Sizce Maxicep'e Hangi Yenilikler Gelmeli

Sponsorlu Bağlantılar

Incredible

Incredible

Üye
Online oyunlarda karakter alımı için gameportal.maxicep.com gibi bir alışveriş sitesi kurulabilir oyun oynamıyorum ama oynayan kişilerin işine yarar bir diğer önerim ise uzmanlık sistemi gelsin yönetime girmeyen kişiler için bölüm uzmanlığı olsun atıyorum Fenerbahçe Uzmanı tek yetkileri konu kilitleme olur mesala :oke:

beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
destek ++

Nusrettin06

Üye
Merhabalar. Forum da yeniyim, tapatalk ile bağlanıyorum ama forum konu çöplügünden geçilmiyor aradığımı kolay kolay bulamıyorum bi cihaz hakkında türlü türlü yerlere konu açılmış. Bence konular katagorilere ayrılsa daha kullanışlı ve kolay olur. Eleştiri değil sadece öneridir yanlış anlaşılmasın.

Invoke

Invoke

Üye
Merhabalar. Forum da yeniyim, tapatalk ile bağlanıyorum ama forum konu çöplügünden geçilmiyor aradığımı kolay kolay bulamıyorum bi cihaz hakkında türlü türlü yerlere konu açılmış. Bence konular katagorilere ayrılsa daha kullanışlı ve kolay olur. Eleştiri değil sadece öneridir yanlış anlaşılmasın.

Merhaba, zaten kategorilere ayrılmış şekildeler.

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
açtığın konuya cevap yazılınca veya herhangi mesajına cevap yazılınca bildirim gelmesi çok iyi çok çok iyi olurdu
Artık yapılabiliyor. @Ozan abi konu izleme özelliği sayesinde, bunu başardı :oke:

beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
Destek ++

NEXUS

NEXUS

Üye
Ana Sayfadaki Bölümlerin Yanına Bir Resim Eklenmeli bence bu hoş durur :)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Ana Sayfadaki Bölümlerin Yanına Bir Resim Eklenmeli bence bu hoş durur :)
Sitenin stabilliği açısından (özellikle symbian kullanıcıları açısından) olumsuz karşılanır.

• Beğen
Tepkiler: mürteza16, beytullah6767 ve .NeXuS.
cast_never

cast_never

Üye
anime bolumu acilsin ;) film dowland gruplari kurulsun ;)

cast_never

cast_never

Üye
Kardeşim gercekten ne ilginçsiniz ya burda forumun daha iyi olabilmesi üzerine tavsiyelerde bulunurken tavırlara bürünüyorsunuz burda denilenlerde kötü bişey yok farkındaysanız . fikirleri begenmezsiniz eyvallah der gecersiniz bu kadar .

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
NEXUS

NEXUS

Üye
Kardeşim gercekten ne ilginçsiniz ya burda forumun daha iyi olabilmesi üzerine tavsiyelerde bulunurken tavırlara bürünüyorsunuz burda denilenlerde kötü bişey yok farkındaysanız . fikirleri begenmezsiniz eyvallah der gecersiniz bu kadar .
Sen burada forumu kötülüyorsun. Diğer forum sitesini kullandığın için daha iyiyse burada ne işin var. Git madem oraya

• Beğen
Tepkiler: mürteza16

Üst Alt