Lg Chocolate BL 40 satılık. 2 aylık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Asclepius

Üye
    Konu Sahibi
Lg Chocolate BL 40 satılık. 2 aylık
Arkadaşlar telefon 2 aylık ve oldukça temizdir. Gold bilgisayardan 775 tl ye aldım. Fiyatı görüp telefonun orjinalliğinden şüphe etmeyin. Fiyatının düşük olma nedeni ürünün paralel ithalat olmasıdır. Yani distribütör haricinde başka bir firma tarafından ithal edilmiştir. Garantisi diğer distribütör firmaların garantisiyle ile aynı kapsamdadır ve bu yasal bir garantidir.Tek fark ürün arızalandığında servis işlemleri ithal edildiği ülkede yani almanyada yapılacak olmasıdır. Fakat ürünü alırken 69 Tl karşılığında 1 senelik VIP protect paketi de satın aldım. Telefon 10 ay boyunca her türlü kullanıcı hatası düşme kırılma vs. garantilidir. Üzerinde 25 dolarlık zagg invisible shield uygulanmış vaziyettedir. Çizilmelere karşı korumalıdır. Ayrıca 50 liraya lg bayiinden aldığım yedek batarya da opsiyonel olarak satışdadır. Yedek bataryayı hiç kullanmadım sadece şarj edip poşedine geri koydum. Ürün bana yaklaşık 950 liraya mal oldu.Bataryasız fiyatı 600 bataryalı fiyatı 640 liradır. Şu an bu telefonun satış fiyatı ortalama 1200 civarındadır.

muratcf

Üye
bold la takas düşünürmüsün arkadaşım 05343596865

Asclepius

Üye
    Konu Sahibi
Paraya ihtiyacım olduğundan takas düşünmüyorum kusura bakma.

KarizmaTurk

KarizmaTurk

Üye
Fiyat çok güzel. Düşünen arkadaşlar kaçırmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt