Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Güncelleme demişken bu otomatik mağaza güncellemesi yine 8.0'daki gibi belli bir saatte mi kontrol ediyor ? Çünkü hiç daha kendi güncelleme var diye uyarı vermedi,hep kendim kontrol ettirip güncelliyorum :)
Kendin kontrol etmeyip sabredersen bi süre sonra bildirim çubuğunda 2 uygulama güncellendi filan bildirim gelir :))
beyler bilmiyorum dikkat ettiniz mi ana ekranda kutucukların yerini değiştirmek için bir kutucuğa basılı tuttuğumuzda normalde şeffaf olmayan kutucuklar da şeffaf oluyor tabi sadece yer değiştirme sırasında oluyor .. Mesela creative studio,camera,shazam,office,yandex vs .. yani bir alt yapı var : )
Evet hatta oyle daha şık gorunuyor

• Beğen
Tepkiler: skynet

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Güncelleme geliyor ara ara

Hava kompresörüyle gönderildi

ErenMSC

Üye
Kendin kontrol etmeyip sabredersen bi süre sonra bildirim çubuğunda 2 uygulama güncellendi filan bildirim gelir :))
Evet hatta oyle daha şık gorunuyor
O zaman istenirse Tüm uygulamalar live tileleri şeffaf yapılabilir. Lakin microsoft yapmadıktan sonra :)

• Beğen
Tepkiler: Tacettinn

cicoz23

Üye
Az önce fark ettim telefonum mal olmuş. Abi son şarjdan sonra geçen süre 1 saatten az diyor. Amma ben çıkaralı 12 saati geçti. Mantıksız. Ayrıca uygulama kuramıyorum şu an. Sabah da kendi kendine kilitlendi. Ekran tuşlar falan çalışmıyordu. Sizce neden? Yazılımdaki hatadan mı yoksa donanımsal mı? Bir de videolar atar oldu. Sadece şarjı dinleyebiliyorum. L520. Birde bu başkat ekrabı falan yedeklenebiliyor mu? Gelecek deniyordu. Geldiyse format atayım olmazsa ama format atmadan çözmeyi daha çok isterim.

Telgrafla gonderildi.
Sabah benimki de bir saat açılmadı.

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
windows phone 8.1 ile diğer klasörü bilgisayara bağlanıp nasıl siliniyor ? Akıllı depolamada diğere tıkladığında bilgisayara bağlayın falan diyor.Ama bulamadı

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Asıl güncelleme bir aydan önce gelsin. Kaç kişi yükledi onları bu sıkıntılarla bekletmesinler

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Windows Phone için "Transparency Tiles" uygulamasına göz atın bu programı kullan içerisindeki müzik uygulaması aynı ve saydam işini fazlasıyla görür

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
teşekkürler uygulamayı kurdum ama , ana ekrana eklediğim live tilelar sadece göstermelik gibi geldi bana gerçek live tilelar değil yani o yüzden pek ısınamadım ugulamaya ama yinede bazı şeyler için kullanıyorum .. umarım güncellemeler ile düzeltirler

flutewoddy

flutewoddy

Üye
video uygulamasında tam video açılırken atıyor neden böyle olabilir ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Son düzenleme:
eyup ensar

eyup ensar

Üye
Wp 8.1 i yukledikten sonra vodafone de erişim noktası sorunu yaşıyorum sorunu nasıl çozebilirimDevre dışı oluyor hep.
Duzelmediyse daha ben çözdüm 7000 i ara ordan internet ayarlarını tekrar iste mesaj gelcek 1234 yaz pin koduna kaydet.sonra resetle telefonu tamamdır :)

jdmsaint

jdmsaint

Üye
Bana arama ve mesaj dışı bildirim gelmiyor arkadaşlar sizde de öyle mi ?

yunusiyunus

Üye
Oyun oynarken arama ve menü tuşunu iptal edemiyor muyuz ya

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Oyun oynarken arama ve menü tuşunu iptal edemiyor muyuz ya

Ayarlar - çocuk odası burada gerekli ayarlamaları yapın basit saten sonra kilit ekranındayken sola çekin ekranı çoçuk odasını göreceksiniz. Oyunlarınızı burada oynarsanız alt tuşların hiçbiri çalışmıyor çıkana kadar :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Hani üçlü kutucuk gelece ti dörtlü oluyor üçlü olmuyor dörtlü de ufak kalıyor açıkçası

Hava kompresörüyle gönderildi

jdmsaint

jdmsaint

Üye
Bi sitede videoyu tam ekran nasıl izleyebilirim?

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
Bi sitede videoyu tam ekran nasıl izleyebilirim?

İe onu tek başına tam ekran yapamıyor malesef sonra ki güncellemeyi bekliyoruz yalnızca izlediğin video tam ekranı destekliyorsa eğer öyleyse soruyor zaten tam ekranda oynasın mı diye.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Çoğu kişi gibi bende 8.0 a donuyorum getirdiği artılar aorunlardan daha çok hele bildirim m. 20defa gosterıor bıldırımı sılmeme ramen

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Çoğu kişi gibi bende 8.0 a donuyorum getirdiği artılar aorunlardan daha çok hele bildirim m. 20defa gosterıor bıldırımı sılmeme ramen

İlginç. Bende neden hiç sorun yok. 8,1 çok iyi çalışıyor L820 'de

• Beğen
Tepkiler: dakamon

skynet

Üye
Aynen bende de hiç sorun yok

Üst Alt