MT 6575 (SAMSUNG is Fake!)

Sponsorlu Bağlantılar

spinne1980

spinne1980

Üye
    Konu Sahibi
Link de paylaşıyorum S3 aldım kore malı ve ne root atabiliyorum ne rom hic birşey hic bir şekilde yemiyor Samsung Fake yazısı var telefın calısıyor ama sim kartımı gördüğü halde şebekeyi acmıyor yeni anlıcagınız 3g olsun mesaj olsun arama olsun hepsi etkisiz

Buyrun link veriorum resim görebilirsiniz:

Bu aldıgım S3 den odin3 supersu-MTKdroidTools-SP_Flash_Tool_v3.1304.0.119-MTK_Root_Tools hepsini denedim başaramadım 4-5 gündür uğraşıyorum bir sonuc bulamadım driverler düzgün yüklü onda sıkıntım yok ama odin3 hic görmüyor (cdc ****** da yüklü) com 7 olarak cıkıyor ama Odin3 gözükmüyor.
Bircok şey denedim siteleri allak pullak ettim bulamadım 10 GB İndirdim ne varsa ama yapamadım...
İnşallah burda sorunumun çözümünü bulacam...

askımm

Üye
iyide odin le yapılmıo ki zaten.. replikalar..

• Beğen
Tepkiler: spinne1980
jailbroken

jailbroken

Üye
Ne odini odin gormez replikayi. Spflash di sanirim o iş gorur tabi sağlam bi rom yedegi gerekecek

• Beğen
spinne1980

spinne1980

Üye
    Konu Sahibi
Ne odini odin gormez replikayi. Spflash di sanirim o iş gorur tabi sağlam bi rom yedegi gerekecek
Teşekkür ederim ama sıkıntım imai demiş onu değiştirdim biraz önce sorun cözüldü şimdi s3 mini acılışını yapmıyor onun kodunu bulmaya calışacam...
iyide odin le yapılmıo ki zaten.. replikalar..
Teşekkür ederim acemiyim telefon işlerinden ama cözdüm sadece sıkıntı imai değiştirmem lazımmış şimdi s3 mini acılışını kodlarını bulmaya calışıcam...

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Kartı görüpte arama vs yapmıyorsa imei de sıkıntı vardır yeni imei attırman lazım yada daha önceden kullanıpta şimdi emekliye ayırdığın bi telefonun imeisini atabilirsin mt6575 lerin en büyük avantajı imei değiştirmek

• Beğen
spinne1980

spinne1980

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle

sorunu yaşayanlar imai değiştirerek denesin sorunları hala devam ediyorsa alternative careler bulmaya calışsınlar ben fazla bilgi sahibi değilim telefon konusunda.
internetten suan bu bilgileri buldum

Galaxy S3 Mini Gizli Kodları:

*#112#*
*#111#*

Galaxy S3 Mini Başlangıç Animasyonu Değiştirme:

1-Cihazı Kapalı Hale Getirin
2-Ses Kısma + Power Tuşuna Basılı Tutun
3-İlk Olarak Bir Titreşim Gelicek Elinizi Çekmeyin İkinci Titreşim Gelecek Geldikten Sonra Elinizi Çekin
4-Bu Şekilde Değiştirmiş Oldunuz.

Not:Speadtrum/mt6575 te Denenmiştir.

Factory Mode İçin

2-Ses Kısma + Power Tuşuna Basılı Tutun
3-İlk Titreşimde Ellerinizi Tuşlardan Çekin Ve Samsung Yazıcaktır Ve Factory Moda Girecektir.

Recovery Mode İçin

2-Ses Arttırma + Power Tuşuna Basılı Tutun
3-Yatan Android Resmi Gelene Kadar Ellerinizi Çekmeyin
4-Resim Geldikten Sonra Home Tuşu İle Menüyü Çıkartabilirsiniz
5-Menüde Seçim Yapmak İçin Homa Tuşunun Solundaki Dokunmatikle Seçim Yapabilirsiniz.
Kartı görüpte arama vs yapmıyorsa imei de sıkıntı vardır yeni imei attırman lazım yada daha önceden kullanıpta şimdi emekliye ayırdığın bi telefonun imeisini atabilirsin mt6575 lerin en büyük avantajı imei değiştirmek
Sorunu cözdüm teşşekkürler imei demiş sorun dediğin gibi

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Önemli değil :) Basit sorunlar bunlar asıl mtk da sorun cihaz kapanıp hiç yanıt vermedimi başlıyor.

• Beğen
spinne1980

spinne1980

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil :) Basit sorunlar bunlar asıl mtk da sorun cihaz kapanıp hiç yanıt vermedimi başlıyor.
bilen için basit sorunlar nerdeyse 1 haftadır uğraşıyorum :) ama benim gibi acem biri uğraşmaya cabalıyorsa işi zor :D baya birşeyler ufakta olsa öğrendim daha telefonu kullanmasını bile bilmiyorum root rom la uğraşmaya başladım :D
Tekrar teşekkür ederim :)

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Önemli değil az buçuk bişey öğrendim bende replikalarda yardım lazım olursa sorarsın :)

• Beğen
spinne1980

spinne1980

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465