Symbian'a veda.

Sponsorlu Bağlantılar

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
    Konu Sahibi
İos-android tamam ama w.p.'ye ısınamadım sebebi de halen uygulamaların kısıtlı oluşu,güle güle kullanın tabi onun da pabucunu dama atmazsanız:D

neredeyse işe yarayan tüm uygulamalar wp mağazasında mevcut. Şu ana kadar uygulama, oyun sıkıntısı yaşamadım denemelisin :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: maxirabit

maxirabit

maxirabit

Üye
neredeyse işe yarayan tüm uygulamalar wp mağazasında mevcut. Şu ana kadar uygulama, oyun sıkıntısı yaşamadım denemelisin :)

Temel gereksinimler var ama bazı populer olan uygulamalar bile eklenmedi,giriş ekranı 8.1 ile degiştirilecek bildirim bölümü falan farkli olacak yakin zamanda ama asiri kisisellestireyim yada cok farkliliklar yapayim dedigim zaman sabit bolumlerde degisiklikler oluyor:D

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Ben evde merdiven altında Symbian'ı geliştirmeye devam edeceğim.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
    Konu Sahibi
Temel gereksinimler var ama bazı populer olan uygulamalar bile eklenmedi,giriş ekranı 8.1 ile degiştirilecek bildirim bölümü falan farkli olacak yakin zamanda ama asiri kisisellestireyim yada cok farkliliklar yapayim dedigim zaman sabit bolumlerde degisiklikler oluyor:D

bildiğim kadarıyla ios da öyle aşırı bir kişiselleştirmeye imkan vermiyor. Genelde android ile symbian cfw ve root ile mümkün kılıyor kişiselleştirmeleri.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
    Konu Sahibi

bildiğim kadarıyla ios da öyle aşırı bir kişiselleştirmeye imkan vermiyor. Genelde android ile symbian cfw ve root ile mümkün kılıyor kişiselleştirmeleri.

Burak Altun

Burak Altun

Üye
CFW'den çok şey beklememek lazım ama iyi oluyor.

maxirabit

maxirabit

Üye

İos ta da fazlasiyla kisellistirme var ama ondada garanti disi cikma durumu oluyor o tur islemlerde,hatta iyi hatirliyorum 3gs kullanirken android yuklemistim ama gps falan calismiyordu

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
    Konu Sahibi
İos ta da fazlasiyla kisellistirme var ama ondada garanti disi cikma durumu oluyor o tur islemlerde,hatta iyi hatirliyorum 3gs kullanirken android yuklemistim ama gps falan calismiyordu

doğrudur unlock yapmak gerek garanti dışı kalıyor öyle olunca. Wp de de var unlock. İlgili konuyu bulabilirsenİz şu bile var menüyü değiştirme vs Retro ara yüzü kaldırma. Fakat unlock oluyor bunlar.

• Beğen
Tepkiler: maxirabit
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Hayırlı olsun
Bende nokia 603 ümü suya düşürünce Note 3 aldım Bilseydim en baştan ben suya atardım :ehe

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01
maxirabit

maxirabit

Üye
doğrudur unlock yapmak gerek garanti dışı kalıyor öyle olunca. Wp de de var unlock. İlgili konuyu bulabilirsenİz şu bile var menüyü değiştirme vs Retro ara yüzü kaldırma. Fakat unlock oluyor bunlar.

Aslın da en güzeli istenildiği şekilde modlana bilen özel yazilimcilara dagitilan modeller var ama ondada yazilim konusunda iyiyseniz zaten baska telefonlarla pek isi kalmiyor insanin,gelistiricilere özel olarak dagitilir ucretsizdir onlarda urunu zorladiklari kadar zorlarlar

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
    Konu Sahibi