spinne1980
Üye
MT 6575 (SAMSUNG is Fake!)
Link de paylaşıyorum S3 aldım kore malı ve ne root atabiliyorum ne rom hic birşey hic bir şekilde yemiyor Samsung Fake yazısı var telefın calısıyor ama sim kartımı gördüğü halde şebekeyi acmıyor yeni anlıcagınız 3g olsun mesaj olsun arama olsun hepsi etkisiz
Buyrun link veriorum resim görebilirsiniz:
Bu aldıgım S3 den odin3 supersu-MTKdroidTools-SP_Flash_Tool_v3.1304.0.119-MTK_Root_Tools hepsini denedim başaramadım 4-5 gündür uğraşıyorum bir sonuc bulamadım driverler düzgün yüklü onda sıkıntım yok ama odin3 hic görmüyor (cdc ****** da yüklü) com 7 olarak cıkıyor ama Odin3 gözükmüyor.
Bircok şey denedim siteleri allak pullak ettim bulamadım 10 GB İndirdim ne varsa ama yapamadım...
İnşallah burda sorunumun çözümünü bulacam...
Buyrun link veriorum resim görebilirsiniz:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu aldıgım S3 den odin3 supersu-MTKdroidTools-SP_Flash_Tool_v3.1304.0.119-MTK_Root_Tools hepsini denedim başaramadım 4-5 gündür uğraşıyorum bir sonuc bulamadım driverler düzgün yüklü onda sıkıntım yok ama odin3 hic görmüyor (cdc ****** da yüklü) com 7 olarak cıkıyor ama Odin3 gözükmüyor.
Bircok şey denedim siteleri allak pullak ettim bulamadım 10 GB İndirdim ne varsa ama yapamadım...
İnşallah burda sorunumun çözümünü bulacam...
Basit sorunlar bunlar asıl mtk da sorun cihaz kapanıp hiç yanıt vermedimi başlıyor.
baya birşeyler ufakta olsa öğrendim daha telefonu kullanmasını bile bilmiyorum root rom la uğraşmaya başladım