Haber İlk Windows Phone 8.1 Dosya Yöneticisi Mağazadaki Yerini Aldı

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bunu da deneyin arkadaşlar. Bence oldukça başarılı.

güzelmiş ciddi buda hangisini kuracagız şuanlık bu daha gelişmiş galiba, bu arada orjianl x-plorer hangisi acaba yapımcılara baktıgımda çıkmıyor aslında ama

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güzelmiş ciddi buda hangisini kuracagız şuanlık bu daha gelişmiş galiba, bu arada orjianl x-plorer hangisi acaba yapımcılara baktıgımda çıkmıyor aslında ama
bahsettiğin x-plore file manager Lonelycatgames'in

okankayci

okankayci

Üye
Evet arkadaşlar yetmez ama evet diyebileceğimiz Windows Phone 8.1 telefonlarınız için dosya yöneticisi mağazadaki yerini aldı.

Not: Uygulama linkine yalnızca WP8.1 Preview yüklü cihazlar erişebilir.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
mağazadan kaldırılmısmı bulunamadı dıyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
bunu da deneyin arkadaşlar. Bence oldukça başarılı.

Denedim dostum, oldukça başarılı.
Tespitlerimi hemen belirteyim ve öncekiyle karşılaştırayım.

*Aerize'nin WPE'den farkı; öncelikle dizinleri seçip uygulamaya ekliyorsunuz (Müzikler, Resimler, İndirilenler vb)
*Müzik klasörü içeriğini görüntülerken Aerize WPE'den daha hızlı
*Aerize'nin görsel arayüzü daha hoş, WPE'nin ise son güncellemeden sonra resim önizlemelerini göstermesi iyi oldu ancak görsel arayüzünün biraz daha canlı hale getirilmesi gerekiyor.
*Aerize'nin küçük bir güncelleme ile biraz daha stabil hale getirilmesi gerekiyor. İlk birkaç açışta bazen uygulamadan atabiliyor.
*Aerize'ye dosyaya basılı tutup ayrı bir ekrana girmek yerine tıpkı WPE'deki gibi basılı tutarak menü açma özelliği gelirse daha iyi olur.
*Aerize'ye de resim önizleme özelliği gelmeli.

Sonuç:
Resim önizleme ve context menü olmaması durumu hariç Aerize Explorer, Windows Phone Explorer'dan daha başarılı :oke:

Bay H

Bay H

Üye
Paylaşılmış :)

Windows Phone 8.1 ile gönderildi.

Son düzenleme:

ErenMSC

Üye
@papakudioflu haftaya verilecek guncellemede (Developer) dosya yöneticisi gelme olasılığı nedir ?

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
O değilde uygulama iş gorur gelen guncellemeyle

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Uygulama güncellendi !Anlaşılan geliştirici uğraşıyor. Ayrıca telefon hafızası diye hafıza kartının içindekileri gösteriyor
Acaba hafıza kartında kileri mi gösteriyor , bende l920 var bunun hafıza kartı yok.dahili hafızada sadece fotoğrafları gösteriyor , sildim tekrar programı kurdum yine aynı değişen yok.
Evet hafıza kartını gösteriyor. Telefondakileri pek göstermiyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Uygulama güncellendi !Anlaşılan geliştirici uğraşıyor. Ayrıca telefon hafızası diye hafıza kartının içindekileri gösteriyor

Güncellendiği haberini dün gece hem burada hem güncellemeler konusunda vermiştik.
İki kez arka arkaya güncelleme geldi gece :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: Tacettinn
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
'ın yapımcısıyla görüştüm. @papakudioflu @Sensation @Mr.H
"Thumbnail önizlemesi" ve basılı tutmalarda ayrı ekran yerine "açılır menü" gelirse iyi olur dedim.
Ayrıca uygulamayı türkçeye çevirebileceğimi belirttim.

Gelen cevap şu şekilde:

Geri bildiriminiz için teşekkürler.

Thumbnail görünümü, gelecek özellikler listemizde.
Henüz hazır olmayan bir açılır menü çalışmamız var. Aynı zamanda bununla ilgili çoklu seçme özelliği üzerinde de çalışıyoruz. Seçeneklerdeki son ayarı kapatırsanız belki daha hoşunuza gidebilir.

Çeviride yardımınızı çok isteriz. Gerekli şeyleri en kısa zamanda hazır etmeye çalışacağız. Bir süre için kaynağı henüz bilinmeyen bazı sorunlarla ilgilenmemiz gerekiyor.

Bu arada, az önce mağazaya yapıştır, değerlendir ve paylaş özelliklerinde karşılaşılan sorunları giderecek bir düzeltme güncellemesi gönderdik.

• Beğen
Tepkiler: Bay H ve Sensation
Tacettinn

Tacettinn

Üye
"Thumbnail önizlemesi" ve basılı tutmalarda ayrı ekran yerine "açılır menü" gelirse iyi olur dedim.

Gelen cevap şu şekilde:

Henüz hazır olmayan bir açılır menü çalışmamız var. Aynı zamanda bununla ilgili çoklu seçme özelliği üzerinde de çalışıyoruz. Seçeneklerdeki son ayarı kapatırsanız belki daha hoşunuza gidebilir.

Çeviride yardımınızı çok isteriz. Gerekli şeyleri en kısa zamanda hazır etmeye çalışacağız. Bir süre için kaynağı henüz bilinmeyen bazı sorunlarla ilgilenmemiz gerekiyor.

Bu arada, az önce mağazaya yapıştır, değerlendir ve paylaş özelliklerinde karşılaşılan sorunları giderecek bir düzeltme güncellemesi gönderdik.
Değerlendir deyince müzik çalar açılıyordu :)
Ayrıca dosyalara erişim konusunda sanırım en iyisi Aerize

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Değerlendir deyince müzik çalar açılıyordu :)
Ayrıca dosyalara erişim konusunda sanırım en iyisi Aerize

Evet Aerize şu an diğerinden daha iyi ve daha hızlı.
Arayüzü de daha güzel.
Yalnızca resim ve videolar için "thumbnail wiew" (önizleme) ve açılır menü eksik.
:oke:

• Beğen
Tepkiler: Tacettinn ve erhanercan
Bay H

Bay H

Üye

Gelen cevap şu şekilde:

Bu programların çıkması 8.1 ile birlikte çok güzel artık geliştiricilere ne kadar destek sağlandığı görülebiliyor. Mağazada 8.1 öncesi bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar işlevsel dosya yöneticisi varken şuanda hem sürekli gelişmesini sürdüren hem de umut vaat eden uygulamalar yayınlanıyor. Bu arada uğraşılarından ötürü teşekkürler abi mağazada ki birçok uygulamayı elinden geçiriyorsun :) . Ayrıca bu tip programlar sanırım daha çok hafıza kartı kullanabilen kullanıcılar için daha işlevsel ve kullanılabilir olacak :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu ve bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Tekrar güncellendi, git gide daha da iyileşiyor.

Maxicep'le bağlan hayata...

zaakaan

zaakaan

Üye
Ya tekrar güncelleme geldi ya da ben biraz geç aldım. Her güncelleme kontrolü yaptığında var ya :D artık .pdf vb. uzantılı dosyaları da görüyor, oyun verilerine ulaşma ihtimali yok sanırım ama olursa çok iyi olacak :)

Bay H

Bay H

Üye
.Pdf desteği de dahil

Windows Phone 8.1 ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: zaakaan ve bulutsuzgece

Üst Alt