O kadar para verip kılıf takmam diyenler ekran kırılınca kılıf alırsınız![]()

daha once ekran kırdım, 5800 dı. Kılıfta olupta duşmeyle kırılan ekran da gordum, biraz da şans aslında her şekilde kırılma tehlikesi ve ihtimali var o yuzden kullanmamayı tercih ediyorum, o kadar para verip te telefonuma dokunamamayı da kabullenemiyorumO kadar para verip kılıf takmam diyenler ekran kırılınca kılıf alırsınız![]()

Ferrari'yi garajda tutmak diyorsun yanidaha once ekran kırdım, 5800 dı. Kılıfta olupta duşmeyle kırılan ekran da gordum, biraz da şans aslında her şekilde kırılma tehlikesi ve ihtimali var o yuzden kullanmamayı tercih ediyorum, o kadar para verip te telefonuma dokunamamayı da kabullenemiyorum![]()

Biz yine de eşeğimizi sağlam kazığa bağlayalım.daha once ekran kırdım, 5800 dı. Kılıfta olupta duşmeyle kırılan ekran da gordum, biraz da şans aslında her şekilde kırılma tehlikesi ve ihtimali var o yuzden kullanmamayı tercih ediyorum, o kadar para verip te telefonuma dokunamamayı da kabullenemiyorum![]()

aynen oyleFerrari'yi garajda tutmak diyorsun yani![]()
telefonla aramda hiçbirşey olmayacak, et metale değecek 
eski s3 ümde flip cover vardı ne zaman yere düşürsem kapağı açık bi şekilde yere düşüyodu yani hiç bi anlamı yokkardeş silikon kılıfmı iyi flip cover kılıfmı ben flip cover kılıf kullanıyorum devam edeyimmi flip cover kılıfla

Bknz: Htc One M8 in kılıfıÖyle kılfılar var ki telefonun orjinal tasarımından telefona daha bir karizma katıyor ..![]()
yok flip coverlar da işe yarıyor. geçen flip kılıf takılıydı. sobaya odun getirirken telefon cebim den odunun üstüne düştü tam da odunun keskin tarafına denk geldi ve telefonun ekran kısmına düştü. Allahtan flip vardı .. yoksa gitmişti ekran..eski s3 ümde flip cover vardı ne zaman yere düşürsem kapağı açık bi şekilde yere düşüyodu yani hiç bi anlamı yok
en iyisi slikon kılıflar oluyo galaxy serisinde gri kenarlar oluyo ya oraları kapatan slikon kılıflardan al yada aliminyum vidalı yanlardan sıkmalı kılıflar oluyo note 2 ime ondan aldım çokta memnunum telefonu ayrı bi güzel yaptı
Aynen öyle .Bknz: Htc One M8 in kılıfı![]()
m8 zaten başlı başına ayrı bir karizma arkadaş....
Nokia diyince bir duraksıyacaksın ..6230i telefonum vardı bir ara, halen annem kullanmakta ilk haftasından sonra sirkeciden bir adet deri kılıf aldım. iyi hatırlıyorum o zamanın parası 5 liraya neyse; 1 defa ben 2 defa annem tarafından üçüncü kattan düşmüşlüğü var, annemin kafama atıp kafamı sişirmişliği var, ne bileyim yılda en az 20 30 defa yere düşmeden duramaz kaç yıl oldu alalı, halen çalışıyor. çok ilginç bir telefon. telefonda çizik yok, ekranda dalgalanma var rahatsız etmeyecek düzeyde ama sanırım o dalgalanma da zamandan dolayı. kısacası Nokia'nın kalitesi gerçekten başka.
kılıfsız, jelatinsiz kullandığım bir n9 var, yedek cihazın olarak gördüm bugüne kadar, onu hep hoyrat kullandım, defalarca o da düştü yere ama ne çizik var, nede bişey.
Nokialar gerçekten ayrı oluyorlar.. ben symbian modellerini kullandım gerçekten sağlam telefonlardı.. zamanında 7610 telefonu suya düşürdüm. çıkarttım kuruttum canavar gibi çalışmaya devam etti... nerde şimdi öyle telefonlar.. acaba lumialar yine sağlam mı..
sağolasın. hah bak jelatinin de çok büyük etkisi var yine telefona.. ayrıca kılıf olsaydı telefonn kasasına zarar gelmemiş olacaktı .Geçmiş olsun benim ays elimden fırladı 2 kere takla attı ekranın üstüne düşüp biraz sürüklendi ben dedim kesin ekran gitti diye ama bi kaldırdım telefonu sadece köşeleri hafif yamulmuş elinle dokununca anlıyorsun sadece bide kılıfta yoktu sadece ekran jelatini vardı zaten o olmasa ekran çizik çizik olurdu![]()

Ama hayla kılıfsız kullanıyorum flip cover kasayı korumuyor kapak gibi takılanlar sadece ekranı koruyor ama slikon gibi etrafını saranlar cidden çok iyisağolasın. hah bak jelatinin de çok büyük etkisi var yine telefona.. ayrıca kılıf olsaydı telefonn kasasına zarar gelmemiş olacaktı .![]()
Nokia diyince bir duraksıyacaksın ..Nokialar gerçekten ayrı oluyorlar.. ben symbian modellerini kullandım gerçekten sağlam telefonlardı.. zamanında 7610 telefonu suya düşürdüm. çıkarttım kuruttum canavar gibi çalışmaya devam etti... nerde şimdi öyle telefonlar.. acaba lumialar yine sağlam mı..
sağolasın. hah bak jelatinin de çok büyük etkisi var yine telefona.. ayrıca kılıf olsaydı telefonn kasasına zarar gelmemiş olacaktı .![]()
Kasayı ne kadar koruyor bilmiyorum ama flip telefonu kaba gösterdiği için slikon aldım. hem daha kibar hem daha karizma duruyor. telefonu koruması da ayrı bir artı .Ama hayla kılıfsız kullanıyorum flip cover kasayı korumuyor kapak gibi takılanlar sadece ekranı koruyor ama slikon gibi etrafını saranlar cidden çok iyi
Nokia x ile bu kanıya varılmaz aslında. l920 yi geçen elime aldım sağlam bir his vermişti.. ama yere düşmede ne kadar sağlam orasını bilmeyeceğimlumiaların sağlam olduklarını düşünmüyorum açıkçası, bugün elime nokia x aldım, özellikle yeşil rengi oyuncak gibi duruyor. ele oturmasına oytun eren youtube da iyi demiş katılıyorum da siyah harici renkleri olmamış.
valla bende vatan bilgisayarda bakmıştım ilk çıktığında ama bi n9 olamadı hissiyatımda.Kasayı ne kadar koruyor bilmiyorum ama flip telefonu kaba gösterdiği için slikon aldım. hem daha kibar hem daha karizma duruyor. telefonu koruması da ayrı bir artı .
Nokia x ile bu kanıya varılmaz aslında. l920 yi geçen elime aldım sağlam bir his vermişti.. ama yere düşmede ne kadar sağlam orasını bilmeyeceğim
Her ne kadar g2 kullansam da hem hayallerimi süslemiştir N9... Elime alıp incelemek bir türlü kısmet olmadı ..valla bende vatan bilgisayarda bakmıştım ilk çıktığında ama bi n9 olamadı hissiyatımda.