Başta az yapar fakat sonradan sıkıntı cıkmıyorStabilizasyon sorunu yaşayan varmı 8.1den sonra. Kamera uygulamasında açılmada gecikmeler, Facebook uygulamasında açılırken donmalar.. Telefon 820 .
E 8.1'i yükledikten sonra xap yüklenmeyecek diye bir haber olmadıkiarkadaşlar 8.1 i yükledik ama neden hala xap şeklindeki oyunlar yüklenebiliyor, appx felan olacak deniyordu dosya biçimleri
Sadece 8.0'a appk yüklenmeyecek 
Stabilizasyon sorunu yaşayan varmı 8.1den sonra. Kamera uygulamasında açılmada gecikmeler, Facebook uygulamasında açılırken donmalar.. Telefon 820 .
Yine finalde de xap dosyalarını kullanabileceğiz sadece artık yeni çıkan uygulama ve oyunlar appx olarak çıkacakhımmmm tm şöyle düşündüm şimdi yüklediğimiz oyunlar final sürümünden sonra çalışmaz mı diye aklıma geldi

Yanlış bir düşünce bende ara sıra oluyor. Bunları da normal karşılıyorum. Firmware optimizasyonları yok. doğal şeyler olarak görmeniz lazımBaşta az yapar fakat sonradan sıkıntı cıkmıyor
Bende suana kadar bi sıkıntı cıkmadı , başta az kasmalar yaptı tabi.Yanlış bir düşünce bende ara sıra oluyor. Bunları da normal karşılıyorum. Firmware optimizasyonları yok. doğal şeyler olarak görmeniz lazım
Tost Makinası ile gönderildi.

Dert edilcek bir durum değil. Mesut Çevik i devam bende takip ederim, bütün incelemelerini merakla izlerim. Çokta başarılı buluyorum incelemeleri. WP konusunda çıktığından beri aynı düşüncede zaten. Onun için kral HTC ONE dır...![]()
Valla donanım haber resmen android fancılığı yapıyorlar ios a da göz kırpıyorlar o kadar zamanda ben bunu net gordum
Tost Makinası ile gönderildi.
Valla bende de var dı,hatta dün e posta hesaplarımda da sorun çıkınca tekrar 8.0 e döndüm,dünya varmış ya.dün bu saatlerde şarjım %25 e düşmüştü,8.0 döndükten sonra şimdi ise %70,çok fark var.Bu 8.1 tamam güzel birşeyler getirecek ama üzerinde çok çalışılması gerekiyor gibi.Özellikle Whatsapp'ta bildirim sorunu yaşayan var mı? Ben çok sık yaşamaya başladım 8.1'den beri.
Hocam banada söyleyebilirmisin mail dönebiliriz?Valla bende de var dı,hatta dün e posta hesaplarımda da sorun çıkınca tekrar 8.0 e döndüm,dünya varmış ya.dün bu saatlerde şarjım %25 e düşmüştü,8.0 döndükten sonra şimdi ise %70,çok fark var.Bu 8.1 tamam güzel birşeyler getirecek ama üzerinde çok çalışılması gerekiyor gibi.