Kılıfın değerini daha iyi anladım

Sponsorlu Bağlantılar

Siz telefonunuzda kılıf kullanıyor musunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    33
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Kılıf ve jelatinsiz telefonu kullanmak daha güzel ve zevkli.Bu gibi durumları düşünmezsek:)

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Her ne kadar g2 kullansam da hem hayallerimi süslemiştir N9... Elime alıp incelemek bir türlü kısmet olmadı .. :)
donanımı daha iyi olsa birde driverları şifreli olmasa 5 yıl daha gider bi cihaz ama bakalım :) driverları çalıştırmak için kernel 3.4 projesi var, onu bekliyorum heyecanla.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Siyah Nokia CC-1043 kılıf kullanıyorum.

Telefonumu 2013 Nisan'da almıştım, cihazı aldıktan 1 hafta sonra da kılıfını aldım ;)

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
donanımı daha iyi olsa birde driverları şifreli olmasa 5 yıl daha gider bi cihaz ama bakalım :) driverları çalıştırmak için kernel 3.4 projesi var, onu bekliyorum heyecanla.
Kernel mernel işlerinden anlamıyorum .. :)
Siyah Nokia CC-1043 kılıf kullanıyorum.

Telefonumu 2013 Nisan'da almıştım, cihazı aldıktan 1 hafta sonra da kılıfını aldım ;)
En mantıklısı bu :)

PriZm

PriZm

Üye
Flip cover var ama aylardır kullanmıyorum.

• Beğen
boran9999

boran9999

Üye
Herkas malının kıymetini bilmeli korumalı sakınmalı. Sanırım bu forumda kimse Ferit Şahenk'ten zengin değil. Selamlar

The SLayeR

The SLayeR

Üye
G2 me spigen taktim kafa rahat :)

• Beğen
harmless07

harmless07

Üye
benimde kılıf vardı kırıldı gerçekten kılıf olması lazım şimdi internetten flipcover almayı düşünüyorum

• Beğen
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Aynen dediğin gibi yere çakıldı ekranı kırılmıştı 1 aylık s3 ün .s

Invoke

Invoke

Üye
Ben de hemen almıştım, kılıfsız kullanamam Nexus 5'i ama XZ'lerden biri olsa kılıf takmazdım. :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Kılıf demeyin bana canım neo hybrid çekiyo :D sadece nettemi var satan yer yokmu

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Symbianize

Symbianize

Üye
Bende her ikisi var. flip cover telefonu biraz kaba gösterdiği için silikon kılıf kullanıyorum çoğunlukla. bugünkü darbeyi de silikon kılıf ile yedi . :) çok şükür birşey olmadı.
Herkez sizin gibi zengin olsa keşke .. :)
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin :)
Amin cümlemizin :D