Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

jdmsaint

jdmsaint

Üye
Hm :))

jdmsaint

jdmsaint

Üye
:) :) oldumu

jdmsaint

jdmsaint

Üye
::))

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Algıda seçicilik :)
Şimdi bu üyenin banlanması lazım ozaman
dikkatli okuyun bakalım neymiş şaka bir yana her insanın kendi tercihi beni sevmiyeni bende sevmem engelle butonuna basmakta var sonuç olarak ::))

dakamon

dakamon

Üye
Teşekkür ederim madem bukadar ısrar var eski halime döneyim ::)) gülücük konusunda artık o geçti zaten @dakamon bir itirazı var gibi ama ne anlamadım Desteklediğin için teşekkür ederim kardeşim..
Dostum çekilmez huysuz ihtiyarlar gibi davranma. Gel eski haline dön. Biz seni her cümlenin sonun da koyduğun gülücüklerle sevdik.

Bu arada da @dakamon bir itirazınız mı var bilmiyorum ama ben arkadaşı ve verdiği bilgileri seviyorum, övüyorum. Kimsenin onun üzerine bu kadar gitmeye hakkı yok.

Ayrıca söylüyorum turbo sen de susarsan olmaz. Banlandın bitti. Polemiğe girip kimseyle tartışma yeterli. Sen eski halinle iyisin.

Bence boş konuşmalar çok uzadı. Konuyu dağıtmayalım. Yeter bu kadar.

Telgrafla gönderildi.
O değilde siz neden kendi kendinize gelin ve güvey oldunu acaba onu hiç anlamadım :) Resmen okuyorum mesajları da körler sağarlar birbirini ağırlar modunda takılmışsınız :) Sadece tek bir şey yazdım Kim övdü acaba dedim :) harbiden görmedim öven birini o kadar zamandır. Şahsın banlandığını bile sonradan öğrendim biri banlandıktan bi kaç gün sonra yazmıştı şu adam banlandı diye. O kadar. Onun dışında birinin malum şahsı övdüğünü yada nerde bu adam dediğine şahit olmadım :) yüz kişilik bölümde bi iki kişi fanatiklik yapıyor sadece onu farkettim. Anlamadığım şu bir insanı sevebilirsin fanatiği olabilirsiniz fanı da olabilirsin bu kişi ünlü olur olmaz da sıradan bi şey yazan birini de düşman gibi lanse etmenizi hiç anlamadım :) Siz hep böyle kalın arkadaşlar :) Son gaz devam :) Herkese iyi forumlar. Umarım kimseye cevap hakkı doğmaz bi kaç mesaj şahsıma yazılan yazılara nacizane cevaplar vermek istedim :)

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
O değilde siz neden kendi kendinize gelin ve güvey oldunu acaba onu hiç anlamadım :) Resmen okuyorum mesajları da körler sağarlar birbirini ağırlar modunda takılmışsınız :) Sadece tek bir şey yazdım Kim övdü acaba dedim :) harbiden görmedim öven birini o kadar zamandır. Şahsın banlandığını bile sonradan öğrendim biri banlandıktan bi kaç gün sonra yazmıştı şu adam banlandı diye. O kadar. Onun dışında birinin malum şahsı övdüğünü yada nerde bu adam dediğine şahit olmadım :) yüz kişilik bölümde bi iki kişi fanatiklik yapıyor sadece onu farkettim. Anlamadığım şu bir insanı sevebilirsin fanatiği olabilirsiniz fanı da olabilirsin bu kişi ünlü olur olmaz da sıradan bi şey yazan birini de düşman gibi lanse etmenizi hiç anlamadım :) Siz hep böyle kalın arkadaşlar :) Son gaz devam :) Herkese iyi forumlar. Umarım kimseye cevap hakkı doğmaz bi kaç mesaj şahsıma yazılan yazılara nacizane cevaplar vermek istedim :)
üstte şaka niyetli yazılmış mesajlarda var, bana eskiden çok gülücük koyuyorsun diyenler şuan benden daha fazla gülücük koyuyor yanlış anlama açıkca söyleyim sende şimdi tamı tamına 8 tane gülücük koymuşsun benim 2 gülücüğüme laf geliyor.

dakamon

dakamon

Üye
üstte şaka niyetli yazılmış mesajlarda var, bana eskiden çok gülücük koyuyorsun diyenler şuan benden daha fazla gülücük koyuyor yanlış anlama açıkca söyleyim sende şimdi tamı tamına 8 tane gülücük koymuşsun benim 2 gülücüğüme laf geliyor.
Başkasının sana gülücük koyduğun için kızıp kızmaması beni ilgilendirmez ben sana bu güne kadar gülücük koyduğun için hiç laf etmedim. Banane zaten! Ayrıca şunu iyi hatırlıyorum senin gülücüklerin bu :D ben bu yapmışım. :) Yapma amacım da çok fazla ciddi ortam oluşup insanlar bunu bir saldırı olarak görmesin diye! (tartışma ortamına dönüşmesin diye) Anlamanızı beklerdim ama görüyorum ki anlamamışsınız. Buna da algıda seçicilik diyim mi? :)

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Başkasının sana gülücük koyduğun için kızıp kızmaması beni ilgilendirmez ben sana bu güne kadar gülücük koyduğun için hiç laf etmedim. Banane zaten! Ayrıca şunu iyi hatırlıyorum senin gülücüklerin bu :D ben bu yapmışım. :) Yapma amacım da çok fazla ciddi ortam oluşup insanlar bunu bir saldırı olarak görmesin diye! Anlamanızı beklerdim ama görüyorum ki anlamamışsınız. Buna da algıda seçicilik diyim mi? :)
algıda seçicilik meçicilik anlamam ben hayır benimle bir sorunun mu var ? diye sorarım evet dersen ne sorunun olduğunu söylersin halletmeye çalışırız daha önce veyatta şimdi hiç kimseyi bana laf atıyor diye suçlamadım şikayet et butonuna basmadım ama ben sizin gibi birşey yazınca suçlu ben oluyorum nedense artı>> herneyse artık algıda seçicilik psikolojik bir olaymış ben müsadenizi isteyim ::))

jdmsaint

jdmsaint

Üye
Ben ilk yaptığın gulucuğu yapcaktım bilerek yapmadım :) algıda seçicilik filan değil yani

ErenMSC

Üye
Konu uçmuş

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Evet arkadaşlar konuya dönsek artık.

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
aynen....

YkPkY

YkPkY

Üye
Savaşmayın sevişin.kullandığınız bi telefon için bu kadar komplekse gerek yok.

Çırak ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33 ve erhanercan
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: erhanercan
emz

emz

Üye
@dakamon
Abi şakasına da yazdıklarım var ama kimse kusuruma bakmasın. Mobil'deyken benim o gülücük, ifaden koymam çok zor okuyor. Telefonu yeni formatladım herşey kaydı gitti.... Abi ben seni zaten taa kasımdan bu yana telefonu aldım alalı okuyorum biliyorum. Onda sıkıntı. Ama yanlış anlamada. Senden konularda az cevap almadık. Ama bu benden sana gelsin o zaman :D Mutlu olalım forumca :)

Arkadaşlar bu telefonu ben yeni sıfırladım iyice kafayı yedi diye ardından yedekten herşeyi yükledim tekrar. Ama sonra attığım müziklerin bazılarını aeroexplorer dan sildim. Şimdi w duruyor hepsi ve gitmiyor. Ama çalmıyorda. Çok sıkıntılı. artık müzik dinlenmiyor .

Telgrafla gönderildi.

Üst Alt