cast_never
Üye
tamam kardeşim sen haklısın hadi hayırlı aksamlar .Sen burada forumu kötülüyorsun. Diğer forum sitesini kullandığın için daha iyiyse burada ne işin var. Git madem oraya
tamam kardeşim sen haklısın hadi hayırlı aksamlar .Sen burada forumu kötülüyorsun. Diğer forum sitesini kullandığın için daha iyiyse burada ne işin var. Git madem oraya
kardeşim seni kimse burda zorla tutmuyor Donanım Haber de 3 senelik üyeliğim var ben bu ortamı orada bulamadım Bu sevgiyi bu ortamı sen orada bulabiliyor musun ? Ayrıca kimse senin tavsiyelerine kalmadı.tamam kardeşim sen haklısın hadi hayırlı aksamlar .
Forumda aktif kişilere bu özellik veriliyor ...Keşke şöyle dosya eklemek için linke gerek kalmasaanlık bir maxicep uygulamasıda olsa fena olmazdı
O şekilde büyük karışıklık olur.Keşke şöyle dosya eklemek için linke gerek kalmasaanlık bir maxicep uygulamasıda olsa fena olmazdı
Olmaz gibi geldi bana.League of Legends bölümü açılmalı. Bizzat ilgileneceğimin garantisini verebilirim. Riot Games adına hizmet verdiğim bir bölüm var. Oyuncular bölüme yönelebilir, büyük ve kaliteli anlatımlar ile Maxicep'e yakışır bir bölüm oluşturulabilinir.
Avatarlar her zaman kare olarak ayarlanmasın bence. Yatay - dikey ayrı ayrı sınır konsun ve fotoğrafın boyutu ne ise o şekilde gözüksün..

Nasıl yani?Kullanacagımız karakterler
Mesaj Kendiliginden Gönderildi;

Sorunu şu konuya yazman gerekirdi.Ki daha hızlı olsun smileyler koymak
Mesaj Kendiliginden Gönderildi;

onunla ilgili çalışma vardı bi ara gibi hatırlıyorumOzel yazismak degilde soyle facebook gbi bi uyeyle Anlik hizli sohbet edilebilse
Bunu yapmak oldukça zor olur.Sey sizden bir istekte bulunucaktım.
Bu ayın uyesi filan oluyor bide buna
benzer her ay ayın en güzel konusunu
acan diye bi yarısma yapılsa olmazmı ?
Sadece eklenti ekleme hakkı olan kişiler yapabiliyor bunu.Başka siteden (imageshack) olmadan foto atabilelim facedeki gibi