benide yaz :)
mürteza16 Üye Konu Sahibi sencer_42' Alıntı: benide yaz Genişletmek için tıkla ... Maxicep'e üyeliği 1 aydan fazla olan, en az 200 mesaja sahip, yarışmada sürekli AKTİF olabilecek arkadaşlar katılabilir. Katılması gerekenler eklendi.Sergen ve Hasan eklendi.
sencer_42' Alıntı: benide yaz Genişletmek için tıkla ... Maxicep'e üyeliği 1 aydan fazla olan, en az 200 mesaja sahip, yarışmada sürekli AKTİF olabilecek arkadaşlar katılabilir. Katılması gerekenler eklendi.Sergen ve Hasan eklendi.
mürteza16 Üye Konu Sahibi TheLastWarrior' Alıntı: sorular nasıl olacak 1 örnek versene mürteza Genişletmek için tıkla ... Sorular genelde altta verdiğim konudaki gibi olacak. Zeka Sorularınız Varsa Alalım!!! - MaxiCep
TheLastWarrior' Alıntı: sorular nasıl olacak 1 örnek versene mürteza Genişletmek için tıkla ... Sorular genelde altta verdiğim konudaki gibi olacak. Zeka Sorularınız Varsa Alalım!!! - MaxiCep
mürteza16 Üye Konu Sahibi TheLastWarrior' Alıntı: benide yaz mürteza o zaman Genişletmek için tıkla ...
mürteza16 Üye Konu Sahibi 4Justice' Alıntı: yer varsa benide yazarmısın kardeşim Genişletmek için tıkla ... Tamam kardeşim. Ekledim.
4Justice' Alıntı: yer varsa benide yazarmısın kardeşim Genişletmek için tıkla ... Tamam kardeşim. Ekledim.
mürteza16 Üye Konu Sahibi GameOfShadows' Alıntı: hadi ben de katılayım Genişletmek için tıkla ... Tamam ama kazanma.
mürteza16 Üye Konu Sahibi Arkadaşlar katılımcı sayısını 20 yapsam mı? Zaten zeka yarışması olduğu için çok uğraştıracaktır. Ne dersiniz?
Arkadaşlar katılımcı sayısını 20 yapsam mı? Zaten zeka yarışması olduğu için çok uğraştıracaktır. Ne dersiniz?
hasaneness Üye mürteza16' Alıntı: Arkadaşlar katılımcı sayısını 20 yapsam mı? Zaten zeka yarışması olduğu için çok uğraştıracaktır. Ne dersiniz? Genişletmek için tıkla ... Şampiyon belli ama yine de sen bilirsin
mürteza16' Alıntı: Arkadaşlar katılımcı sayısını 20 yapsam mı? Zaten zeka yarışması olduğu için çok uğraştıracaktır. Ne dersiniz? Genişletmek için tıkla ... Şampiyon belli ama yine de sen bilirsin
mürteza16 Üye Konu Sahibi hasaneness' Alıntı: Şampiyon belli ama yine de sen bilirsin Genişletmek için tıkla ... 1-2 kişi daha cevap versin. Arttırıcam.
hasaneness' Alıntı: Şampiyon belli ama yine de sen bilirsin Genişletmek için tıkla ... 1-2 kişi daha cevap versin. Arttırıcam.
mürteza16 Üye Konu Sahibi ExpertMurderer' Alıntı: benide yazabilirmisin Genişletmek için tıkla ... Tamam
mürteza16 Üye Konu Sahibi Arkadaşlar 3 günde 12 kişi katıldığı için katılımcı sayısı 20'ye çıkarıldı.
ExpertMurderer Üye mürteza16' Alıntı: Arkadaşlar 3 günde 12 kişi katıldığı için katılımcı sayısı 20'ye çıkarıldı. Genişletmek için tıkla ... yapma bunu bende 3 kişi kaldı diye seviniyordum 5 kişi daha eklendi
mürteza16' Alıntı: Arkadaşlar 3 günde 12 kişi katıldığı için katılımcı sayısı 20'ye çıkarıldı. Genişletmek için tıkla ... yapma bunu bende 3 kişi kaldı diye seviniyordum 5 kişi daha eklendi
mürteza16 Üye Konu Sahibi ExpertMurderer' Alıntı: yapma bunu bende 3 kişi kaldı diye seviniyordum 5 kişi daha eklendi Genişletmek için tıkla ... Yaptım bile. :P Ben başlaması için 10 gün beklenen yarışmaları bilirim.
ExpertMurderer' Alıntı: yapma bunu bende 3 kişi kaldı diye seviniyordum 5 kişi daha eklendi Genişletmek için tıkla ... Yaptım bile. :P Ben başlaması için 10 gün beklenen yarışmaları bilirim.
ExpertMurderer Üye mürteza16' Alıntı: Yaptım bile. :P Ben başlaması için 10 gün beklenen yarışmaları bilirim. Genişletmek için tıkla ... hayırlısı olsun o zaman
mürteza16' Alıntı: Yaptım bile. :P Ben başlaması için 10 gün beklenen yarışmaları bilirim. Genişletmek için tıkla ... hayırlısı olsun o zaman
mürteza16 Üye Konu Sahibi ExpertMurderer' Alıntı: hayırlısı olsun o zaman Genişletmek için tıkla ... İnşallah.