Telefon Tavsiyesi İthalatçı garantili mi, distribütör garantili mi?

Sponsorlu Bağlantılar

kelooo

Üye
vallahi bende epeydir bekliyorum ama bu zamana kadar netten alış veriş yapmadım mağazalarda da göremedim tam benlik hem 4.3 hemde neredyse son teknoloji malum artık sd 801 vs çıkıyor cihazlar :)

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Kadın beni tersledi resmen:D neyse ben Hepsiburada dan alayım en iyisi.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

mr.bell

Üye
İstediğiniz firma gelmezse geri yollarsınız:)

• Beğen
blacktalon

blacktalon

Üye
pembeli membeli cihaz alacaksan baştan alma :) ayrıca mörfi denen bişey vardır sen dist. alırsın 1 kez işin düşmez sonra ithalat garantili alırsın bi sorun çıkar elinde kalır yani biraz piyango yanı var senin bileceğin iş

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
pembeli membeli cihaz alacaksan baştan alma :) ayrıca mörfi denen bişey vardır sen dist. alırsın 1 kez işin düşmez sonra ithalat garantili alırsın bi sorun çıkar elinde kalır yani biraz piyango yanı var senin bileceğin iş
D. Garantili alsaydım sarı alacaktım ama ithalatçı garantilide o yok beyaz alırım artık. Sorun çıkmaz diye düşünüyorum şimdiye kadar garanti ihtiyacım olmadı ama telefon kendinden arızalı gelirse geri alırlar zorunlu olarak.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
D. Garantili alsaydım sarı alacaktım ama ithalatçı garantilide o yok beyaz alırım artık. Sorun çıkmaz diye düşünüyorum şimdiye kadar garanti ihtiyacım olmadı ama telefon kendinden arızalı gelirse geri alırlar zorunlu olarak.
Orasi biraz risk sanki