Öneri Glance Background Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

...decode...

...decode...

Üye
Şöyle bir şey de paylaşılmış WPCentral sitesinde bu konuyla alakalı.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Şöyle bir şey de paylaşılmış WPCentral sitesinde bu konuyla alakalı.

Wpcentral’a göre Remote Desktop uygulamasından; Tom Warren‘e göre ise Anı Videoları uygulamasından kaynaklı olan bu sorunun tam kaynağı bilinmiyor.En azından güncelleme gelene kadar geçici çözümler uygulamak yeterli oluyor.

Çözüm olarak Remote Desktop uygulamasında veya Anı Videoları uygulamasında (en son hangisini kullandıysanz) uygulamayı tekrar açıp tam aksi yönünde ekranı çevirmek; sola yatıksa sağa yatırmak gibi; uygulamayı kapatmak.

Yakın zamanda güncelleme yapılabilir olarak görülüyor.(Alıntı)

Ayrıca ;

İki dakikalık araştırmada çözüm de bulunuyormuş:ehe

Telefonun tarihini 2125 yılına alın. Ayarlardan göz atmaya gelin. Tarihi değiştirdiğiniz için sertifika hatası vericek. Kaldır tuşuna tıklayıp göz atmayı silin. Sonra tarihi düzeltin ve telefonu yeniden başlatın. Son olarak göz atma uygulamasını tekrar yükleyin.

Şimdilik işe yaramış görünüyor .

csll

csll

Üye
Bence lumia blackten kaynaklanıyor olabilir wp 8.1 le bazı uyumsuzluk sorunları yaşanıyordur cyan güncellemesi yada mağazadan gelen ufak bi güncelleme ile düzeltilir herhalde

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Glance ekranı tekrar terse döndü ve artık eminim kesinlikle anı videoları kaynaklı . Anı videolarını kullandıktan sonra ekran terse döndü :)

Edit : Anı videolarına girip ekranı tam tersi yöne çevirince düzeliyor . Saçma bir hata ama çözümü bulunmuştur . Vatana millete hayırlı olsun :)

• Beğen
Tepkiler: emz ve Makale_Helvetia
YkPkY

YkPkY

Üye
Arkadaşlar Glance ekranı tekrar terse döndü ve artık eminim kesinlikle anı videoları kaynaklı . Anı videolarını kullandıktan sonra ekran terse döndü :)

Edit : Anı videolarına girip ekranı tam tersi yöne çevirince düzeliyor . Saçma bir hata ama çözümü bulunmuştur . Vatana millete hayırlı olsun :)

Bende anı videoları çıkmadan önce de vardı

Çırak ile gönderildi

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
YkPkY

YkPkY

Üye
Remoteyi deniyorum şuan

Çırak ile gönderildi

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Oda yaptı.sorun belli oldu.

Çırak ile gönderildi

Sonuç olarak Remote Desktop ve Anı videoları soruna neden oluyor . Yada varolan bir sorunun ortaya çıkmasına neden oluyor :) İkisinden birini kullananlar için çözüm , bu uygulamalardan birine girip ekranı ters çevirip çıkmak .

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: YkPkY
YkPkY

YkPkY

Üye
Sonuç olarak Remote Desktop ve Anı videoları soruna neden oluyor . Yada varolan bir sorunun ortaya çıkmasına neden oluyor :) İkisinden birini kullananlar için çözüm ekranı bu uygulamalardan birine girip ekranı ters çevirip çıkmak .

Evet bi çakışma var.Ali arkadaşımzın dediği gibi,black ile 8.1 üzerine yazılmış yazılımların çakışması ve uyumsuzluğu. Bunuda belli edelim bari.
Remote Desktop ve Anı videoları uygulamaları Gözat Ekranını ters çeviriyor

Çırak ile gönderildi

YkPkY

YkPkY

Üye
Buda demek oluyor ki geri bildirime hücum

Çırak ile gönderildi

skynet

Üye
Bende geri bildirim de hata veriyor offff offff :D

dakamon

dakamon

Üye
Anı videolarına güncelleme geldi ama değişen bir şey yok glance yine ters donuyor

Tost Makinası ile gönderildi.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Anı videolarına güncelleme geldi ama değişen bir şey yok glance yine ters donuyor

Tost Makinası ile gönderildi.

Sorun ota çıkana kadar yada göz atma ekranına güncelleme gelene kadar düzelmez . Şimdilik burada anlattığım gibi geçici çözümler üretebiliriz .

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ben kararlı sürüm gelene kadar telefonu çekmeceye kaldırdım :) ne zaman düzelir o zaman kullanmaya devam ederim :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Anı Videoları bende yüklü ama öyle bir sorun yaşamadım.
Sanırım döndürme sensörünü sürekli kapalı olarak kullanmamdan kaynaklanıyor.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Büyük ihtimalle :)

Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)

YkPkY

YkPkY

Üye

Döndürme sensörü bendede sürekli kapalı.

Çırak ile gönderildi

Takipçi Satın Al

Üst Alt