Telefon Tavsiyesi İthalatçı garantili mi, distribütör garantili mi?

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
İthalatçı garantili mi, distribütör garantili mi?
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır telefon bakıyorum kendime. Sonunda Z1 Compact'a karar verdim. Öncelikle garanti konusunda direk cevap yazmadan yazımı okursanız sevinirim. Neredeyse 2 yıldır Desire C kullanıyorum. Şu ana kadar garantilik işi olmadı hiç. Telefonu düşürdüm, kaldırıma düşüncede çatladı ekranı :) Şu an yaptırma gibi bir niyetim yok çünkü malum hem garantisi bitti hemde yeni telefon şart oldu, ihtiyaçlarımı görmüyor. Z1C şu an ithalat garantili 1350 lira civarlarında satılıyor. Distribütör garantili ise malum 1999 lira. İnsan 1999 lira verince kazıklanmış gibi hisseder şimdi biraz :) Zaten hediye çeki ile taksitli alacağım telefonu, tüm parayı birden verecek gücüm yok. Siz hangisini alırdınız, garanti olarak?

Invoke

Invoke

Üye
Oraya gel oku deyince, ben de açıklama konusu sanmıştım. :D

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Oraya gel oku deyince, ben de açıklama konusu sanmıştım. :D
:D

En ucuzu burada ama taksit yok.

Burada da hediye çeki var ama garanti hangisinin geleceği belli değil, birden çok ithalatçı firmayla çalışıyorlarmış.

Burada da hediye çeki + distribütör garanti :D Gidip alıcam tabi, sarı veya beyaza karar vericem :D

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Güzel Soru.:cool

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
:D

En ucuzu burada ama taksit yok.

Burada da hediye çeki var ama garanti hangisinin geleceği belli değil, birden çok ithalatçı firmayla çalışıyorlarmış.

Burada da hediye çeki + distribütör garanti :D Gidip alıcam tabi, sarı veya beyaza karar vericem :D

3.Katılıyorum

Invoke

Invoke

Üye
Hacı bir kere ben kesinlikle 2k vermezdim.

1300küsür olan onlardauygunnoktakom adını bu aralar sık duyuyorum ama ne kadar güvenilir bilgim yok. Garantisi de yokmuş. Taksit de yoksa boş ver bence. :D

Bu arada garanti çok acayip bir olay. Genelde hiç kullanmayız ama işimize yaraması gerekirse cihaz direk sana geldiğinde arızalı olursa vs o zaman garantin olmazsa sıkıntı. Bir de net üzerinden yapılan alışverişlerde geri iade hakkın olması lazım.

hepsioradanoktakom 1500küsür + kaç lira hediye çeki veriyor?

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Hacı bir kere ben kesinlikle 2k vermezdim.

1300küsür olan onlardauygunnoktakom adını bu aralar sık duyuyorum ama ne kadar güvenilir bilgim yok. Garantisi de yokmuş. Taksit de yoksa boş ver bence. :D

Bu arada garanti çok acayip bir olay. Genelde hiç kullanmayız ama işimize yaraması gerekirse cihaz direk sana geldiğinde arızalı olursa vs o zaman garantin olmazsa sıkıntı. Bir de net üzerinden yapılan alışverişlerde geri iade hakkın olması lazım.

hepsioradanoktakom 1500küsür + kaç lira hediye çeki veriyor?
Onu bilmiyorum ödeme yaptıktan sonra hediye çeki seçeneğini seçiyormuşsun ama 9 taksit yapıyor. Yani hepsioradadan:D alsam 170 lira bir şeye bölecek. Mediamarkt'tan alsam 220 lira bir şeye bölecek o da.

Invoke

Invoke

Üye
neyi bölüyor la mediamarktta taksit mi var? :D

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Evet orada da var hediye çeki uygulaması :D 50 lira fark olacak Hepsiburada ile arasında.

Invoke

Invoke

Üye
Hepsioradadan al bence de. :D

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
bu kadar kafaya takma al Hepsiburadada çık işin içinden :ehe

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Fiyat artmıyor :D Hepsiburada'dan alsam ithalatçı garantili olacak 170 lira civarında ödeyeceğim her ay. Mediamarkt'tan alsam d. garantili 220 lira bir şey ödeyeceğim onla da işte :D50 lira fazla verip d. garantili almayayım yani? :D

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Fiyat artmıyor :D Hepsiburada'dan alsam ithalatçı garantili olacak 170 lira civarında ödeyeceğim her ay. Mediamarkt'tan alsam d. garantili 220 lira bir şey ödeyeceğim onla da işte :D50 lira fazla verip d. garantili almayayım yani? :D
Almalisin

Invoke

Invoke

Üye
sen z3'ü gör kardes. :D

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Evet. Sonuçta o kadar para vereceksin aha senin sansina bir sey olursa?
Deme öyle :DEurasia'ya para kazandırma gibi bir niyetim yok aslında. Yeterince fazlaya satıyor adamlar ama bu Hepsiburada hangi garanti firmalı yollar bilinmez.

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye