Invoke

Invoke

Üye
Hiç de saçma değil.

Z1 deki ekran paneli de çok kaliteli.(!)

Z1'in 2200, nexus 5in 1400 lira olduğunu da unutmayın.

Zaten paranız varsa gidin nexus 5 alın demiyorum. Z2 alın.

3onur5

3onur5

Üye
Hiç de saçma değil.

Z1 deki ekran paneli de çok kaliteli.(!)

Z1'in 2200, nexus 5in 1400 lira olduğunu da unutmayın.

Zaten paranız varsa gidin nexus 5 alın demiyorum. Z2 alın.

z1 1500 lira nexus5 1200 lira okadar abartı bi fark yok aralarında

Üst Alt