bu gibi durumları düşündüğümüz de o zevk kaçıyor işte ..Kılıf ve jelatinsiz telefonu kullanmak daha güzel ve zevkli.Bu gibi durumları düşünmezsek![]()

donanımı daha iyi olsa birde driverları şifreli olmasa 5 yıl daha gider bi cihaz ama bakalımHer ne kadar g2 kullansam da hem hayallerimi süslemiştir N9... Elime alıp incelemek bir türlü kısmet olmadı ..![]()
driverları çalıştırmak için kernel 3.4 projesi var, onu bekliyorum heyecanla.Kernel mernel işlerinden anlamıyorum ..donanımı daha iyi olsa birde driverları şifreli olmasa 5 yıl daha gider bi cihaz ama bakalımdriverları çalıştırmak için kernel 3.4 projesi var, onu bekliyorum heyecanla.
En mantıklısı buSiyah Nokia CC-1043 kılıf kullanıyorum.
Telefonumu 2013 Nisan'da almıştım, cihazı aldıktan 1 hafta sonra da kılıfını aldım![]()

Hiç bekleme .. biran önce albenimde kılıf vardı kırıldı gerçekten kılıf olması lazım şimdi internetten flipcover almayı düşünüyorum
Kılıf demeyin bana canım neo hybrid çekiyosadece nettemi var satan yer yokmu

Amin cümlemizinBende her ikisi var. flip cover telefonu biraz kaba gösterdiği için silikon kılıf kullanıyorum çoğunlukla. bugünkü darbeyi de silikon kılıf ile yedi .çok şükür birşey olmadı.
Herkez sizin gibi zengin olsa keşke ..
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin![]()