Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Kardeşim ilk başlarda teli wifiden feşan çekınce taklıodum şimdi hatta alddım watsap face felan yenı yenı online olmaya bşladımda s3 kullandım koydeyken bana wpden daha basit daha rahat geldi iş acısından felan hiç anlamadım :-)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: afwerker

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Asıl güncelleme gelene kadar idare edeceğiz mecbur

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Tabiki herşey çalışıyor ama bildirimler stabilizeedilmeli ve hücresel i açıp kapayıncaya kadar perişan oldum tazıyedeyım ulan herkes bişi açmış oynuor 15 20 mb lık oyunlar ama güzel ismini ver dıom bızde yok biri gelıo lumıa deılmı o gel foto çekelım dıor bn 4snıyede felan çkıorum s3 4s bunlar taktak çekıor bide daha güzel mp aynı olması na ramen neysede bukadar zamanda beta surumden çok şey beklemısız ondan hep sinirlenıyorum heralde neysekı sistemimiz stabil <3(~.^)(~.^)

dakamon

dakamon

Üye
İlk defa 820 de adam akıllı çalışan bir sistem :kıskıs::kıskıs: Batarya performansımı da öncekine göre daha iyi geldi :) ama bu gün bi kararsızlık vardı 5 saatte yüzde 15 e indi telefon :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Lumia 820 lerde daha iyi batarya performansı veriyor nedense :hmmm

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
benim de batarya bugün maksimum değerlerini gördü..2 güne yakın şarj etmedim daha yeni taktım telefonu :) nazar değmesin.

jdmsaint

jdmsaint

Üye
Valla ben 1 ay olmadan sıkıldım windowsdan en yakın zamanda satcam :(

YkPkY

YkPkY

Üye
zevk meselesi

• Beğen
Tepkiler: ErenMSC

yunusiyunus

Üye
Ben bazen günde 3 kez şarja takıyorum (şaşıranı, güleni görür gibiyim) Full time telefon ile haşır neşirim

jdmsaint

jdmsaint

Üye
jdmsaint

jdmsaint

Üye
:) olabilir. S2 de bile bu kadar kullanmamıştım ama bugün elimden hiç düşmedi

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Gta san andreas son görüntü lumia 1320 ile kasıyor.

serinaga

serinaga

Üye
İlk defa 820 de adam akıllı çalışan bir sistem :kıskıs::kıskıs: Batarya performansımı da öncekine göre daha iyi geldi :) ama bu gün bi kararsızlık vardı 5 saatte yüzde 15 e indi telefon :)

Benimki sömürüyor şarjı :ah, eskiden öyle yada böyle akşamı çıkarırdı, ama şimdi çıkaramıyor maalesef, birşey pili fazla sömürüyor ama ne ? Halen bulamadım :bilmm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Benimki sömürüyor şarjı :ah, eskiden öyle yada böyle akşamı çıkarırdı, ama şimdi çıkaramıyor maalesef, birşey pili fazla sömürüyor ama ne ? Halen bulamadım :bilmm
Abi 3g deki bağlantı kararsızlığından kaynaklanıyor muhtemelen. 2g(E) de öyle ciddi bir sıkıntı oluşturmuyor şarj.

tns25

tns25

Üye
sagoll :D

Üst Alt