(~.^)(~.^)Hiç merak etmeyelim nokia asıl güncellemeyle eski haline getirir telefonuLumia 820 lerde daha iyi batarya performansı veriyor nedense![]()

Anlaşılan mobil internet kullamıyorsunbenim de batarya bugün maksimum değerlerini gördü..2 güne yakın şarj etmedim daha yeni taktım telefonunazar değmesin.

Anlaşılan mobil internet kullamıyorsun![]()

Aynen mobil internet kullanıp whatsapp kullanıyorsan ve sürekli sevgilinle konuşuyorsan 1 gün bile yetmiyor![]()
bu da etkiler tabiBugun 5 kez taktımBen bazen günde 3 kez şarja takıyorum (şaşıranı, güleni görür gibiyim) fu ll time telefon ile haşır neşirim
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Guinese mi gireceksiniz hayırdırBugun 5 kez taktım![]()

İlk defa 820 de adam akıllı çalışan bir sistemBatarya performansımı da öncekine göre daha iyi geldi
ama bu gün bi kararsızlık vardı 5 saatte yüzde 15 e indi telefon
![]()
, eskiden öyle yada böyle akşamı çıkarırdı, ama şimdi çıkaramıyor maalesef, birşey pili fazla sömürüyor ama ne ? Halen bulamadım 
Abi 3g deki bağlantı kararsızlığından kaynaklanıyor muhtemelen. 2g(E) de öyle ciddi bir sıkıntı oluşturmuyor şarj.Benimki sömürüyor şarjı, eskiden öyle yada böyle akşamı çıkarırdı, ama şimdi çıkaramıyor maalesef, birşey pili fazla sömürüyor ama ne ? Halen bulamadım
![]()