Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Aximator

Üye
Stabilizasyon sorunu yaşayan varmı 8.1den sonra. Kamera uygulamasında açılmada gecikmeler, Facebook uygulamasında açılırken donmalar.. Telefon 820 .

• Beğen
Tepkiler: emz

ErenMSC

Üye
Stabilizasyon sorunu yaşayan varmı 8.1den sonra. Kamera uygulamasında açılmada gecikmeler, Facebook uygulamasında açılırken donmalar.. Telefon 820 .
Başta az yapar fakat sonradan sıkıntı cıkmıyor

Heimdalll

Heimdalll

Üye
arkadaşlar 8.1 i yükledik ama neden hala xap şeklindeki oyunlar yüklenebiliyor, appx felan olacak deniyordu dosya biçimleri

skynet

Üye
arkadaşlar 8.1 i yükledik ama neden hala xap şeklindeki oyunlar yüklenebiliyor, appx felan olacak deniyordu dosya biçimleri
E 8.1'i yükledikten sonra xap yüklenmeyecek diye bir haber olmadıki :) Sadece 8.0'a appk yüklenmeyecek :)

Heimdalll

Heimdalll

Üye
hımmmm tm şöyle düşündüm şimdi yüklediğimiz oyunlar final sürümünden sonra çalışmaz mı diye aklıma geldi

emz

emz

Üye

Ben de 520 var aynısı oluyor. Pil yüzdesi de aynı. Gelecek bir ara güncelleme ile giderilecek hatalar bunlar. Ama ne zaman gelir bilinmiyor.

Telgrafla gonderildi.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
benim bu gün viber gitti vibere girebiliyorum akrşıdaki kişi en son ne zaman girmiş her şey rahat gözüküyor yazı yazıyorum altta paylaş kısmı bomboş karşıya gönderemiyorum yabirde arakdaşlar bu nfc olayını bir çözemedim, ben üni öğrenci kartımı okutmak istiyorum görmeye görüyor ancak kayıt altına alması gerekiyor ve ayarlarda-nfc de "güvendiğim uygulamalar burada henüz bir şey yok" yazısı var, burada gözükmesi gerekiyorda hangi programı kurduysam olmadı bunu çöze bilen varmı aranızda

skynet

Üye
hımmmm tm şöyle düşündüm şimdi yüklediğimiz oyunlar final sürümünden sonra çalışmaz mı diye aklıma geldi
Yine finalde de xap dosyalarını kullanabileceğiz sadece artık yeni çıkan uygulama ve oyunlar appx olarak çıkacak :)
Örnek:

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll
dakamon

dakamon

Üye
Başta az yapar fakat sonradan sıkıntı cıkmıyor
Yanlış bir düşünce bende ara sıra oluyor. Bunları da normal karşılıyorum. Firmware optimizasyonları yok. doğal şeyler olarak görmeniz lazım

ErenMSC

Üye
Yanlış bir düşünce bende ara sıra oluyor. Bunları da normal karşılıyorum. Firmware optimizasyonları yok. doğal şeyler olarak görmeniz lazım
Bende suana kadar bi sıkıntı cıkmadı , başta az kasmalar yaptı tabi.

serinaga

serinaga

Üye
Evet bazen stabilizasyon sorunu oluyor, ama çokta problem değil, sık olmuyor, ben dert etmiyorum, ancak şu pil sorunu çözümlense çok iyi olacak ...

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

dakamon

dakamon

Üye

Tost Makinası ile gönderildi.

cugurel

Üye
Özellikle Whatsapp'ta bildirim sorunu yaşayan var mı? Ben çok sık yaşamaya başladım 8.1'den beri.

KenanK

KenanK

Üye

Dert edilcek bir durum değil. Mesut Çevik i devam bende takip ederim, bütün incelemelerini merakla izlerim. Çokta başarılı buluyorum incelemeleri. WP konusunda çıktığından beri aynı düşüncede zaten. Onun için kral HTC ONE dır... :D

Murat Alper

Murat Alper

Üye
yeni güncelleme geldimi acaba hata düzeltme güncellemesi

dakamon

dakamon

Üye
Dert edilcek bir durum değil. Mesut Çevik i devam bende takip ederim, bütün incelemelerini merakla izlerim. Çokta başarılı buluyorum incelemeleri. WP konusunda çıktığından beri aynı düşüncede zaten. Onun için kral HTC ONE dır... :D

Valla donanım haber resmen android fancılığı yapıyorlar ios a da göz kırpıyorlar o kadar zamanda ben bunu net gordum

KenanK

KenanK

Üye
Valla donanım haber resmen android fancılığı yapıyorlar ios a da göz kırpıyorlar o kadar zamanda ben bunu net gordum

orası aynen. editörleri biraz daha android yana...

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Twitter yüklediğimden beri hiç bildirim gelmedi neden olabilir diğerleri gayet iyi çalışıyor

bazen geliyor bazen gelmiyor deniliyor ama bana twitterdan hiç gelmedi ?

• Beğen
Tepkiler: enessrsy
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Özellikle Whatsapp'ta bildirim sorunu yaşayan var mı? Ben çok sık yaşamaya başladım 8.1'den beri.
Valla bende de var dı,hatta dün e posta hesaplarımda da sorun çıkınca tekrar 8.0 e döndüm,dünya varmış ya.dün bu saatlerde şarjım %25 e düşmüştü,8.0 döndükten sonra şimdi ise %70,çok fark var.Bu 8.1 tamam güzel birşeyler getirecek ama üzerinde çok çalışılması gerekiyor gibi.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Valla bende de var dı,hatta dün e posta hesaplarımda da sorun çıkınca tekrar 8.0 e döndüm,dünya varmış ya.dün bu saatlerde şarjım %25 e düşmüştü,8.0 döndükten sonra şimdi ise %70,çok fark var.Bu 8.1 tamam güzel birşeyler getirecek ama üzerinde çok çalışılması gerekiyor gibi.
Hocam banada söyleyebilirmisin mail dönebiliriz?

Üst Alt